MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán Európával szembeni szeparatista politikája veszélyes! 

2019. április 26. - Magyaur

Magyarország miközben hangosan és látványosan a bevándorlás ellen küzd, amelyről a fideszes vezetők azt hazudják, hogy azt a 1968-as "tekintélyromboló" és "szexuális felszabadulást" hozó diákforradalmárok brüsszeli szellemi utódai és persze a zsidó, pénzsóvár "Sátán-Soros" szervezik - aközben a fideszes magyar állam a hátsó kiskapuján pénzért (saját zsebre) és az európai érdekekkel szemben teret engednek az orosz, kínai és arab terjeszkedésnek. 
Felmerül a kérdés, hogy vajon mi legyen a büntetése egy szeparatista államnak? 
Ha rajtam állna, akkor én felfüggeszteném Magyarország tagságát az Unión belül, és visszakövetelném az európai embereknek azt a pénzét, amiről nem tud elszámolni Fidesz kormány, még akkor is ha esetleg ettől még durcásabb lesz Orbán Viktor! 

A Fidesz magyar népet a jégre vitte.... aztán várhatóan ott is hagyja....a főkolomposok elmenekülnek magánrepülőkkel és a kies bakui strandon szürcsölgetik majd a Bloody Maryt...avagy van egy rosszabb forgatókönyv is: az orosz titkosszolgálat segítséggel létrehoznak egy Belaruszhoz, vagy vagy Türkmenisztánhoz hasonló bábállamot egy "Madzsarbasa" vezetésével...

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8214787768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungry horse 2019.04.26. 19:24:39

Magyarország szegény nem tud küzdeni semmi ellen sem.
A kormánya esetleg.
A hadserege esetleg.
De szegény Magyarország egy fogalom.
A fidesz a fenti okokból nem zsidózik.
A tagjai sem tesznek ilyet.
A vezetői sem.
A politikájuk filoszemita, példás holokultuszápolók, zsinagógafelújítók, magyarokkal zsidótemetót takaríttatók, végtelen holohohmecolók, TEV támogatók, szájzártörvényt hozók, zsidóknak végtelen kárpótlástfizetők - nem zsidóznak soha, sehol.
Azt te teszed, mert azt hiszed, hogy az unalmas és évtizedek óta válogatás és ész nélkül osztogatott antiszemitizmus cimkéd bármit és is ér a fenti tényekkel szemben.

2015 óta tények ezrei és naponta közölt hírek, nyilatkozatok támasztják alá, hogy azt a 1968-as "tekintélyromboló" és "szexuális felszabadulást" hozó diákforradalmárok brüsszeli szellemi utódai - a brüsszelita komisszárok vezetésével - és persze puszipajtásuk és pénzelőjük a zsidó, pénzsóvár "Sátán-Soros" szervezi.

Aki pedig - mint te - képtelen a papírok, tudás, pénz nélkül, hetedhétország törvényeit telibeszaró, határokon átcsörtető törvények tucatjait megszegő illegális bevándorlókat megkülönböztetni a jogszerűen, törvényeinket betartva, papírokkal, pénzzel érkező bevándorlóktól megkülönböztetni, az bármilyen aljasságra képes.
Például a komisszárokkal folytatott, a nemzeti szuverinitásunkért folytatott vitát "szeparatizmusnak" hazudja.

Felmerül a kérdés, milyen alak az, aki szerint a hazánk függetlenségének, érdekeinek védelméért, bármilyen "büntetéa"-t követel?
Szolgalélek.
Hazátlan.
Köze nincs a magyarokhoz.

Szerencsére nem rajtad áll, hogy felfüggeszthetnéd Magyarország tagságát az Unión belül, és visszakövetelnéd az európai embereknek azt a pénzét, amiről nem tud elszámolni Fidesz kormány, még akkor is ha esetleg ettől még durcásabb lesz a kicsi Orbán Viktor!
Sőt.
A magadfajta antimagyarok megint bukásra állnak:
www.kozvelemenykutatok.hu
Szerencsére.
Ahogy nézem, nem buktor lesz durcás egy hónap múlva.
Hanem te.
Lesz rá okod.

Magyaur 2019.04.26. 19:56:23

Az erkölcstelen és felelőtlen Fidesz pártállam Magyarországot az európai pénzek elsibolásával bűnbe és megátalkodottan önző külpolitikájával Európa elárulásába vitte bele.
Ennek sajnos lesznek kellemetlen következményei, ha nem is rögtön és nem mindenkinek. És a bűnös fog a leginkább sírni, átkozódni és másokra mutogatni - ugyanúgy mint Trianonnál, mert hasonló a veszteség.

2019.04.26. 20:17:19

Nem igazán értem a cikk tartalmát, ugyanis szerintem az EU országok, nemzetek szervezete, ahol nem igazodni kell, hanem mint bárhol másutt, nyugodtan elő lehet állni a saját elképzeléssel és majd kiderül, hogy meg van-e a végrehajtásához szükséges többségi akarat. Ezt hívják demokráciának!
Jelenleg az EU vezetésének köze nincs a demokráciához, leginkább a szocializmusban gyakorolt demokratikus centralizmusnak nevezett förmedvényhez hasonlít az a hatalomgyakorlás, amit az országoknak el kellene viselniük.
Az onnan érkező pénzekk nagyság viszont meg sem közelíti az EU-ba lépés költséget a Magyar Könyvelők országos egyesület szerint, tehát arra sem nagyon kellene hivatkozni rendszeresen, mint ajándék pénzre!

Magyaur 2019.04.26. 21:19:43

@Tényelek: Az állami szinten űzött euroszkeptikus, "Brüsszel-ellenes" hisztériát nevezem "szeparatizmus"-nak. Ami a belépés költségeit illeti, azok gondolom a jogharmonizációból fakadnak, vagy netán az azóta kidobált Uniós zászlók csináltatásából? Tudtommal Magyarország több pénzt kapott a strukturális átalakításra az Európai Uniótól, mnint amennyit befizetett! Ezzel nincs is baj...hanem a pénzek felhasználása, az volt a pazarló és sokszor buta presztízsberuházás és nem termelőiberuházás....

Európai téridő 2019.04.26. 22:48:50

Jaj, Magyaur, egyre jobban hanyatlasz!

Róbert László 2019.04.27. 07:36:26

A fidesz egy neofasiszta párt. Demagóg ideológiájával fertőzi meg a gyengén művelt magyarokat. A német nácik szellemi örökösei. Mielőbb kiirtandó az európai közéletből.

Hungry horse 2019.04.27. 11:11:51

@Róbert László: csak óvatosan a "kiírtással". Ez közösség elleni uszítás, BTK alapeset. 332.

István Tamasi 2019.04.27. 11:13:41

@Tényelek:
Van igazság - legalább is részlegesen és kis mértékben - abban amit mond. Ha az EU vezetésének köze lenne a demokráciához akkor már régen karanténba zárná a fideszmaffiát.

Hungry horse 2019.04.27. 12:28:28

@István Tamasi: milyen "karanténról" álmodozol?
Azt hiszed a delíruiumba süllyedt agyaddal, hogy pár senki által soha meg nem választott brüsszelita komisszár a nemlétező hatáskörét használva kinevez egy új csermaneket, vagy rosenfeldet buktor helyett?
Nem vagy eszednél.

István Tamasi 2019.04.28. 08:14:23

@Hungry__horse:
1. Nem igaz, hogy "meg nem választott brüsszeliták" irányítanák az EU-t, pláne nem ők szavaznak az EP-ben.
2.Nem hiszem, hogy az Eu-nak lenne a dolga leváltani a fideszmaffiát és o1g-t, nem is erről beszéltem hanem karanténba helyezésről. Ezért jó lenne ha elnézést kérnél és megkövetnél az utolsó két mondatodért.

Éhes_ló 2019.06.20. 09:18:21

@István Tamasi: a komisszárok nem közvetlenül és még csak nem is listákon választott tisztségviselők.
A személyük sunyi alkuk után kerül(t) kiválasztásra, ezért nincs demokratikus legitimációjuk, még annyi se, mint az általad gyűlölt orbánnak.

milyen "karanténról" álmodozol?
Azt hiszed a delíruiumba süllyedt agyaddal, hogy pár senki által soha meg nem választott brüsszelita komisszár a nemlétező hatáskörét használva kinevez egy új csermaneket, vagy rosenfeldet buktor helyett?
Nem vagy eszednél.
süti beállítások módosítása