MaGYAUR

MaGYAUR

A szólásszabadság mártírja: Charlie Hebdo

2020. szeptember 01. - Magyaur

A társadalomszervezési elveknek két műfaja van: a „komoly” és a „karneváli”. Az utóbbi antikvitásig visszavezethető Dionüszosz/Bacchus ünnepkör, amely aztán más formában, de a középkorban feléledt karneválként, bolond ünnepként, amikor a szerepek felcserélődtek és a hatalmasok kikarikírozása nem volt büntethető. A féktelen mulatság szelepként működött a mindennapi nyomor és erőszak okozta társadalmi ingerültség levezetésére. De az év többi részén a hatalom - akár feudális, akár egyházi tekintélyről volt szó - nem ismert tréfát. A hatalom, hogy megőrizze a felsőbbrendű jellegét és ezzel a „respekt”-jét mindig komoly marad, leszámítva olykor a kárörvendező és gúnyos kacaját.

Ezt a hagyományt rúgta fel a Felvilágosodás, amely ellensége volt minden misztifikálásnak, így a nemesi felsőrendűséget alátámasztó „kékvér” mítoszának is. A 17. század Franciaországának polgári szabad szelleme hozta létre az uránál leleményesebb szolga, Figaro figuráját. Mivel a polgári racionalitás és praktikum talaján álló felvilágosult uralkodók „haladni akartak a korral”, ezért fittyet hánytak a rangkórságnak és olyan tehetséges közembereket karoltak fel Szentpétervártól Bécsig a saját dicsőségük érdekében, mint Diderot és Mozart.

Az euro-atlanti civilizáció egyik legnagyobb vívmánya a kritika és az irónia szabadságának lehetővé tétele egy a tekintélyét betegesen féltő, komolykodó hatalmi struktúrával szemben. Persze a polgári kor is kitermelte a maga „abszolút tekintélyeit”, úgy mint a hivatalos Tudományt és a művészeti Akadémizmust, de mindezek elleni „avant-garde” támadás következményeit össze se lehet hasonlítani az olyan egyénieskedést, „viccet” elviselni nem képes vallási hagyomány megtorlásaival, mint az iszlám.

A babonákat ostorozó, vallási tabukat-döntögető Voltaire-i filozófia a modern európaiság egyik meghatározó eleme. Ha nincs gondolat-, és szólásszabadság, ha nincs kommunikáció és visszajelzési rendszer, akkor a társadalom megreked egy bizonyos szinten.

A saját társadalmunk elé állított görbe tükör arra szolgál, hogy felnagyítsa a visszásságokat, épp azok megszüntetése érdekében. A szűklátókörűség és a fanatikus hit kinevetése pedig arra figyelmeztet, hogy ne bízzuk a gondolkodást másra; a saját fejünket használjuk!

Je suis Charlie Hebdo.

https://index.hu/kulfold/2020/09/01/charlie_hebdo_karikatura_mohamed_per/

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2816185588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.01. 19:29:13

Charlie Hebdo nem a szólásszabadság mártítja, hanem a gyalázkodás és gyűlölködés apostola.

Magyaur 2020.09.01. 22:59:33

@MAXVAL bircaman közíró: Pont hogy nem! Nagyon világos etikai elveik voltak: csak tabuként kezelt "szent tehenekbe" kötöttek bele..soha nem gúnyolódtak elesetteken, migránmsokon és megalázottakon. A jobboldali hecc-sajtó viszont mindig a többség nevében a kisebbségen, a lent lévőkőn élcelődik.

Ekrü 2020.09.01. 23:28:57

@Magyaur:
"soha nem gúnyolódtak elesetteken, "-Csak épp az olaszországi földrengés 300 áldozatán.Vagy úgy gondolod ők nem voltak elég elesettek?
index.hu/kulfold/2016/09/03/az_olasz_foldrenges_aldozatain_viccelodott_a_charlie_hebdo/
hu.euronews.com/2016/09/04/a-charlie-hebdo-olasz-tesztakhoz-hasonlitja-a-foldrenges-aldozatait

Sir Galahad 2020.09.01. 23:49:54

Ez volt talán az utolsó pillanat, amikor Nyugat-Európa vezetői visszafordulhattak volna a szakadék széléről. Elmulasztották.

élveteg 2020.09.02. 00:09:19

Szép a szóllásszabadság az már biztos Meg a vicc hajjaj Azt aki nem tudja elviselni.... az csakis valami középkorban ragadt tokmányagyú sötétség lehet Kivéve...... na nem a gyevi bírót hanem mondjuk az olyan esetet amikor valaki hogy hogynem a választott népen kíván viccelődni

azonnali.hu/cikk/20200830_jobbrol-balrol-antiszemitazzak-a-metoo-n-zsido-kontextusban-viccelodo-osztrak-humoristanot

Rodney_2 2020.09.02. 05:23:53

@Magyaur: Nem gúnyolodtak migránsokon, csak a vallásukon. Erre a migránsok meg jól kivégezték őket. A tanulságok levonása sajnos elmaradt.

Rodney_2 2020.09.02. 05:30:15

@math0: Nyugat Európa a majommigráncs hordák miatt van a szakadék szélén meg az agyat elpusztító ballibsi ideológia miatt. Hol látsz te Orbanisztánban randalírozó majommigráncs csordákat ? Elpusztult agyú ballibsik még csak csak akadnak, itt vagy mindjárt te a diliházban :)))

röf 2020.09.02. 06:35:10

A csárliebdó tipikus nyugati szemét lap. Cél az eladhatóság, a max pénzkeresés. Megérdemelték amit kaptak.

Ad Dio 2020.09.02. 07:10:45

Guny és kritika két külön műfaj. A guny támadó, romboló, a kritika építő.

A ch egyetlen dologban jár élen: a sztereotipiák és előítéletek "szép" hagyományainak táplálásában és ujraalkotásában. Soha nem gunyolódott elesetteken? Vajon amikor vallásokból űz gunyt, hány elesett ember utolsó kapaszkodójába rug bele öntelt gőgjében?

Nem a ch nem mártír, hanem kényur. Egy felfuvalodott, végtelenül öntelt, öncélu akarnok, aki nem áthidal, hanem árkokat ás.

Mondom mindezt ugy, hogy mélységesen elítélem az ellenük végrehajott támadást. Mert azt perse semmi nem igazolhatja. Meg az sem, ha az áldozatok tényleg minden jó érzést mellőzve szálltak bele két lábbal másokba, lábbal tiporva a tolerancia, a kölcsönös tisztelet legelemibb szabályait is.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.02. 07:14:50

@Magyaur:

Azokon g]nyolodtak, akiken ez édrekükben állt. Gennyes magatartás, alja emberek.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.02. 07:16:03

@Brendel Mátyás:

Semmi gond azt mondani, hogy valaki nem jöhet, ez a szuverén jog része. Gúnyolodni valakin viszont erkölcstelen.

ProsTata 2020.09.02. 07:52:11

Nem vagyok vallásos, de az akár bigott és számomra nevetségesen vallásos emberek hitét tiszteletben tartom... Nem sértegetem őket, nem bántom face to face a hitüket, a hitük tárgyát.
Még akkor is, ha ő nem így viszonyul hozzám, betolakodik ez életembe, arra befolyásra törekszik.
Egyszerűen nem foglalkozom vele. Úgysem győzném meg a hite ellenkezőjéről...
Ugyanezt tartanám normálisnak, ha momentán másban hiszek, vagy más vallásom van, mint a másiknak. Egyszerűen tiszteletben tartom a jogát, hogy más legyen, másban higgyen.

Én a Mohamed karikatúrákat otromba és ízléstelen dolognak tartom, mert a fenti elveket sértik. Sérti, hogy a hitük szerint a képi megjelenítése is tiltott és persze sérti tartalmában is.
Még akkor is otromba dolog, ha ezt valamiféle kölcsönösség alapján értelmezné valaki. Ez nem a "szemet szemért" elv területe. Már csak azért sem, mert ezzel azokat a hívőkbe is beleállok, akitől messze áll a radikalizmus, tisztességes állampolgárok, hasznos tagjai az engem is tartalmazó közösségnek.
Szóval a karikatúrák közzétételét szükségtelennek, károsnak tartom, ahogy tartottam először és másodszor is. Ugyanúgy, mint az ellenválasz ellenválaszának ellenválaszát.

Csakhát fanatikusok mindig mindenhol vannak. Minden vallásban, de akár a materialistákban és liberálisok között is.
Gyűlölöm a zászlóvivőket -bármilyen zászlókat lengetnek-, mindaddig amíg ezeknek a zászlóknak a jelentése bármilyen erkölcsi, vagy hatalmi felsőbbrendűség kifejezése.

2020.09.02. 07:59:34

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 08:02:20

@Ad Dio: A gűnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 08:03:31

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 08:04:15

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

Sir Galahad 2020.09.02. 08:05:09

@math0: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, gendermatyi???

2020.09.02. 08:05:49

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 08:06:37

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 08:08:07

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 08:08:36

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 08:09:49

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 08:12:37

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 08:13:14

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 08:15:26

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 08:16:00

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 08:17:03

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 08:18:17

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

élveteg 2020.09.02. 08:18:46

"a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?!"

Valami csodaember lehet akit fél évig éheztetnek és mégis él

2020.09.02. 08:19:03

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 08:19:44

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 08:20:31

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 08:21:12

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 08:21:49

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

Rodney_2 2020.09.02. 08:24:28

@Batu Kán: Te a Gender Mátyás nevű elmebeteg vagy, mindnehez hülye, ezért nem értesz semmit csak nyomod a beprogramozott ballib idiótaságokat. Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. Az az igazi demokrácia, mi? Te agyhalott fasz. Magyarországon nem ölik meg a kóser élelmiszerbolba látogató zsidókat, Nyugaton igen. Magyarországon nem lövöldöznek géppisztollyal a zsidó múzeum előtt mászkálókra, a fejlett Nyugaton igen. De irigyeljük őket.
Remélem téged is ki fognak végezni a migránsok, csak azért mert az általuk gyűlölt fehér pofádat meglátják.
A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. Te degenrált barom. Magyarország jobban teljesít mint az eurozóna. Ez akkor is így van ha még jobban megőrülsz és százszor leírod az elmebeteg hazugságaidat.
Általában pszichopata népirtók neveit veszed fel mint Batu Kán, Tamerlán, stb. Nomen est omen, Freudian slip. Te egy pszichopata elmebeteg migránsfaszszopó hazaáruló genetikai selejt vagy. Röviden ennyi. Hosszabban: a kurva anyád ment volna veled abortuszra, az balliberális érték :)))

2020.09.02. 08:25:18

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 08:25:56

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 08:27:37

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 08:28:22

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 08:29:46

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 08:30:22

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.02. 08:31:06

@Batu Kán:

Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. Te nem vagy rendes ember persze, szóval ezt nem értheted.

2020.09.02. 08:33:21

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 08:35:09

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 08:35:55

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 08:36:28

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 08:37:49

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 08:38:17

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 08:39:47

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.02. 08:41:33

@Batu Kán:

Nem sértett meg egy csoportot se, de a Charlie H. igen, sokszor.

2020.09.02. 08:42:40

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 08:43:29

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 08:45:04

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 08:45:47

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 08:46:27

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 08:47:22

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 08:48:10

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 08:49:01

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 08:49:41

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

Ad Dio 2020.09.02. 08:50:15

@ProsTata:

+1

Ugye milyen könnyű világnézetek közt hidat verni?

2020.09.02. 08:50:51

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 08:51:56

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 08:52:49

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 08:53:38

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 08:54:30

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 08:55:13

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

Rodney_2 2020.09.02. 08:55:55

@Batu Kán: Mivel már szétkúrtad az agyadat és mindenhez hülye lettél (ez egy orvosi tény, nagyon sajnállak) hiába magyarázok nekd úgyis mert se azt nem érted hogy mi az a GDP se azt hogy mi történt a COVID kapcsán a világban.

www.portfolio.hu/gazdasag/20200814/hirtelen-a-ranglista-masik-vegen-talalta-magat-magyarorszag-kevesen-zuhantak-nalunk-nagyobbat-europaban-444906

Mondjuk ez az újságíró is egy fasz, ő sem tudja értelmezni a számokat amit lát, de ez nem mentség a te idiótaságodra. Nézd meg a MÁSODIK grafikont. Az egy évvel korábbihoz képest a magyar GDP kevésbé esett mint az EU vagy az Euro zóna átlaga. Hoppá. Te degenrált barom. Nyilván nem érted hogy miért ez számit és miért nem az első grafikon, ahogy az agyhalott libsi újságíró sem. aki hozzád hasonlóan abból él, hogy a bullshitgenerátor gombját nyomogatja.
Q1-ben az egyes országok különböző időpontokban zárták le a gazdaságuk egyes szeleteit, ennek megfelelően csökkent a GDP-jük. Q2-ben már csak ennek a folyományát láthatjuk, akinek többet esett a GDP Q1-ben, annak esetleg kevesebbet esett Q2-ben. De összességében kell nézni te degenerált barom. Neked is nem tudom mire adták a PhD-t ha ennyire nincsen eszed semmihez, biztosan a CEU-n végeztél Migránsszervező vagy Buzipropagandista szakon. Te írtad a buzulás helyzete Rejkjavikban című elhíresült diplomamunkát. Jajj, menniyre hiányzik most a magyar tudományos életből, hogy az ilyen szennyel most Bécsben foglalkoznak :)))
Vedd tudomásul hogy te vagy az emberiség legalja, még azzal is kárt okozol hogy levegőt veszel és a tiszta oxigént széndioxiddá alakítod amitől a kis Greta sírva fakad. Miattad van global warming. Menj le a legközelebbi bővizű folyóhoz és lődd bele magad :)))

2020.09.02. 08:56:05

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.02. 08:58:57

@Batu Kán:

Semmi gond egy vezető kritikálásában. Orbán lehet szidni, a római kamupápát nem?

2020.09.02. 09:00:22

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 09:01:12

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 09:02:06

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 09:02:50

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 09:04:31

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 09:05:14

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 09:05:54

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 09:07:24

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 09:10:31

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 09:11:15

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 09:12:54

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 09:13:30

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 09:16:50

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 09:17:34

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 09:19:08

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 09:19:45

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

angryrat 2020.09.02. 09:20:11

@MAXVAL bircaman közíró: És pontosan ezért vált a szólásszabadság mártírjává. Tudod, lehet, hogy ez meglep, de pont azoknak (is) jár a szólásszabadság a felvilágosultság eszméi szerint, akikkel nem értesz egyet...

2020.09.02. 09:20:22

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 09:21:02

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 09:23:30

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

Sir Galahad 2020.09.02. 09:24:04

@Batu Kán: Na azért! Így már megkapod a napidíjat, de vigyázz, el ne lustulj! Minden idióta fröcsögést legalább négyszer-ötször bemásolni! Hajrá!

2020.09.02. 09:24:12

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 09:25:49

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 09:26:40

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 09:28:32

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 09:29:26

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 09:41:12

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 09:42:04

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 09:42:54

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 09:43:31

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 09:45:43

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 09:46:25

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 09:47:17

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

Ad Dio 2020.09.02. 09:47:44

@Magyaur:

Normális amit a Brendel Matyi csinál? Csak kérdezem. Lassan az egész blog.hu-t itt fogom hagyni. És nem csak én. Ha hagyjátok őt szabadon garázdálkodni, mindenki le fog lépni a fanatikusokon kívül. Diskurzus over, marad a mentális betegek tobzódása és egymás nyírása.

Ez az Index igazi halála.

Szóltam.

2020.09.02. 09:49:01

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 09:49:50

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 09:50:32

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 09:51:27

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 09:52:10

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 09:52:46

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 09:54:18

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

sas70 2020.09.02. 09:55:10

@MAXVAL bircaman közíró: Persze, hogy nem, csak akkor amikor a főnök elvisz pár libernyákot a hátán!

2020.09.02. 09:56:43

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 09:58:21

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 09:58:58

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 09:59:47

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 10:01:31

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.02. 10:02:55

@sas70:

Hol a sértés a kritikában.

A kritika az, hogy nem tetszenek a muszlimok, a sértés meg az, hogy gyalázzuk őket.

2020.09.02. 10:03:57

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.02. 10:04:50

@angryrat:

A szólásszadság nem jár gyalázkodásra. Ha járna, miért vannak sajtóperek?

2020.09.02. 10:09:25

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 10:10:54

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 10:11:48

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 10:13:35

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 10:14:19

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 10:15:11

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 10:15:56

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 10:16:41

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 10:18:19

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 10:19:48

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 10:24:02

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 10:24:48

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 10:25:37

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 10:26:17

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

midnight coder 2020.09.02. 10:26:41

@Batu Kán: Ejnye Matyika, már megint új nicked van ? Az előzővel is kibasztak mindenhonnan mint a macskát szarni ? Ezzel is ki fognak.

2020.09.02. 10:27:01

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 10:27:47

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 10:28:23

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 10:29:09

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

midnight coder 2020.09.02. 10:29:38

@Batu Kán: "Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával."
Meg fehéreket baseball ütővel, baltával, bicskával. Sõt, van olyan magyar parlamenti párt akinek a jogelődje embereket végeztetett ki a politikai nézetei alapján.

2020.09.02. 10:30:37

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 10:32:05

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 10:32:56

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 10:34:35

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 10:35:59

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 10:39:49

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 10:40:31

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 10:42:42

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 10:43:26

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 10:44:08

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 10:44:54

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 10:45:49

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

midnight coder 2020.09.02. 10:45:49

@Brendel Mátyás: "A Charlie Habdo mégsem mondta azt, hogy takarodjanak valakik az országból, vagy ne jöjjenek be. "

Be is jöttek, le is lőtték őket. Az igazi probléma itt a multikulti: jó ötlet-e a liberósbolsiknak importálni egy nagy rakás olyan csávót akiknek a kultúrája ellentétes a liberalizmussal, és a prófétájuk kritizálását kivégzéssel büntetik. És ez nem egyedi eset, itt maga a vallás és az ahhoz szorosan kötődő kultúra maga ilyen. És amikor Husszein bejön Európába, nem fogja a szögre akasztani a vallását, civilizációját mint ahogy azt a liberósbolsik hiszik. A liberális nyugati civilizáció egy európai találmány, és az euroatlanti civilizáción túl nem is nagyon sikerült gyökeret vernie. Az csak a libbant európai hagymázas elképzelése, hogy az általa kitalált kis társadalmi/kulturális rendszer mindenek legjobbika, és az ide pottyanó arab, néger első dolga az hogy rácuppanjon, és főleg hogy azért jön ide. Nem. Azért jön ide, mert a kis sátrában a szomszéd TV-jében azt látta, hogy az európainak van szép háza, autója, neki meg csak a sátra van meg a kecske. Ez hozza ide, nem a demokrácia és a szabadság iránti olthatatlan vágy. És itt is ragaszkodik a hagyományaihoz, zacsit húz az asszony fejére és a gyerekeknek is azt tanítja hogy Mohamed bácsi jó, a keresztesek pedig az ellenség. Lásd a derék német vendégmunkások akik jó része ma is lojálisabb Erdoganhoz mint az országhoz ami befogadta.

midnight coder 2020.09.02. 10:46:17

@Batu Kán: Amúgy csak úgy mondom, a Birca kommunista.

2020.09.02. 10:47:28

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

konrada 2020.09.02. 10:48:24

@Ad Dio:
Valahogy matyi ámokfutása körülbelül akkor kezdődött, mikor az indexes palotaforradalom is.

...szóval ez amit írsz - " Lassan az egész blog.hu-t itt fogom hagyni. És nem csak én" - lehet hogy cél!
Arra, hogy átterelje arra a lapra a volt indexes közönséget, ahová a távozók mentek.

...s ha összeesküvés elméletem nem csak agybaj - ami valójában matyi bedurvulása - hanem értelme is van, akkor érthető és sikeres küldetést hajt végre matyi.
...és ez esetben ő győz, ha sikerül neki.

2020.09.02. 10:52:06

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 10:52:44

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 10:53:28

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 10:54:26

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 10:55:04

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 10:56:29

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 11:00:16

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 11:01:34

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 11:05:16

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 11:06:01

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 11:06:43

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 11:07:34

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 11:08:22

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 11:09:11

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 11:11:00

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

Rodney_2 2020.09.02. 11:11:25

@angryrat: Sajnos a fejlett Nyugaton börtön jár atért ha csúnyát mondasz zsidóra, niggerre, muszlimra, mert azt mondják, hogy gyűlöletet keltesz egy etnikai vagy vallási kisebbség ellen, illetve hogy rasszista vagy (országa válogatja, van ahol bilincsben visznek el mert tweeteltél valamit ami nen volt PC). Vagyis nincsen egyáltalán szólasszabadság. Egyedül a kereszténységet és a fehérembert lehet büntetlenül gyalázni, mert ők a többség, rájuk nem vonatkozik a törvény. Ez is nagy hazugág egyébként mert teljesen nyilvánvaló hogy Nyugaton már a keresztények is kisebbségben vannak, de a liberálfasiszta bíróságok ettől még így értelmezik a törvényeket. Majommigráncs jó, fehérember rossz. Ide jutott a jólétben teljesen elhülyült Nyugat. Ehhez képest jött a Charlie Hebdo és be mert szólni a muszlimokra. Fogalmam sincs miért, nem csukták le őket (talán mert zsidók és nekik mindent szabad :))) ), de ezt megoldották az elnyomott muszlim kisebbség tagjai, jól kivégezték őket. Mert az Iszlám a béke vallása.

2020.09.02. 11:11:46

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 11:12:34

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 11:13:26

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 11:14:50

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 11:15:42

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 11:16:32

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 11:17:27

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 11:18:54

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 11:19:35

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 11:20:30

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 11:21:12

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 11:22:07

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 11:25:57

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 11:28:11

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 11:29:40

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 11:30:34

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 11:31:16

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 11:33:21

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 11:34:49

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 11:36:31

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 11:37:15

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 11:37:55

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 11:39:12

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 11:39:54

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 11:40:44

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 11:41:35

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 11:43:16

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 11:43:52

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 11:44:31

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 11:45:18

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 11:46:00

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 11:49:48

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 11:50:27

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 11:51:21

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 11:52:04

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 11:53:36

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 11:56:59

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 11:57:55

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 11:58:34

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

Európai téridő 2020.09.02. 12:02:13

Azért az egy "hangyányit" nyegle "szólásszabadosság volt".

2020.09.02. 12:02:35

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 12:05:49

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 12:06:26

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 12:07:12

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 12:07:59

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

Ad Dio 2020.09.02. 12:10:45

@konrada: @Magyaur:

Kétlem hogy a figura ennyire tudatos lenne. Szerintem félrekezelt/kezeletlen elmebeteg, akinek a korona megadta az utolsó lökést és talán végképp átbillent. Ez egyébként ha tényleg így van, szomorú. Azonban minden bizonnyal az okkal szemben tehetetlenek vagyunk, az okozat viszont kezelhető volna, ha azok akiket ez szintén húsba vágóan érint (bloggazdák) rájönnének arra, hogy most ebben a kérdésben akkor is egy csónakban evezünk, ha történetesen Matykó elvbarátjuk, én meg nem feltétlen.

2020.09.02. 12:10:54

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 12:11:44

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 12:15:08

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 12:16:52

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 12:17:45

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 12:19:02

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 12:19:41

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 12:20:26

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 12:21:40

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 12:23:04

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 12:24:28

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 12:25:25

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 12:26:57

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 12:28:02

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 12:29:23

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 12:30:08

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 12:31:45

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 12:32:28

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 12:34:47

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

midnight coder 2020.09.02. 12:42:53

@Batu Kán: A legtöbb "cigányt" pedig cigány. Amúgy ez egyébként a USA-ban is így van a négerekkel, ezért öntökönlövés a négereknek a BLM.

2020.09.02. 12:44:11

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 12:44:54

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 12:45:28

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 12:47:22

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 12:48:14

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 12:49:08

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

Emmett Brown 2020.09.02. 12:50:16

nem igazán érzem az építő jellegű görbe tükör funkciót, sőt, inkább ahhoz vezet, hogy még szélsőségesebb irányba mozduljanak el a vélemények (mint szinte minden más esetben is), míg az érdemi vita lehetősége megszűnik, így pont a teáltalad is piedesztálra emelt kritikus gondolkodás lehetetlenül el.

2020.09.02. 12:50:34

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 12:51:31

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 12:52:16

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

midnight coder 2020.09.02. 12:52:43

@Batu Kán: "A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség."
Ez így igaz, de míg az európai keresztény nem lövi le az ateistát, addig a szaúdi iszlamista igen. Ez az apró eltérés azért szerintem téged kellene hogy érdekeljen.

"Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik."

Ebben az egészben csak a következő dolgok nem stimmelnek:
1. Én leginkább agnosztikus vagyok. És nem annyira szeretem egyik Ószövetség alapú szektát sem, leginkább azért a kulturális pusztításért amit térítés címen véghezvittek. Bár ezt szerintem itt off.
2. A nácik nem igazán voltak keresztények.
3. Itt európában a legnagyobb népirtást a kommunisták vitték véghez. Lenin elvtárs, Sztálin elvtárs.

2020.09.02. 12:52:54

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 12:53:51

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 12:55:12

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 12:55:58

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

midnight coder 2020.09.02. 12:56:33

@Batu Kán: "Magyarországon a legtöbb emberülést: fehér bőrű nem muszlim férfi követi el"

A nem muszlim aránylag könnyű feltétel, mert hogy kis hazánkban szerencsére nem sok muszlim van. Próbáld ki ezt a statisztikát mondjuk Iránban, szerintem ott sokkal több lesz a muzulmán elkövető.

A fehér bőrűre pedig nyilván tudsz valami statisztikát is hozni ami ezt alátámasztja...

2020.09.02. 12:56:40

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 12:57:35

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

midnight coder 2020.09.02. 12:57:58

@Batu Kán: "és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot"
Tudsz olyan plakátot mutatni, ahol Orbán egy konkrét embercsoportot sérteget ?

2020.09.02. 12:58:30

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 12:59:53

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

midnight coder 2020.09.02. 12:59:55

"Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?"

Összekevered a kizárást és a bezárást. Az, hogy én nem engedem be a lakásomba az utcán üvöltő részeg csavargót nem ugyanaz, mint ha bezárom a csávót pincébe.

2020.09.02. 13:01:40

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 13:02:27

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 13:03:15

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 13:04:54

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 13:05:38

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 13:07:13

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 13:08:01

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 13:09:31

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 13:11:06

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 13:11:59

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 13:12:42

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 13:15:10

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.02. 13:15:21

@Batu Kán:

Csak 50-szer másolsz be mindent! Pihenőnapnak képzeled a mai munkanapot, lopod a gazdád pénzét??? Na, munkára fel, minden kommented legyen bent 200-szor délután 3-ig!

2020.09.02. 13:16:43

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 13:17:25

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 13:18:57

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 13:20:38

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 13:21:31

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 13:22:17

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 13:23:53

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 13:25:27

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 13:27:46

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 13:29:28

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 13:30:19

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 13:32:40

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 13:33:28

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 13:34:10

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 13:35:03

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

midnight coder 2020.09.02. 13:35:12

Na jól van, Matyika az új nickeddel is feliratkoztál a matyiszűrőmre.

2020.09.02. 13:35:52

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 13:36:46

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 13:38:28

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 13:40:14

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 13:40:56

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 13:41:52

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 13:44:56

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

konrada 2020.09.02. 13:45:11

@Ad Dio:
Írt erről egy érdekeset Kabai tegnap - szokott ő sok hülyeséget is írni, de azt el kell ismerni, hogy nem megszállott táborhuszár, és értelmesen, érdekesen írja le azt is, amivel nem lehet mindig egyetérteni -
szóval arról írt, hogy sokan betámadták, mert maradni akar a blog.hu-n miközben hívták másik konkurenciához...

ezért mégis megkockáztatom, hogy matyi ámokfutásának (na jó megengedem: hagyása) lehet célja az átterelés.

(Érdekes volt, amikor egy bloggazda többször is leírta, hogy matyi ausz, aztán mégis 1-2 órán belül tovább tombolt ott. Ha azért, mert a bloggazda tök hülye a rendszerhez, és nem tudja, hogyan lehet tiltani, akkor azért volt érdekes, ha meg valaki kivette a tiltást, akkor azért...)

2020.09.02. 13:47:19

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 13:48:11

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 13:50:27

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 13:51:53

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 13:52:44

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 13:53:36

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 13:54:19

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 13:54:58

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 13:55:56

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 13:56:40

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 13:57:21

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 13:59:06

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 14:01:19

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 14:02:41

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 14:03:27

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 14:04:59

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 14:06:30

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 14:07:18

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 14:08:02

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 14:08:52

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 14:09:30

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 14:10:26

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 14:11:10

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 14:12:47

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 14:14:21

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 14:15:10

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 14:15:50

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 14:16:33

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 14:17:24

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 14:20:26

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 14:21:07

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 14:22:01

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 14:23:30

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 14:24:15

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 14:25:01

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 14:25:53

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 14:28:07

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 14:28:47

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 14:29:36

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 14:30:23

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 14:31:19

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 14:32:48

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 14:33:26

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 14:34:55

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 14:35:35

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 14:36:15

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 14:37:43

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 14:39:04

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 14:40:43

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 14:41:25

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 14:42:55

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 14:44:25

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 14:46:03

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 14:46:52

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 14:48:25

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 14:49:15

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 14:50:07

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 14:50:52

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 14:51:46

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 14:52:29

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 14:53:24

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 14:54:02

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

Ad Dio 2020.09.02. 14:54:12

@Magyaur: @konrada:

A bloggazdának akkor sem hiszem, hogy érdekében áll az ámokfutás, mivel ő most még itt van, az indexen. Valószínűleg nem ok nélkül. Így viszont ez a trollkodás őt is sérti. Ráadásul ha ez egy terv szerint zajlana, hogy átkényszerítse őt is a megfelelő helyre, akkor ez egyfajta terrorizmus. Én blogger lennék, ha korábban nem, ezen a ponton hajtanám el a halálba. Merthogy szórakozzon mással.

Mindegy. Én ennél sokkal egyszerűbben gondolkodó fickó vagyok. senkinek a senkije, de legalább a magam ura. És ha valami szar, azt annak nevezem. Ez meg most az. Ameddig ez az elmebeteg itt tobzódhat, én nem kattintok többet.

2020.09.02. 14:55:32

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 14:58:49

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 14:59:31

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 15:01:07

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 15:02:00

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 15:02:43

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 15:04:33

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 15:05:11

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 15:05:57

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 15:07:37

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 15:08:19

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 15:09:09

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 15:10:01

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 15:12:34

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 15:14:22

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 15:15:15

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 15:16:05

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 15:17:47

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 15:18:40

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

midnight coder 2020.09.02. 15:20:00

@konrada: Mondjuk matyika elmebetegsége már jó régi keletű, ő idióta volt már évekkel ezelőtt is. A saját hitsorosai is úgy utálják mint a szart. Ez a scripteléses játék amivel beküldi a régebbi hülyeségeit pedig szerintem saját kútfőből jön, kétlem hogy bárki is fizetne neki ezért. Már csak azért is, mert saccra az efféle scriptelések kimerítik a számítógépes szabotázs fogalmát.

2020.09.02. 15:20:14

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 15:23:54

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 15:25:26

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 15:26:17

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 15:27:17

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 15:28:37

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 15:29:28

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 15:30:52

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 15:31:28

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 15:33:43

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 15:34:25

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 15:36:00

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 15:36:43

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 15:37:28

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

midnight coder 2020.09.02. 15:37:46

@konrada: Két scriptem van a rendszerben, az egyikkel matyika alteregóit tiltom a blog.hu commentjei közül, a másik pedig a főoldalról irtja azokat a blogokat akik folyamatosan hülyeségeket beszélnek, de nem hagynak commentelési lehetőséget.

Az index blogketrece ugyanis elég vicces jószág: általában kiírja hogy melyik blogról van szó, de néha rövidít, ilyenkor a Bekiáltás helyett csak B és a cikk címe jelenik meg. Na ilyenkor az ember könnyen akkor is rákattint, ha amúgy az adott blogot soha nem nyitná meg. És bár azonnal olvasatlanul becsukja az ember, de a rendszer akkor is csak egy kattintás. Na, erre van az én kis scriptem. És a tiltólistán az előkelő helyen van a fenti blog. Akinek a 22 ezer kattintás valószínűleg egy ilyen rövidítés után jött össze azoktól, akiknek nincs ilyen helyes kis userscriptje.

Amúgy, ha az index és a blog.hu fejlesztői a helyzet magaslatán lennének akkor az inda-ba bejelentkezett usernek lenne block user és block blog gombja amivel userscriptek nélkül is elérhető lenne ez a dolog az átlagpolgár számára is. De szerintem az Index IT környékén már rég bevették a leszarom tablettát.

2020.09.02. 15:40:48

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 15:41:44

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 15:42:28

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 15:43:14

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 15:44:09

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 15:44:48

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 15:45:46

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 15:46:43

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 15:49:47

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 15:50:39

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 15:51:26

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 15:53:01

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 15:55:18

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 15:56:15

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 15:57:00

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 15:57:39

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 15:58:55

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 15:59:49

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 16:00:45

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 16:02:34

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 16:04:05

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 16:04:55

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 16:05:42

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 16:06:21

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 16:07:02

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 16:07:44

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 16:09:37

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 16:11:26

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 16:13:08

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 16:14:29

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 16:15:08

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 16:15:59

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 16:17:26

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 16:19:09

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 16:19:58

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 16:20:45

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 16:21:31

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 16:23:12

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 16:23:58

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 16:24:42

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 16:27:11

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 16:28:57

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 16:29:37

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 16:30:17

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 16:32:41

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 16:33:25

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 16:34:19

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 16:34:55

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 16:35:32

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 16:36:10

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 16:37:03

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 16:39:12

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 16:41:45

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 16:42:38

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 16:43:32

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 16:44:50

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 16:46:31

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 16:47:55

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 16:49:41

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 16:51:44

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 16:52:33

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 16:53:12

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 16:56:48

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 16:57:37

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 16:58:27

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 17:00:02

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 17:02:37

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 17:03:31

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 17:06:30

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 17:07:10

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 17:07:58

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 17:08:49

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 17:09:42

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 17:10:28

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 17:11:23

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 17:12:13

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 17:13:47

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 17:14:25

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 17:17:27

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 17:18:17

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 17:18:59

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 17:19:49

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 17:20:39

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 17:21:29

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 17:22:22

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 17:23:09

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 17:24:01

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 17:25:38

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 17:26:33

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 17:27:11

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 17:28:49

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 17:29:28

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 17:30:17

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 17:33:48

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 17:34:41

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 17:35:33

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 17:36:58

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 17:37:43

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 17:39:58

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 17:40:44

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 17:42:15

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 17:43:02

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 17:43:42

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 17:45:26

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 17:46:14

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 17:46:51

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 17:48:24

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 17:50:34

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 17:51:21

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 17:52:03

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 17:52:49

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 17:55:05

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 17:55:57

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 17:57:21

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 17:58:10

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 17:59:04

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 18:00:34

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 18:01:18

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 18:02:11

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 18:03:39

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 18:04:18

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

Rodney_2 2020.09.02. 18:05:13

@Batu Kán: Te leszel a díszvendég a szellemi fogyatékosok bálján :))) Hozzád képest Maxwal kifejezetten értelmes, logikusan gondolkozik és élvezetes stílsuban ír. Te arra vagy jó példa hogy a genetika milyen gonosz tréfákat tud űzni az emberiséggel :)))

2020.09.02. 18:08:10

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 18:08:46

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 18:09:27

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 18:10:08

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 18:11:42

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 18:13:53

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 18:14:32

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 18:15:17

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 18:16:11

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 18:17:39

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 18:18:33

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 18:19:26

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 18:21:46

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 18:22:35

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 18:23:18

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 18:23:55

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 18:24:47

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 18:25:23

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 18:27:30

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 18:28:15

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 18:30:03

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 18:30:45

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 18:31:24

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 18:32:54

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 18:33:33

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 18:34:14

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 18:35:40

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 18:36:16

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 18:36:59

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 18:38:42

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 18:39:32

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 18:42:24

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 18:43:08

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 18:44:32

@Rodney_2: "Magyarországon nem végeznek ki szerkesztőségeket géppisztollyal, a fejlett Nyugaton igen. "

Magyarországon cigányokat végeznek ki puskával. Mi még csak itt tartunk. Aztán Orbán cigányozik egy kicsit, hogy nőjön a náci utánpótlás. Meg engedélyezi a Deák téri csőcseléket, járvány alatt, miközben másoknak zászlót sem lehet lengetni.

Neked ez az unalmas, kis demokrácia, ugye, te náci fasz?!

Remélem téged is ki fognak végezni a nácik, csak azért mert nem tetszik nekik a pofád.

"A magyar GDP kevésbé csökkent mint az EURO zóna átlaga. "

HAZUDSZ. Spanyolország után a második legnagyobb zuhanást produkálta Orbán, az EU és az eurozóna átlagánál is többet esett a GDP.

www.maszol.ro/index.php/gazdasag/130796-ezeknek-az-eu-orszagoknak-csokkent-leginkabb-a-gdp-je-a-masodik-negyedevben

2020.09.02. 18:45:17

@Rodney_2: Orbanisztánban -14,5% GDP-zuhanást látok, te mongolFidióta fasz! Továbbra is Orbanisztánból menekülnek az emberek Nyugatra, tehát Nyugat a jobb. Az emberek a lábukkal szavaztak.

De te nem fogod fel, mert egy mongolFidióta barom vagy.

2020.09.02. 18:46:39

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 18:48:47

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 18:50:23

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 18:51:53

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 18:54:03

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 18:55:48

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 18:58:16

@MAXVAL bircaman közíró: Amikor a bolgár elmebeteg azzal jön, hogy a szavak súlyosabb dolgok, mint a tettek.

Gúnyolódni valakin először is erkölcsös dolog. A demokrácia része. Kizárni valakit viszont tényleges meghurcolás. Hasonlítsd már össze, hogy kritizállak, vagy bezárlak a gumiszobába, melyiket választod?! Nem fogod fel, mert egy bolgár elmebeteg vagy.

2020.09.02. 19:00:37

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 19:01:16

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 19:02:43

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 19:03:24

@Ad Dio: A gúnyolódás a demokrácia része. Hol van egy újság gúnyolódása ahhoz képest, hogy a náci Orbán menekülteket meg cigányokat nem gúnyol, hanem ténylegesen beléjük rúg a diktatórikus hatalmával, te kis náci fasz?!

Ki szenved jobban, a Semjén Csóti, mert gúnyolták a vallását, vagy a menekült, aki fél évig éheztetnek a tranzitzónában?! Vagy a cigány-gyerek, aki az egész iskoláját a második emeleten elzárva, vécé nélkül járta végig?!

Hogy a faszomban lehetsz te olyan pszichopata, hogy az első miatt sírsz, miközben a másiknak drukkolsz?!

2020.09.02. 19:04:08

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 19:05:55

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 19:06:40

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 19:08:08

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 19:08:55

@Rodney_2: A náci pajtásod szerint a migránsok helyesen csinálták. Menjetek ki a mezőre, hülye nácik, verjétek szét egymás pofáját, mert még abban se tudtok megegyezni, hogy kit gyűlöljetek, annyira ész nélkül gyűlöltök.

2020.09.02. 19:09:40

@MAXVAL bircaman közíró: Ismétlem, te egy pszichopata elmebeteg vagy. Sírsz azon, hogy valakik egy újságban gúnyolnak másokat, de azt leszarod, hogy a náci Orbán nemcsak sérteget, és óriásplakátokon, másoktól lopott pénzzel sérteget egy embercsoportot, de fizikailag, és hatalmi eszközükkel elnyom másokat.

Egy pszichopata elmebeteg selejt vagy. Ezért vagy mongolFidióta.

2020.09.02. 19:10:54

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb emberülést:

fehér bőrű
nem muszlim
férfi

követi el.

Ha bárkit ki akarsz toloncolni, te náci fasz, ezeket a csoportokat toloncold ki!

2020.09.02. 19:11:44

@röf: Téged kéne lelőni, te kis pszichopata fasz!

2020.09.02. 19:12:25

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 19:13:17

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

2020.09.02. 19:15:01

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 19:16:35

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét."

Szólj Orbángecinek, hogy nem rendes ember! És te sem vagy az.

2020.09.02. 19:17:26

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 19:20:27

@Sir Galahad: Ejnye... Hol a többi? Ezért kapod a pénzt, nácigörény???

2020.09.02. 19:21:41

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 19:22:30

@Ad Dio: A bloggerneknek általában megfelel az, hogy ti, a mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatják tele a postjaikat. Vagy legalábbis szarnak rá. Egy ellenzéki blogger hülye lenne amiatt aggódnia, hogy ti, mongolFidióta Habony-droidok nem szarhatjátok tele sok tucat nicknéven az ellenzéki blogokat. Miért lenne nekik az jó, hogy engem letiltanak, és megint a ti ostoba floodotokkal van tele a blog?

Miért lennétek egy csónakban, te szerencsétlen? Ki a faszom van veletek, elmebeteg Habony-droidokkal egy csónakban?!

Mellesleg a blogger sem tudja biztosan megoldani a kis problémátokat, kis Habony-droidok, a ti problémátok az, hogy mongolFidióták vagytok, és ellenzéki blogokra jöttetek telefosni azokat. Habony meg lopott pénzből fizetett titeket. Ennek most vége, mert találtam rá egy intelligens megoldást. Ti meg ehhez hülyék vagytok. Ennyi.

2020.09.02. 19:23:07

@Rodney_2: Orbanisztánban az olyan náci csőcselék randalírozik az utcán, a blogokon és a kormányban, mint amilyen te vagy. Orbanisztánban a selejt randalírozik.

2020.09.02. 19:24:41

@midnight coder: Magyarországon a legtöbb "fehért" fehér öli meg.

2020.09.02. 19:26:07

@midnight coder: na, akkor innen be is fuccsolt az "érved" te kis náci! ennyi!

2020.09.02. 19:26:54

@midnight coder: már százszor megbeszéltük, kis náci fasz, hogy a náci faszságod hülyeség. A muszlim vallás nem egy okos dolog, de a keresztény ugyanolyan hülyeség.

Európában a legutóbbi legnagyobb népirtást hozzád hasonló náci keresztények vitték véghez. Európában ti vagytok az igazán veszélyesek: a keresztények és a nácik.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.09.02. 19:27:40

@MAXVAL bircaman közíró: "Rendes ember nem slrti meg a mésik, s különösen nem egy csoport önérzetét. "

Vegyünk egy példát a te oldaladról, a náci gumiszoba-társadtól, aki lemarházta a pápát. A legnagyobb keresztény közösség legfelső vezetőjét. Ehhez képest hol a jó édes kurva anyádban van a Charlie Hebdo, amelyik csak viccesen gúnyolódik?!

youtu.be/kSxGhHtVQ7E?t=31

Kapjál már magadhoz, te bolgár, elmebeteg pszichopata!

ulpius66 2020.09.02. 21:47:59

"Batu Kán
0 bejegyzést írt és 3433 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2020.08.25. óta tag."

Egy hete regisztrált, és mán 3433 kommentje volt!

Rodney_2 2020.09.03. 18:25:09

@ulpius66: Brendel Mátyás elmebeteg. Ezt mindenki látja aki akár csak egyetlen kommentjét is olvasta. Majd egyszer ha rohama lesz és megtámad egy szerinte mongolfidiótát (ami a valóságban kb az értelmes embert jelenti) akkor majd jól becsukják. Addíg szabadon dühönghet. Az a jó, hogy minden hozzászólásával új fidesz szavazókat generál, mert akik eddíg még nem döntötték el, hogy kire szavazzanak, azok látják hogy a ballibekkel az ilyen pszichopata tömeggyilkosok jönnek vissza, mint a Brendel nevű önjáró emberi ürülék. A felmenői is biztosan Lenin-fiúk és körmös-Bauerek voltak.

Rodney_2 2020.09.03. 18:32:49

@Batu Kán: A ballib blog úgy néz ki, hogy valaki beleolvas, látja hogy a blogposzt valami ordas nagy hazugság kommunikálására íródott. Vagy lehet kommentleni, vagy nem. Már egyre kevesebb helyen lehet, mert ha lehet, akkor egyből szembesítik a bloggert a pofátlan hazugságaival. Normális ember viszont már nem olvassa azokat a blogokat ahol nem lehet kommentelni, mert minek.
Ha lehet, akkor az olvasó belenéz a kommentekbe. És mit lát?? Ballib kommentelők elmebeteg stílusban írnak ostoba hazugságokat és mindenkit kurvaanyáznak.
Szegény olvasó megállapítja hogy a ballib bloggerek gazemberek, a ballib kommentelők pedíg elmebetegek, aztán ennek megfelelően szavaz. Hát ennyi :))) Ha nem tudnám hogy elmebeteg vagy, azt hinném hogy a fidesz fizet azért hogy teljesen lejárassad az ellenzéket :)))
süti beállítások módosítása