MaGYAUR

MaGYAUR

A populizmus = „hadban állunk”

2019. október 17. - Magyaur

A populizmus üzenete: légy bátran elfogult, mint egy szurkoló és hallgass az érzelmeidre, - és csak arra - mint egy fanatikus hívő.

Az Orbán-féle populista vezetők a demokráciában és az egyeztetésekre építő szakszerű kormányzásban a gyors, határozott döntések akadályozóit látják - mert egy "hadban álló sereg" élén képzelik magukat, ahol az egyértelmű parancsok számítanak, méghozzá egy "élet-halál" harcban.

Ám maga az "élet-halál" harc (a migránsokkal, a liberálisokkal, ateistákkal, Sorossal, Gyurcsánnyal stb ellen) nem más, mint egy hiszterizáló blöff!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr915228538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2019.10.17. 22:41:15

Itt egyedül téged "hiszterizal" buktor.
Mi meg nevetünk.
Rajtad.

Magyaur 2019.10.18. 00:13:46

@Hungryhorse: Én megértem, ha válasz és érvelés helyett kínjában nevet, de ezt miért kell elárulni másoknak is?:)

Európai téridő 2019.10.18. 11:06:01

Olvasd el azért Schmidt Mariskától "A populizmus védelmében" c., a Mandineren is közzétett, de eredetileg a NYT-nek írt írását is. Nem kellene ennyxire bedőlnöd a balmédia túlzó, uram bocsá' hazug állításának.

Talasz 2019.10.18. 11:13:50

@Hungryhorse: Láss csodát: Ausztriâban nem folyik szabadságharc, nincs gyûlölet-kampány, nem keresnek képzelt ellenséget, nem tömik hazugsággal a népet.....

Hungryhorse 2019.10.18. 20:47:08

@Magyaur: sajnos nem érted a magyar nyelven leírtakat.
Kérj segítséget.
Vagy ne és maradj így.

@Talasz: az osztrákoknál egy vezető ellenzéki párt elnökét megmerényelték.
Ilyet nálunk nem szokás.
Az osztrákoknál elcsaltak egy országos (közt.elnöki)választást, aminek eredményeit a csalások miatt az alkotmánybíróság megsemmisítette, majd másodjára képtelenek voltak megrendezni a kitűzött időpontra, végül harmadjára sikerült a ballibbant vén faszt elnökké választataniuk.
Ilyenre nálunk a kékcédulás bulitok óta nem volt példa.
Az osztrákoknál titkosszolgálati akcióval buktattak meg egy jobboldali kormányt, megroggyantva egy jobboldali pártot és kiótve annak vezetőjét.
Ilyenre nálunk nem volt példa.
A tettesek büntetlenek, a finanszírozók ismeretlenek.
Ilyen nálunk nem fordulhatna elő.

Te egy barom vagy, ezzel passzolsz a poszterhez.
Szeressétek egymást.
Melegen.

2019.10.20. 16:22:55

@Európai téridő: Demokrácia?

Ez a hazug népképviselet egy az állatvilágban teljesen lehetetlen, perverz helyzetet hozott létre. A vágómarhát a mészárosok letaglózzák: szegény marhák nem tehetnek róla. De van-e olyan örült képzelet, mely elképzelje, hogy a szarvasmarhák zászlós felvonulásban, éljent rikoltozva Kossuth-nótát énekelve válasszák meg azokat a mészárosokat, aki letaglózza őket? Szabó Dezső!

Szabó Dezső: Mit jelent ez a jobb és baloldaliság? Azt, hogy az illetők egy az országot érintő egyetemes, vagy részletkérdésekben nem fizikai és pszihikai adottságok összes ismeretéből s a szóban forgó probléma elképzelhető minden hatásából alkotják meg az ítéletüket: hanem egy híg tudományellenes, elemeiben ellentmondó piszkos frázeológia szerint mely őket jobb- vagy baloldaliakká kötelezi” — aszerint, hogy melytől reméli a maga boldogulását, zsákmányát, mondom hozzá én. 100 év óta rágjátok a ló leányka álmát, pejparipa, ezen pipilőjét!
süti beállítások módosítása