MaGYAUR

MaGYAUR

"Napóleon-projekt 2.0"

2019. november 10. - Magyaur

Európa érdeke természetesen a Nagy-Európai-Szuperállam volna, amelynek vonzáskörzetébe nemcsak a Maghreb, a Közel-Kelet, hanem Oroszország is tartozna. Ebből a szempontból a Brexitnek nincs különösebb jelentősége.  Ez nem a "hidegháború 2.0", hanem a "Napóleon-projekt 2.0:", vagyis a kontinens egyesítése (beleértve Oroszországot) egy új világhatalmi pólus létrehozása érdekében, amelynek perifériájára szorul Anglia.  Megjegyzem a konzervatív, a nemesi nemzet szuverenitását megvédeni akaró magyar nemesség, - féltve a privilégiumait - akkor is megpróbált a látszólag a francia polgári forradalom eszményeit képviselő Napóleon ellen vonulni, de akkor is rosszul mérte fel az erőviszonyokat, elbizakodott volt és felkészületlen - csúfos vereséget is szenvedett.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr5815300688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.11.11. 05:27:50

Az Európa Unió elitklub tablója

Anglia: 1919-ben a világ szárazföldjének és népességének egynegyedét uralta és rabolta ki gyarmatbirodalomként. Azt megelőzően saját mezőgazdasági lakosságát földjéről elüldözte, hogy ott birkalegelő legyen, szövőipara számára, majd a városba özönlő munka ”kerülőket” (évi nyolcvan-százezer főt felakasztatott). Az Ír sziget lakosságának felét kiirtotta, más fél millió ír lakost Amerikába üldözött. A skótok között a tatárjáráshoz hasonló népirtást követett el. Indiában tízmilliók pusztultak el az angolok áldásos missziója nyomán. Ők ítélkeztek Trianonban!
Belgium: Az anyaország nyolcvanszorosát igázta le Közép-Afrikát kíméletlenül, kifosztották, a kényszermunkára fogott lakosságát gyilkolták, megcsonkították, hogy munkára kényszeríthessék.
Franciaország: későn lépett be a buliba, így ő Oroszországba, a Balkánra, Törökországba tőkekiviteli uzsorával, és kisebb gyarmatokkal kereste kenyerét.
Hollandia: az anyaország hatvanszorosát gyarmatosította, és a kereskedelmi hajózás, a gyarmati fűszer behozatala Európába üzletágat mondhatta magáénak.
Németország: Széttagoltsága okán kimaradt a buliból, az újra felosztás követelésével, két világháborúval, gázkamrával építette az európai kultúrát.
Olaszország: széttagoltsága és háborúi miatt, melyet az őket is gyarmatosítani próbáló Spanyol és napóleoni európer Franciaország leigázott, kimaradt, és késői „sakál jellegű próbálkozásával” Etiópiát hódítja meg 1936-ban, és Hitler elvtárs kénytelen megtámogatni Észak-Afrikában, sok ezer tankját, nehéz teherautóját, elveszítve. Tunézia „kiviteli cikke” az ócskavas, két évtizedig!
Portugália: a fűszer és a rabszolga kereskedelem, a nemesfém behozatali konjunktúra szintén a gyarmatok szerzésére ösztönözte, de serege és királya elpusztult, így maga is Spanyol uralom alá került. (a hóhér akasztása, és az európai szolidaritás másik arca).
Spanyolország: Mexikó és Dél-Amerika kirablásában jeleskedett, de az óriási mennyiségű arany és ezüstkincsből templomokat, katedrálisokat épített iparfejlesztés helyett, így hiába volt első, hamar alulmaradt a versenyben.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.11.11. 05:28:00

Most viszont gyengék a nagyurak éppen, érdemes őklet ütni.

Hungryhorse 2019.11.12. 08:59:54

Európa egy földrész, melyen sok sok nép és nem sokkal kevesebb nemzet él.
Egy földrésznek nincsenek "érdekei". Ilyesmit olyan eszement önjelölt népboldogítók hazudnak, akiket az ápolójuk nem tud kordában tartani. Pont, mint téged.

A brexitnek akkor a jelentősége, hogy az erről döntő népszavazás óta sem az uniós komisszárok, sem a hasznos idióta, vagy korrupt, megvásárolt sameszaik nem tudják se lenyelni, se kiköpni.
Nem véletlenül.
Az ejrópaiegybesültállamokról szőtt idióta terveitek ezzel füstbe mentek - persze nem örökre, de ó időre egészen biztosan.

Napóleont legyőzték, hiába nyert ezer csatát.
Kétszer is.
A győztesek oldalán mindkétszer ott harcoltak és álltak a magyar nemesek és katonák is.
Eszement nagyravágyásának most sem lesz eredménye, ahogy akkor is csak annyi volt, hogy megsemmisítette a hazája világbirodalmi státuszát, amit a nagy európai polgárháborúban temettek el végleg majd 100 évnyi agóniájuk után.

Magyaur 2019.11.12. 10:26:14

Ha én lennék Trump utálnám, hogy az amerikai filmekben az elit autók európaiak? Mercedes, Volvo és Porsche. Ha én lennék Putyin, akkor az országomon belül is, kívül is, az Európai Unióban is az "oszd meg és uralkodj" elvet követném..például így: hvg.hu/gazdasag/20191111_Fontmilliokkal_tamogathattak_oroszok_a_Brexitpartiakat?fbclid=IwAR0_qzXcpPab2v4eiiuOtXYWcoxwcgwo2wYGCo68cF3PRPyra2R5LWVFi9w#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default
süti beállítások módosítása