MaGYAUR

MaGYAUR

A "naív" gyermeki szemlélet hordozza a megváltást!

2019. március 17. - Magyaur

A paradigmaváltást mindig új nézőpont felülkerekedése okozza. Ahogy a mezőgazdaságra épülő tradicionális társadalom az ipari forradalom és a városiasodás következtében idejétmúlttá vált és ennek betetőzéseképpen az első világháborúval új lapot nyitott az emberiség új paradigmák keletkeztek. A korábbi hagyományois apajogú társadalom bukásával annak harcias, vllágot elfoglalni akaró "MACSÓ" vállfajai jöttek létre mind a Szovjetunióban, mind a náci Németországban. Ezeknek az erőszakos, kollektivista rendszereknek a bukása után az "élni és élni hagyó", egyensúlyra törekvő "NŐIES" liberális globalizmus időszaka következett. Ennek a fogyasztói társadalomnak az a Föld élővilágára kiható káros következményei szabtak határt. A jelenlegi politikai-gazdasági rendszer zsákutcának bizonyult. De a megoldás nem az orbáni-semlyéni "vissza a Felvilágosodás előtti időkbe-féle" ostobaság, hanem a "GYERMEKI-NAÍV" bioszféra harmónia kialakítása még mielőtt kihalna az emberiség és vele az élővilág nagy része. Ennek a jegyében indult egy gimnazista szervezkedés a világban...amely remélem Magyarországra is el fog érkezni! 

https://www.facebook.com/notes/youth-for-climate-paris/168-000-jeunes-en-gr%C3%A8ve-pour-le-climat-en-france-plus-de-750-000-dans-le-monde-d/2311673885531564/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2814694052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2019.03.17. 15:12:27

"Gimnazista szervezkedés", no meg "indult a világban".
Ez csak egy szanalmas terelés, felhasználva egy hülyegyereket, aki a seggét se tudja kitörölni egyedül, a szülei nelkül, miközben az elettapasztalata a nullához tendál, a tudasa pedig még égy nyomorult érettsegin se meretett meg.
Van még ilyen marhaság a tarsolyotokban?

Magyaur 2019.03.17. 16:08:53

@Hungryhorse:
Ez már nem a "sárga mellényesek" elit-ellenessége, hanem a gimnazista-egyetemista generáció lázadása nemcsak a kapitalizmus, hanem a felnőttek világot elpusztító életvilága ellen!

Hungryhorse 2019.03.18. 10:47:03

@Magyaur: volt már pelda a történelemben, amikor a beteg hatalom gyerekeket használt a még betegebb céljaira:
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Gyermekek_keresztes_hadjárata
De van frisebb pelda is:
multikult.transindex.ro/?cikk=21877

A mai kultúrmarxista hatalom sem rest bárki hasznos idiótát felhasználni a mocskos celejaira.
Ennek okán azt gondolom, hogy egy diák tanuljon.
Ez a dolga, míg a szülei tartják el.

Magyaur 2019.03.18. 10:53:38

Mintha valakik a tizenéves "Pesti Srácok" példamutatásáról beszéltek volna.:)
Van amikor a begyöpösödött fejű időseknél tisztábban látnak a fiatalok....

Hungryhorse 2019.03.18. 10:58:05

@Magyaur: azt a "valakikkel" beszéld meg.
Katonai kiképzés nélküli gyerekeket harcba küldeni, ahelyett, hogy hazazavarnád a családjukhoz őket, a legaljasabb gyilkosság.
süti beállítások módosítása