MaGYAUR

MaGYAUR

A Fidesz titkos, manicheus összeesküvése,

aminek célja: Magyarország „európátlanítása”…

2020. április 16. - Magyaur

A magyar legszélsőjobboldalnak van a csőcseléknél is veszélyesebb fegyvere; a nyugati civilizációt, vele együtt a „nyugati-kereszténységet” elvető manicheizmus és a hozzá kapcsolódó, a magyarságnak világmegváltó szerepet tulajdonító „Szent Korona-vallás”. Ezeket a képzelgéseket komolytalannak is hihetnénk, de egyre több nyomát láthatjuk annak, hogy a hozzá közelálló manicheus befolyás alatt álló politikusok befolyást gyakorolnak Orbán Viktor döntéseire. Olyasmikre kell gondolni, mint az úgymond „efemer”, tehát nem örök igazságokat hirdető nyugati tudományosság elvetése (Lázár János), a szkíta-parthus magyarsággal illetve a Szent Koronával kapcsolatos kutatások beindítása (Kásler Miklós), a „keresztényüldözésnek kitett” keleti-keresztény egyházak erőnkön felüli megsegítése (Semjén Zsolt, Szíjártó Péter), vagy mivel ebben a történelmi-mitikus „párhuzamos valóságban” Buda immár 3200 éve (Lásd a mellékelt videót!) a magyar királyok fővárosa, ezért a „vezérlő-kormányfőnek, korunk Mátyás királyának” ott a helye... stb.

Ami Mani-t, a parthus királyfit illeti, ő Jézus Krisztus után a III. évszázadban élt és egy olyan sajátos kereszténység mártír-profétájává vált, amely az Újtestamentum mellett épített Zarathustra és Buddha tanításaira is. A mai neo-manicheusok ideológiájának legfontosabb tétele a Nyugatot „megrontó” judeo-krisztianizmus elleni harc, tehát az Ótestamentum és a zsidóságnak (így Jézus Krisztus zsidó identitásának) száműzése a kereszténységből és helyette egy világmegváltó parthus-szkíta-magyar vérvonal felállítása. Tehát elutasítják zsidósnak megbélyegzett anyagias gondolkodást, de vele együtt a „liberálissá, vagyis a hit árulójává vált” Római Katolikus és Protestáns egyházakat is, hogy helyettük egy külön úton járó, kitalált magyar keresztény hagyományt építsenek fel, amelynek középpontjában a „világ urának” tekintett magyar Szent Korona” áll!

Még ha Orbán Viktort nem is lehet antiszemitizmussal vádolni, van hasonlóra példa a XX. század történetében; Rosenberg a náci főideológus 1930-ban adta ki „A huszadik század mítosza" című könyvet, amelyben a Nyugat dekadenciájáért a római pápát és a világ zsidóságát tette felelőssé. Mi több Hitler is alapított a germán őstörténet kutatására kutatóintézetet… Himmleréknek is volt egy bálványa; a Szent Grál, aminek megszerzésétől azt várták, hogy az bebiztosítja az árják világ fölötti uralmát.

A „Szent Korona vallás” természetesen békés jellegű és csak morális tekintélyt kölcsönözne Magyarországnak, mégsem veszélytelen, mert Magyarország „európátlanításához” vezet; vagyis a jogállam, a magyar tudomány és kultúra intézményrendszerének, a Vatikánhoz való kapcsolat leépítéséhez…és végső soron Magyarország önkéntes kiválásához az Európai Unióból, amihez az ürügyet már talán keresik is a „Magyar Szent Korona nevében”…

https://www.youtube.com/watch?v=EQeYQOncJ5A

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7415617880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.04.17. 16:26:20

Sajnos nem először írom le,hogy a szarbánban egy magyar hitler született újjá és a nemzethy génhíbások istenként "szeretik"!

Csaba Szikora 2020.04.17. 18:38:30

@csulla: ls veled kezdi a népirtást.ha-ha-ha

miért 2020.04.18. 23:32:43

@Csaba Szikora:.... maradt volna inkább a patkánylyukban!

2020.04.19. 09:28:12

@csulla: Még ha Orbán Viktort nem is lehet antiszemitizmussal vádolni,
Miért FIDESZ Isten Orbán? Azzal az Isten-definícióval kezdődik, hogy “akinél nagyobbat nem lehet kigondolni.” Mindenkinek van lelkiismerete. A gyilkosság, hazugság, lopás és erkölcstelenség majdnem mindenhol el van utasítva. nem létezik, akkor azt csinálhatunk amit csak akarunk, nem kell aggódnunk Isten ítélete miatt. EZT GYAKOROLJA ORBÁN PRÓFÉTA!
"Elfelejtve mellékesen a református Orbán apjának zsidó származását: Orbán Viktor Mihály; a második utónevét nagy apja után kapta. Orbán Mihály, az 56 osrendteremtő akciók ÉSZAK –Dunántúli főparancsnoka! Forrás ÁVH ról szóló sorozat!

A nemzet fogalmába csupán a felső 2-3 százaléknyi arisztokrácia és nemesség tartozott.(Werbőczy) Orbán, a Horthy-korszakot felélesztve, s maximum 15-20 százalékra bővítve ezt a kört, gyakorlatilag ebben az értelemben használja a nemzet fogalmat, s ezt a réteget kedvezményezi, a plebszet pedig, ugyanúgy, mint egy évezreden át mindig, csak oly mértékben részelteti a javakból, hogy ne lázadjon. (1514 tapasztalata) Más kérdés, hogy a magyar nép ezt nem érzékeli, mert tudatlanságban van tartva.

Recept Hitlertől: Hitler eljutott arra a következtetésre, hogy számukra végeredményben minden kérdést, minden problémát egyetlen alapkérdésre kell visszavezetni. E modern technikával azonban egyfelől a diktatúrát, az önkényt, a terrort, másfelől az expanzió leg elavultabb útját, a földszerzést akarta megvalósítani. Ebben a modern technikával körülvett atavisztikus koncepcióban helyezkedett el az ember-és fajirtás részben érzelmileg megalapozott, részben számító és célirányos bűnténye.
“Mielőtt a tömegvezérek magukhoz ragadják a hatalmat, hogy a valóságot hazugságaikhoz igazíthassák, propagandájukat a tények mint olyanok mélységes megvetése jellemzi, hiszen szerintük a tények teljes egészében annak az embernek a képességeitől függnek, aki kitalálja őket.”

2020.04.19. 15:37:02

A Bilderberg csoport 1954-ben alakult és évente egyszer titokban találkoznak. Azóta összesen ötvenhatszor találkoztak.
Tagjai többek között David Rockefeller, Henri Kissingert, Zbiegniew Brzezinski, Tony Blair, Paul Wolffowitz, Bill Clinton, USA alelnökei, CIA és FBI igazgatói stb.

A csoport úgy működik, mint egy „árnyék világkormány”, amely éves találkozóin teljes titokban döntéseket hoz, és azt is megbeszélik, hogy a döntéseket hogyan valósítja meg. „A Bilderberg csoport a nemzetek utáni kort tervezi meg, azt, amikor már nem lesznek független országok, Csak régiók, amelyet egységes elvek irányítanak. Ez globális gazdaságot jelent majd, egy világkormánnyal, és általános, egységes vallással.”

A Bilderberg csoport jövőt alkotó elképzelései:
- nemzeti identitások eltörlése
- nulla növekedésű társadalom (a kiszolgáltatottság megteremtése)
- az országok állandó egyensúlytalanság állapotában tartása
- az oktatás központi irányítása
- valamennyi nemzetközi és fontos hazai politikai kérdés központi ellenőrzése
- az ENSZ megerősítése
- további szabadkereskedelmi régiók létrehozása
- a NATO szerepének további növelése, igazi világkatonasággá alakítása
- egységes jogi és társadalmi rend

(Új Idők 2008 január: dr. Csáth Magdolna)

Megdöbbentő megjegyzésként kell megemlíteni, hogy a Bilderberg Csoport 2008 évi Kanadai ülésén Martonyi János FIDESZ képviselő, volt FIDESZ külügyminiszter is jelen volt. - ? ? ?- )
süti beállítások módosítása