MaGYAUR

MaGYAUR

Isten "digitális szeme" mindent látni fog!

2019. április 08. - Magyaur

A túlnépesedett, valamint a bűnszövetkezetek által uralt világ a túlnépesedett, de mind az egymilliárd lakosát digitálisan ellenőrző Kínát fogja követni! 

A Mesterséges Intelligencia nemcsak arra képes, hogy mindenkit nyomon kövessen a hatalom szempontjából, hanem arra is hogy a Bioszféra védelmében azt is láthassa Isten "mindent látó digitális szemével", amit bűnös szándékból, lustaságból, vagy közömbösségből csinálunk és az ujjára koppintson annak, aki a Földet és annak élővilágát felesleges károsítja. Ebben az új világban a pénz már elveszítené a jelentőségét (ahogy Kínában is hiába van pénzed, ha a rendszer nem enged repülőjegyet vásárolni, ha büntetésben vagy).

Elismerem, hogy ez nem túl vonzó perspektíva, de abban lehet reménykedni, hogy az Európai Köztársaságban - szemben pl. Kínával - senkit sem lehet meghurcolni a gondolatai, vagy ateizmusa miatt. 

A "fogyasztói társadalomból" átlendültünk a "jól kontrollált" társadalomba és attól félek, hogy már csak annyi jogunk maradt, hogy az algoritmusok beállításán változtassunk. De hiszek egy normális, emberhez méltó "európaias" algoritmusban!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7614748819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2019.04.11. 19:35:33

Az lehet, hogy "az Európai Köztársaságban - szemben pl. Kínával - senkit sem lehet meghurcolni a gondolatai, vagy ateizmusa miatt", mivel ilyen nevű szarság nincs.
Ahogy nézem nem is lesz egyhamar.
Ellenben ma bárkit meg lehet hurcolni a brüsszelita alkoholista, alulképzett komisszárok elmebeteg világában, elég ha bármi kedvencükről valaki elmondja, leírja, lefilmezi az igazságot.
www.origo.hu/nagyvilag/20180919-kimondta-az-iagzsagot-a-nemet-titkosszolgalat-vezetoje-ezert-kirugtak.html

Van még példa ezer.
Miről hazudozol te itt?

Magyaur 2019.04.11. 21:17:26

@Hungryhorse: Értelmetlen, Origo-tól, 888-tól származó zagyvaságokkal civilizált magyar ember nem foglalkozik!
süti beállítások módosítása