MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán nagyzási hóbortjai tönkreteszik az országot!

2019. november 10. - Magyaur

Miközben hazaárulásnak minősíti az ateizmust az a hazai közjogi méltóság, aki korábban a Kommunista Ifjúsági Szövetség tagja volt addig a Orbán a következő utat járta be: amikor az érdeke úgy kívánta, akkor a SZDSZ mellett liberális volt; aztán "protestáns-polgári-progresszív", aztán "nép-nemzeti", de még Európa-párti; aztán nép-nemzeti, de "Brüsszel-ellenes"; aztán katolikus, aztán nomád-türk-kipcsák szimpatizáns, de aki ennek ellenére Horthy módjára "globális" Eucharisztikus Kongresszust rendez Budapesten, hogy ezzel újabb értelmiség- (és Ferenc pápa)-elleni kampányt indítson el.

Orbánnak, az ország anyagi forrásait kimerítő nagyzási hóbortjait szolgáló sport és egyházi események, valamint a felesleges külpolitikai piruettek helyett végre kormányoznia kéne és törődnie a magyar lakosság közel felét kitevő szegényekkel!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr1915299718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2019.11.10. 09:32:36

A világ változik és vele változunk mi is.
A magadfajta agyhalottaknak persze ez természetes, ha kommunista gyilkosokról áradoztok, ha szemkilóvetőt, pufajkást, d209-est és ávósfattyakat mosogattok, ha megtért ballibbé vedlett "igazi konzervatívók" seggét nyaljátok kecskeszakálltól, csikánig.
Csak akkor nem kóser nektek a változás, ha valaki nem libtard újmarxistává vedlik, hanem ellenkezőleg: idősebb korára megjön az esze.

De meglehetősen rossz lehet a gyógyszerezésed ma reggel poszter, ha az eucharisztikus kongresszust pápaellenesnek képzeled.

Az a primitív hazugságod, miszerint az ország közel fele "szegény" és a qrámyn pazarol, nagyzol, nem kormányoz, csak a szokásos, szóra se lenne érdemes, ha mindezt nem elqró és haverjai oldaláról okádnád, akik majd bele döglöttek a kormányzás mímelésébe, mialatt hazudtak reggel, délben este. Majd egy kicsinykét véresre verették a tüntetőket és kilőttek pár szemet is, azonosító nélküli rendőrállatokkal.
Persze a magadfajtáknak, a komisszárjaitoknak, a nemzetközi (jó)barátaitoknak ez mind kóser volt.

De a butaságodnál csak az arcátlanságod és a képmutatásod nagyobb.

Magyaur 2019.11.10. 10:17:54

@MAXVAL bircaman közíró: A gyarmatosítóként fellépő Fidesz kialakított maga köré egy kollaboráns vezetői réteget, beleértve az egyházi vezetőket, ez utóbbiakat nemcsak a pénzzel korrumpálva, hanem azzal az ígéretével, hogy miután tönkreteszi a "világnézetileg semleges" kritikai tudományos műhelyeket és a hozzá kapcsolódó "liberális", széles látókörű értelmiséget utána a gyerekek intenzív agymosása révén "megtéríti" az országot. Cserében csupán a fő aktív szavazórétegnek számító templomba járó nyugdíjasok megdolgozását kéri és kapja.
A Fidesz az az erőközpont, amely valójában mint a német nagytőkét kiszolgáló komprádor burzsoáziája tolvajként a " "Bűnös Nyugatra" mutogat "kizsákmányoló tolvajt kiáltva...:(

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.11.10. 10:20:29

@Magyaur:

A Fidesz éppemhogy nemzeti tőkésosztályt épít, a komprádor tőkésosztály az ballib irányzatú.

mikimackó 2019.11.10. 10:21:17

moszkoviták előre !

Magyaur 2019.11.10. 11:58:58

@mikimackó: Moszkoviták, tehán Putyin legjobb magyar tanítványa: Orbán Viktor?:)

Magyaur 2019.11.10. 12:05:34

@MAXVAL bircaman közíró: A liberális lehet magánemberként vallásos, de a LIBERÁLIS INTÉZMÉNYRENDSZER attól liberális, hogy nem engedi a monopóliumok kialakulását és az elfogultságot eluralkodni a vevőkkel/partnerekkel szemben, mert az "rontja az üzletet":)

Magyaur 2019.11.10. 12:15:05

@MAXVAL bircaman közíró: Ali Baba, ha jogász lett volna, akkor ravaszul azt mondta volna a 40 rablónak és a bagdadi köznépnek, hogy vegyék tudomásul, hogy a rablással szent célért töri magát: új, uralkodóosztályt akar létrehozni a gonosz soros kalifával szemben...És elhitték neki!:)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.11.10. 14:54:10

@Magyaur:

Így igaz. A jó vezető felemeli a kózösséget, s nem idegen urakat segít.

István Tamasi 2019.11.10. 15:10:01

@Magyaur:
Teljességgel kizárt értelmes társalgást folytatni ezzel az agyatlan buleszbirkával.

Európai téridő 2019.11.10. 20:43:51

Most kicsit nagyon demagóg az úr. Ezek a "hóbortok" nem azok, hanem rehabilitálják azt ami tudatosan lett évtizedekig lezüllesztve. A "legszegényebb régiók" jó részt a korábbi kormányok és a 45 évig tartó elvtársvilág "örökségei". Az Eurostatot pedig épp a minap kapták rajta téves adatközlésen, ami a hitelességét azért megkérdőjelezi.

2019.11.10. 21:38:59

a magyar lakosság közel felét kitevő szegények többsége a pufira szavaz, tehát jó ez így nekik !
4 évente 5 kiló krumpli, oszt jó napot

Magyaur 2019.11.10. 22:17:07

@h.kovacs: Ceausescu példája azt mutatja, hogy az elszegényedést elviselik a külvilágtól elszigetelt emberek abban az esetben, amikor a lakosságot a titkosrendőrség, a munkaadó állami és önkormányzati szervek, valamint a kollaboráns egyházak sakkban tartják + ehhez jön a személyi kultusz és a "függetlenségről" (mármint a kormányzó párt szuverenitásáról papoló) lelkesítő nacionalizmus. Elviselik az első komoly repedésig....

2019.11.11. 05:12:09

@MAXVAL bircaman közíró: Privatizációóó Egyesek szeretik a felelősséget az utolsó kommunista miniszterelnökre hárítani, de tény, hogy nemzeti vagyonunk 7O-8O %-ának tényleges eladása Antall József kormányzása idejére esik. Ez úgy történt, hogy a korábban államosított magyar vagyont a fordulat táján gyorsan tönkretették, majd olcsón fölvásárolták a kondér közelében ülők, ők pedig pillanatok alatt továbbadták, esetleg szétdarabolva idegeneknek, akik nálunk elsősorban piacot vettek. Az üzemek nagyrészét bezárták, néha le is rombolták. Ez a kollaboráns struktúra becslések szerint harminc év alatt legalább ötszázmilliárd dollárnyi anyagi vagyonvesztést okozott az országnak. A most már lényegében visszafordíthatatlannak látszó anyagi, fizikai, lelki, erkölcsi és szellemi lepusztulást, e dimenzióiban csak a török hódoltság időszakához mérhető kifosztást cinikusan perverz kéjjel „szabadságnak, demokráciának, felemelkedésnek, jólétnek” nevezték el azok, akik a magyar társadalom mérhetetlen szerencsétlenségére sajnos valóban „tudták, merték” és kíméletlen kegyetlenséggel „tették” is mindazt, amivel végzetes lejtőre lökték az országot.

2019.11.11. 05:14:02

@MAXVAL bircaman közíró: Augusztus 20-án Szent István emlékétől hangos az ország. A király emléke szoborrá merevedett. A méltatás elsődleges oka: (egyetlen szempontja) megmaradásunk záloga a szentté avatott király által felvett kereszténység és a létrehozott államszervezet.
Tényleg megmaradtunk (ez idáig). Szent István király óriási egyéniség. Nem hiszem, hogy van még az emberi történelemben olyan uralkodó, aki annyira meghatározta népe további sorsát, mint Ő.
A méltatók mindig csak arról beszélnek, mit tett a nagy király. A hogyanról, valahogy elfelejtkezünk. Pedig az ördög a részletekben van, és ennek következménye a magyar történelem. Muhi, Mohács, Trianon, minden állomás, esemény csírája, oka a szentistváni mű!
Mit tett Szent István? – felvetette népével a kereszténységet. Hogyan? Az ellenálló törzsfők és a pogánylázadások leverése útján. ( Az ország lakosság 1/3-át ki írtva! Amikor Szent Istvánról beszélünk, elfelejtkezünk a puszták népéről, pedig összetartoznak. Illyés Gyula így ír erről (Puszták népe 61., 62.,64. oldal, Móra kiadó):

„A betelepülő törzsek már számuknál fogva sem szállták meg az ország egész területét, egymás között, hatalmas sávokat hagytak…
Ezeket a területeket, az ország területének kb. felét, István egyszerre királyi, azaz saját birtokának jelentette ki Koppányék az ősi vallással először is az ősi szabadságot akarták megvédeni Leverték őket, az életben maradottakat…rabszolgákká bélyegezték…A még szabad földeket egy-két idegen vitéz birtokának nyilvánították.
(Azok a páncélos német lovagok birtokai lettek, akik a hittérítést karddal végezték, és akik úgy tekintették a magyar jobbágyaikat, mint az amerikai telepesek, néger rabszolgáikat!)
A rabszolgák, nevük után ítélve mind magyarok! Míg a föld magántulajdonosai kezdetben, s később is szinte kivétel nélkül idegenek voltak, főleg németek… Az ország ügyeinek vezetéséhez jogot a földtulajdon adott… A fennmaradt számtalan perirat szerint sehol a rabszolgákat úgy ki nem uzsorázták, mint a király által juttatott apátsági területeken. A XII. és XIII. század csak a kolostorok elleni jajongástól zajlik… Van korszak, amikor Ausztriában a robot évi tizenkét nap, nálunk ugyanakkor heti három nap!”
Innen érthető az egyházi hála: valóban nekik „szent”, aki nekik ennyit adott. Ezt tette népével a Szent király!
A magyar törzs és nemzetségfők megsemmisítésével, és a német lovagok, olasz és német papok „ország vezetésbe” emelésével megteremtette a máig jellemző idegen eredetű, érzelmű és érdekű uralkodó osztályt és ország vezetés alapját.
Itt keresendő történelmünk minden kínjának, szenvedésünknek, balsorsunknak minden gyökere! Született egy ország, melynek uralkodó osztálya (idegen lévén) mindig a nép ellen, és saját önzése szerint élt! Akik soha nem átallottak idegen hatalomra támaszkodni, azt kiszolgálni saját uralmi helyzetük fenntartása érdekében.
A ma Szent István éltetők megint a németekhez kívánják az országot csatlakoztatni. Mert jóakarónk, nekünk a német! Ma – holnap „boldog emlékezetű” lesz a Habsburg – ház. Az amnéziában szenved, vagy nagyon is jól tudja a régi receptet, amely szerint a „német lovagok” segítségével a mi zsírunkon süti a maga pecsenyéjét.
• Ha valamit fel tudunk hozni a király mentségére, az a ősi szittya-magyar kevélység, amellyel mind első akar lenni, az egyenlők között. Így akadály volt az akkor kötelező korparancsnak, a központi hatalom megteremtésének, és alkalmatlan a feudalizmus hűbéres alanyának.
• A magyarságon élősködő idegenek (franciák, osztrákok, németek, olaszok, lengyelek, stb.) a viharos évszázadokban lehulltak a nemzet testéről, mint a sózott piócák. Egy faj maradt rajta: a zsidó.
Ezen alapszik az európai keresztény érték rend amely egy angolna hajlékonyságával, ill. nyálkásságával csúszott át a jobbágy kizsákmányoláson alapuló feudalizmusból a kezdetben munkás kizsákmányoláson alapuló kapitalizmusba. Majd annak fejlődésével szorosan lépést tartva a világ kizsákmányoláson alapuló zsidó kapitalizmusba. (Uzsoracivilizáció.)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.11.11. 05:25:55

@lényeglátó:

2010-ig MINDENKI ugyanazt az országrontó gazdaságpolitikát folytatta, ez tény.

A

Toller Béla 2019.11.11. 07:25:08

Egyedül orbán lenne az ok ? A birkamannok nélkül csak egy nevetslges pojáca maradt volna. És szedegetné a potyadékot valahol Debrecen környékén !

Zsuzsa Koczkáné 2019.11.11. 09:35:50

@Hungryhorse: igen sok mindenben igazad van de kérlek mond meg miért jobb éles lőszerrel mászkálni mint gumi lövedékkel? akinek gumi lövedékkel kilőtték a szemét az ma meghalna ugyan ezen fegyver nem gumi lövedékkel van ellátva , hanem éles lőszerrel. ez mennyivel jobb ?

Zsuzsa Koczkáné 2019.11.11. 09:42:17

Toller Béla ! nem ! nem egyedül Orbán,hanem a rendszer váltás óta az elitek hibája és a rossz rendszer,amely hagyja hogy ne lehessen visszahívni a rosszul teljesítő kormány tagokat! az a rendszer amelyikbe a törvények nem az igazság oldalán állnak,hanem a törvénytelen törvényeket védik nagyobb erővel mint a bűnözök elítélésében jeleskednének.Sőt a még jó törvényeket sem tartják be a hatóságok és itt a legnagyobb gond !

Hungryhorse 2019.11.11. 09:43:52

@Zsuzsa Koczkáné: nem tudom hol olvastál tőlem olyasmit, hogy "jobb éles lőszerrel mászkálni, mint gumilövedékkel"?

Én nem írtam ilyet.
Nem velem van vitád.

konrada 2019.11.11. 11:29:22

@lényeglátó:
Ami persze nem igaz.
A legtöbb privatizációs bevétel speciel 1995-re esik, és összegében meghaladja az Antall-Boros kormányzás 4 évét, és értékében a négy évük annak többszörösét teszi ki.
Hasonló megugrás négy év minimális privatizáció után 2002 után következik be, szintén sokszorosan megmeghaladva az előző ciklust.

...persze ha arra gondolsz, hogy darabszámban az Antall-kormány idejére esik a legtöbb, abban igazad van - mert akkor értékesítették a szolgáltató ágazatokat, köztük sokezer- azóta már bezárt - szatócsbolttal, de ezek összességében nem érték el értékben 1-1 nagyobb - hornék által értékesített - vállalat értékét.

...szóval, ha tényleg akarod látni a lényeget - nem csak amit az emléked annak hisz - a gugli a barátod:
www.politikaievkonyv.hu/online/mp20/1-16_meszaros.html

sas70 2019.11.11. 13:45:05

@MAXVAL bircaman közíró: Igen, pont ez látszik a térképen is!
A gonosz nyugat, pont a Nyugat-Dunántúli, a Közép-Dunántúli és a Közép-Magyarországi régiót zsákmányolja ki a legjobban, azért magasabb ott az egy főre jutó GDP! Pontosan azokat a helyeket, ahova a legtöbb nyugati befektetés ment.

István Tamasi 2019.11.12. 09:17:59

Miféle nagyzási hóbort? A kanapé, kerevet, nargilé, drinkbár a "katonai felderítő" repülőgépen csak a katonákat szolgálja. Vagy mégsem?
süti beállítások módosítása