MaGYAUR

MaGYAUR

A nemzeti, ideológiai és vallási "fától" nem látjuk a bioszféra "erdőt"!

2019. április 26. - Magyaur

A világ vezető politikusai a nemzeti, ideológiai és vallási "fától" nem látják az "erdőt", vagyis a bolygónk bioszférájára leselkedő veszélyt!
"A National Geographic 2013-as anyaga szerint például legalább 5000 évre van szükség ahhoz, hogy a Földön 20,8 millió köbkilométer jég elolvadjon, és őszintén szólva, ha a légkörben elég szén-dioxid van ahhoz, hogy felmelegítse a Földet borító jégtakarót, a tengerszint emelkedése nagyjából az utolsó dolog, ami miatt aggódnunk kellene,hiszen ebben az esetben az átlaghőmérséklet a mostani 14,4 fokról várhatóan 26,6 fokra fog emelkedni, ami egyben a növény- és állatvilág kipusztulását is jelenti." De már 2015-ben módosított az előrejelzésén a NASA, ami szerint a Földön a tengerszint a vártnál jóval gyorsabban emelkedik, sőt a következő évtizedekben akár 90 centiméterrel is növekedhet." (Mézes Zsófi, Index)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr10014787250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungry horse 2019.04.26. 14:37:26

A kőolaj kifogyott mar 1990-re.
Majd 2000-re .
Majd 2010-re.
Az utolsó beégésük után abhahagyták a jósolgatást a "tudósok".

Akinek gondja van a Földön folyamatos klímavaltozassal, az besz3lje meg ezt a Nappal és a Földdel.
Mindenki mást hagyjon ki a hülyeségéből, mert ennyi marhasággal már gyilkolni is lehet.
süti beállítások módosítása