MaGYAUR

MaGYAUR

Keresztény magyarok vigyázzatok! 

2019. augusztus 12. - Magyaur

A keresztény szabadság "politikai termék-jelszó" elfedi előletek az orbánizmusnak nyugatias, zsidó-keresztény hagyományt elpusztítani akaró vad, pogány és személyi kultuszos célját! 

https://hvg.hu/itthon/20190812_Mongol_rockegyuttes_koncertjen_jart_a_nyaron_Kosa_Lajos?fbclid=IwAR1OEJ4xwZkg83Jvp26P9wvHmxhd4EedkoDuppyiu_mtVGHi42-HaOx8EVg

Ez a mögöttes tartalom: Hiszek Magyarország feltámadásában!
Hiszek abban, hogy Orbán Viktor a Szent Korona, egyben fősámáni süveg nevében és teljhatalma által kormányozza az országot!
Hiszek abban, hogy vannak a kiválasztottak - a Fidesz-KDNP vezérei, hadai - és vannak a magyarul beszélő, nyugat-imádó idegenszívűek. 
Az előbbiek, Istennek rájuk ruházott hatalma által joguk és kötelességük, hogy a magyar népet a hit és az engedelmesség útjára szorítsák, ha kell szép szóval, de ha kell eréllyel is. Tudomásul kell venni, hogy a magukat önleleplező módon demokratának és európainak nevező idegenszívű magyarok kevesebbet érnek a Szent Magyarság szemében, mint a magyarul nem tudó, ám az Elhivatott-Szakrális Elitnek mindenben szót fogadó fehér bőrű vendégmunkások!
A keleti gyökerű, Elhivatott-Szakrális Magyarság ellensége a nyugati civilizáció! 
A magyar feltámadás nem más, mint az egész világ által rettegett Hun-Türk-Magyar Hadiállam feltámasztása, hatalmának kisugárzása és tekintélyének visszaállítása. Ennek érdekében minden ideológia és vallás felhasználható: a kereszténységtől a sámánizmusig! 
Hiszek a magyarság feltámadásában az erő- és a hőskultuszban!
Le kell vedleni a dekadens Nyugat piaci versennyel, jogegyenlőséggel és a szabad akarattal kapcsolatos babonáit! Az úgynevezett kulturáltság és széles látókörűség csak az uralkodásra képtelen, férfiatlan, vegetáriánus, szemüveges genetikai hulladékokra jellemző. A Szakrális-Magyarság számára csak a fizikai és metafizikai Erő számít!
Hiszek a magyar-kereszténységben, amely nem a zsidók által manipulált, zsidó Jézus Krisztusban hisz, hanem a Partus-Magyar Jézus hercegben!...Hiszek az Európát vadul támadó Isten ostoraiban; Attilában, meg az ágyúöntő Orbánban, aki 1453-ban hatalmas mozsárágyújával lerombolta Bizánc falait, ily módon utat nyitva az oszmán-töröknek…Hiszek az Európai Uniót jól megpumpoló és aláásni kívánó Orbán Viktorban! 
Ki kell radírozni az európai civilizációt, tudományostul, kultúrástul a magyar proli fejekből!
A kiválasztott Fideszes Szakrális Magyarok, - Attila méltó szellemi utódai - vegyenek bátran példát a Dzsingisz Kánt istenítő mongol testvérektől!

A mongol folk-metál (Dzsingisz kán nevében) szemben áll a nyugati civilizációval...de most - a magukat kereszténynek maszkírozó - magyar politikusok ugyanazt akarják (Attila nevében).

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8315005886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2019.08.12. 18:50:25

Keress orvost!
Mielőbb.

ebella 2019.08.13. 04:22:18

Én meg ateista. Már az apám is az volt. a nagyapám is, a dédapám is,. az ükapám is. a szépapám is. Mind vénasszonyoknak való szemfényvesztésnek tartották a vallást. Én is. És nem csak a kereszténységet.

2019.08.15. 04:07:54

Orbán hívőknek:

"Elfelejtve mellékesen a református Orbán apjának zsidó származását és azt, hogy feloszlatta a Magyar Gárdát, amely a nyíltan idegengyűlölő, de a választók egyötödét magához vonzó Jobbik párthoz közelálló szélsőjobboldali félkatonai szervezet."

„ A hatalom mindenütt a rosszabb ember kezébe került. S ez másként nem is lehet, mert csak a gonoszabb ember képes arra a sok alattomosságra, aljasságra, kegyetlenségre, amely a hatalom alkalmazásához, elengedhetetlenül szükséges” Leó Tolsztoj: Az újkor vége esszé 1910!
A kormányzat nem szilárd elveken, hanem az emberi gyávaságon és hitványságon nyugszik A hatalom erejét az embernek az igazságban való erőtlensége biztosítja Rettenetes dolog az igazságtól elhagyatva élni, és elfulladó szorongással látni, a hazudozás miképpen diadalmaskodik, és a korrupt ember miképpen részesül az élet pozitívumaiból, az igazság beavatkozása késik Az elaljasodás fokozódik, és az ember abban a hiszemben kezd lenni, az igazság merő rögeszme, Ő pedig idióta és fantaszta és hibbant görcsben él! Hamvas Béla 1961.
Hitvány, senkiházi nyálcsorgató prédalesők, elvtelen, ostoba jobbágyok, vagy csak gyáva lelkek, akiket a fortélyos félelem igazgat? Önök szemlélői, részesei és persze haszonélvezői a NER-nek. Nincs Önökben egyszerű, mindennapi emberi tisztesség? Miként lehetséges, hogy fideszes vagy volt fideszes a nyilvánosság előtt szinte soha nem teszi szóvá e rémséges politikai hatalom viselt dolgait, visszaéléseit, csalásait, hazudozását?
Hitvány, senkiházi nyálcsorgató prédalesők, elvtelen, ostoba jobbágyok, vagy csak gyáva lelkek, akiket a fortélyos félelem igazgat? Önök szemlélői, részesei és persze haszonélvezői a NER-nek. Nincs Önökben egyszerű, mindennapi emberi tisztesség? Miként lehetséges, hogy fideszes vagy volt fideszes a nyilvánosság előtt szinte soha nem teszi szóvá e rémséges politikai hatalom viselt dolgait, visszaéléseit, csalásait, hazudozását? (Tisztelet a néhány kivételnek!)
Önök nem ismerik e verssort:„Vétkesek közt cinkos, aki néma“?! Vagy reménykednek? Igen. Ninive megúszta a pusztulást, mert az Úr megszánta. De a nagyvilág nem kegyes. Magyarország gyalázatos kormánya nem számíthat megbocsájtásra. Tudják-e Önök azt is, meddig tűr még a nép? Mi lesz akkor, ha Dózsa György szelleme feltámad
Irányított elit
A diktatúrában fontos, hogy a vezér mellett legyen egy jól irányított elit, aki mindenben hűségesen támogatja a vezért. A hűséget virgáccsal és mézesmadzaggal lehet elérni, de a legjobb a kettőt váltogatni. A hűtlenség gondolatát is azonnal meg kell torolni, ugyanakkor pedig érdemes közpénzből teletömni a zsebeiket. Egy diktátor a természeti erőforrásokat, az ország javait és a közpénzeket személyes vagyonként kezeli, és abból bőségesen juttat a hozzá hűséges vezérkarnak. Alig van olyan diktatúra, ahol ne fejlesztették volna tökélyre a korrupció intézményét. Az emberek mohók, és amíg megkapják a saját szeletüket a tortából, addig hűségesek maradnak. Ráadásul ha részt vesznek a korrupcióban, a diktátor bűntársaivá is válnak, ami még hatékonyabban megakadályozza, hogy a diktatúra
süti beállítások módosítása