MaGYAUR

MaGYAUR

A klímatüntetés elé...

2019. november 28. - Magyaur

..https://index.hu/techtud/2019/11/28/klimasztrajk_klimatuntetes_fridays_for_future_szervezok_feig_emma_pribeli_levente_interju_klimavaltozas/?fbclid=IwAR31yLxZy-QR4naBtKledI6Ab59q4KrlovSmkn_rkxH5Ux1qiYUduS-SVpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr815329486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyaur 2019.11.29. 11:51:48

@civisvarosi: Tévedés mind a nácizmus, mind a kommunizmus az iparosodó, modern tömegtársdalom terméke. De a helyi közösségek és autonómiák szabad közössége elképzelhető a jövőben

2019.12.25. 10:04:48

Orrukban karikát viselő "szürke marhá"nak Nem tüntetni kéne, elzavarni, a szeméttel tűzelőket szaporító Unoka testvéri kormányt!
. A kemény életkörülmények, a nehéz megélhetés, a kilátástalan jövő, stb. kiváltja a deviáns magatartást. Ezért van napjainkban jóval több agresszív, önző, erőszakos, törvénytelen eszközökkel javakhoz jutni akaró fiatal. Az előttünk álló globalizáció pedig a társadalom egyre több tagjának teszi jövőjét "kilátástalanná.
„Olyan tudás és technológia kell, olyan iparágakra van szükség, amelyek a munkahelyeken túl tartósan képesek magas profitot termelni. Ezért fontos, hogy a világcégek a jövő autóiparát, az elektromos autók gyártását is növekvő arányban telepítik Magyarországra” – mondta.
Forrás: kuruc.info/r/2/206409/ orrbán Viktor aranyköpése! Romákra vágynak a multik!
„S valljon mi megint ezen elfogultság oka, melly a közönséget e tárgy körül tökéletes sötétségben tartja? Semmi egyéb, mint országos embereink legnagyobb részének járatlansága a reactiók törvényi körül – melly mint fentebb érintém, felette fájdalmas, s a közönségre nézve kimondhatlan káros… Minden engedékeny s lágy törvény okvetetlenül éppen ezen most említett effectust szüli. Tíz bűnöst s gondatlant directe kimél, ellenben száz ártatlant és szorgalmatost indirecte büntet…a rosszat, lágyvelejűt, tanulatlant s gondatlant ápoló törvény, midőn e szép társaságnak néhányit tán megmenti – s csak tán, mert ez is kérdés – minden bizonnyal számtalan jót,okost, tanultat s gondost szüntelen büntet, s eképp nem az élet elvének, de a rom Istenének állít oltárt.” Széchényi Hitelben OrrBán figyelmébe!

Évente negyvenezer elzárt a börtönbe! Börtön szleng tanulmány adata! Ár 1500Ft/nap/!
süti beállítások módosítása