MaGYAUR

MaGYAUR

A "Megváltás" technikailag lehetséges

2019. szeptember 14. - Magyaur

 

Nézzük az "Isten szem mindent lát"-típusú Mesterséges Intelligencia jó oldalát! Ebben a pénz-nélküli. kapitalizmuson túli világban a digitális pontrendszer feleslegessé teheti a vallásokat és a nemzetállamokat és - ez talán a legfontosabb pozitív hozadéka - gyakorlatilag megszünteti a terrorizmust és a bűnözést. Hiszen minden eddiginél hatékonyabb pedagógiai és ellenőrzési rendszert lehetne létrehozni, tudatosan figyelmen kívül hagyva az egyes ember korábbi vagyoni helyzetét, civilizációs, vallási, vagy nemzeti hovatartozását. Természetesen arra kellene törekedni, hogy sem egy párt, sem egy kormány ne monopolizálja az "Isten szem mindent lát"-típusú Mesterséges Intelligencia technológiát! Arra kellene törekedni, méghozzá nemzetközi szinten, hogy a vallási-nacionalista bizniszben utazó pártokkal szemben állók a digitális pontrendszer világszintű bevezetésével párhuzamosan létrehozzák a Bioszféra védelmét a zászlajára tűző Világkormányt. Pontosan a Föld, a Bioszféra és ily módon az emberiség túléléséért felelős Világkormánynak az ellenőrzése alá kellene helyezni ezt a "Megváltást" lehető tévő technológiai eszközrendszert!

https://hvg.hu/vilag/20190913_kina_osztalyozas_lakossag_megfigyeles_pontrendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2315087118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Belzebubo 2019.09.14. 13:40:43

Remélem ez csak szatira volt, egy totális ellenôrzést biztosító rendszer/technológia csak egy totális diktatúrát szolgálna...

Magyaur 2019.09.14. 14:07:20

@Belzebubo: Ma is mindent tudnak rólunk...az utcán milliónyi kamera filmez és az internet használat révén mindent nyomon tudnak követni..Épp az lenne a lényege ennek, hogy nemzettől, vallástól független, a Bioszféra egészségére vigyázó Világkormány felügyelete alá helyezzék ezt a rendszert!
süti beállítások módosítása