MaGYAUR

MaGYAUR

Merre tovább „UFO”-Momentum?

2020. június 09. - Magyaur

Az elnökség kicserélődése arra utal, hogy a Momentum már nem kizárólag a 30 év alatti, politikai múlttal nem rendelkezők pártja kíván lenni, ami okos döntésnek látszik a 2022-es választások előtt.

A Momentum legnagyobb erénye az „UFO” jellege volt a korrupt, de ugyanakkor hatalmas önérzettel rendelkező, bundás indulatoktól fűtött magyar politikai közegben. Európaias világlátással és európaias politikai kultúrával robbantak be a magyar politikai életbe és első nekifutásra ledöntötték a nemzet megdicsőülésre (és a nyomor látványát eltakarni) szánt, de biztosan deficites, „szent tehenet” az olimpiát.

Nagyot mentek az európai parlamenti és az önkormányzati választásokon is, mert azoknak, akiket dühített a NER primitív haszonlesése bennük látták az európaiság; vagyis az európai jogállam és polgári civilizáltság hiteles képviselőit.

Ugye a választási győzelem érdekében a Momentum nem akarja feladni ezeket a minden más párttól megkülönböztető jegyeit és értékeit?

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7715771576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ego55 2020.06.10. 11:23:12

Kezdenek pártpolitikát folytatni. Megalkuvások, elvtelen döntések, nehezen vállalható kompromisszumok.

beflower 2020.06.10. 11:36:54

Sok éve külföldön élek,de félek,hogy igy is marad,ha Momentum féle politikai erők hatalom közelébe jutnak Magyarországon.Remélem nem lesz annyi félrevezetett ember,hogy elérjék az 5%-ot.

a nagy hohohorgász 2020.06.10. 12:14:20

Hogy hol van a momentum???? Brüsszelben árulja üveggyöngyökért a magyar nemzeti vagyon azon részét amiket az előző sikeres pártok nem loptak el ( Fidesz, Mszp, DK, stb... ) A höbörgésük egyetlen tárgya hogy nekik nem maradt semmi :)

Bryan élete 2020.06.10. 12:30:44

Miért van szükség egyáltalán ennyi apró ellenzéki pártra, amikor a végén úgyis egy követ kell fújni az összefogás miatt? Vagy ki tud emelkedni, vagy beolvad, nincs más alternatíva, a torta ugyanakkora. Ne felejtsük, a nolimpiai mozgalomba minden párt tevőlegesen is beleállt, aki nem fidesz.

ulpius66 2020.06.10. 22:11:45

"A járvány időszak alatt erősödött a Fidesz - ez látszik a Medián legfrissebb felméréséből. A HVG számára készített reprezentatív felmérés szerint a Fidesz a biztos pártválasztók körében 60 százalékon áll, ez 5 százalékos növekedés a legutóbbi februári kutatás adataihoz képest. A legerősebb ellenzéki párt a Momentum, 11 százalékkal, ezután következik a DK 10, és a Jobbik 7 százalékkal. Az MSZP, ha most lennének a választások, nem jutna be a parlamentbe."
süti beállítások módosítása