MaGYAUR

MaGYAUR

Két erő küzd egymással a világon: a misztifikálóké és a demisztifikálóké

2019. március 22. - Magyaur

Két erő küzd egymással a világon: a misztifikálóké és a demisztifikálóké; az előbbiek lelkesíteni akarnak, akár hazugságok árán is, az utóbbiak igyekeznek józanok maradni, akár tekintélyeket megkérdőjelezve, tabukat ledöntve is.

Aki igazán erős lélekben, annak nincs szüksége a kollektív rajongások és mítoszok doppingszerére; anélkül is szembe tud nézni a valósággal és képes cselekedni!

A zsidó entellektüelek és a "kvázi-zsidó" városi értelmiséggel szembeni keresztény-nemzeti előítélet is ebből vezethető le: az "idegenszívű" az, aki kivonja magát a kollektív hitek alól (vezérkultusz, magyarság-misztika, sumér-parthus eredet stb.) és főleg aki kritikus gondolkodású.

Az elfogulatlanságra és objetívitásra való törekvés a bűn! Ezért kell vesznie az orbáni rendszerben a Magyar Tudományos Akadémiának, valamint az ideológia-semleges állami iskolarendszernek..mert ami államilag-egyházilag nem "megszentelt" az a sátáné....

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2393061757385301&set=a.189071024451063&type=3&theater

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr6014708823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása