MaGYAUR

MaGYAUR

A magyar fiatalok a „rezervátum-ország” rémképe elől menekülnek Nyugatra!

2019. március 19. - Magyaur

A modern európaiság ellen háborút folytató orbáni reakciós politika a székelyföldi „magyar rezervátum” mintáját akarja ráerőltetni a mai Magyarországra. A versenyképtelen, urambátyám kasztosodás, a dzsentri nacionalista hagyományokra építő bezárkózó, gettósodó Orbán rezsim az, ami elriasztja és kikergeti az országból a világra nyitott és ambiciózus fiatalokat!
Orbán „rezervátum-ország” koncepciójának sajnos nemcsak az a következménye, hogy a magyar fiatalok legdinamikusabb részének nincs vonzó jövőképe, hanem az is, hogyha ez a minta követőkre talál más európai országban, akkor a kontinens öngyilkos szétdaraboltsága magát az európai kontinenst és európai civilizációt teszi jelentéktelenné és súlytalanná a világban! 
Vajon kiknek az érdekeit szolgálja az Orbán-féle, nemzetinek mondott, de csak a Fidesz teljhatalmát szolgáló "szuverenitás" rögeszme?

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr5114701070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.02.15. 04:57:50

PÓGÁROK MENNYORSZÁGÁBAN!
Az emberek nem akarnak megszületni. Az emberek elmennek innen, ha már élnek. nem házasodnak, óvakodnak az utódoktól! Sietnek meghalni, mert már nincs mód élni. Ady Haldoklunk 1906. “Vezető státusz férfiakról, előkelő politikusokról, társadalmi vezéremberekről, kedves, hízelgő elismeréssel szoktuk megállapítani, hogy nagy gazemberek” Ady, 1902
A mai birtokosok és bérlők a mai rendszerrel, ezrével kergetik el a földről a népet a tengerentúli tartományokba, hogy ott keressék meg kenyerüket ahol lehet. És nem cselekszik ezt hódításvágyból, dicsőségért, nem is ellenséges szándékból, hanem tiszta kalkulusból. De ez a kalkulus kegyetlenebb a töröknél-tatárnál, mert az csak a testet ölte meg, kincsét rabolta el, csak a testet vitte ki rabszíjon idegen országba. De ez a kalkulus a lelket támadja meg, mert elkergetve őt az ősi rögről, megöli a lelkében azt, ami az emberben a legszebb, a legmagasztosabb, s ami a nemzetre nézve a legpótolhatatlanabb, a legdrágább, legértékesebb, kitépi lelkükből a hazaszeretetet. Feszty Árpád
süti beállítások módosítása