MaGYAUR

MaGYAUR

A kormány önkínzó internacionalizmusa…

2020. szeptember 17. - Magyaur

Az országhatárok önkényes lezárása nem azért történt, hogy minden Magyarországon élő ember átérezze a fidesz-nemzet „fészek-meleg”-ét, nem azért hogy ezzel is kimutassuk, méghozzá amolyan karakán módon a nemzeti szuverenitásunk erejét, nem azért, hogy mint minden „rendes család”-ban szokott, becsukjuk az ablakokat, hogy senkit ne zavarjon a lárma mielőtt alaposan elverjük a gyereket, vagy a feleséget – jelen esetben a túl önfejű (vagy ahogy a makacs lovakra mondani szokták az „agyas”) értelmiséget, hanem azért hogy Magyarország ne fertőzhesse COVID-19 vírussal a szűkebb és tágabb világot!

Ez a kommunista internacionalizmus egyik legszebb gesztusa az utóbbi harminc évben!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr116204012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2020.09.17. 09:30:57

Orbánéknak ez a dolog egészen a hónap elejéig többé-kevésbé bejött. Most viszont eléggé más stratégia kellene. Pl. sokkal több tesztelés / karantén. Ma ha a szülő beteg, akkor megy karanténba a gyerekkel együtt, de Pl. az iskolát ahová a gyerek járt, a kutya nem ellenőrzi.

Európai téridő 2020.09.17. 09:58:18

Mellébeszélő Magyaur internáci hülyelvtársnak sikerült összetéveszenie a kecsegve ringó fecskét a recsegve f..gó kecskével "internacionalizmusilag".

Magyaur 2020.09.17. 10:41:22

@Európai téridő: Orbán eddig a világtól, az idegenektől féltette a "magyar embereket", most meg a különösen fertőzőmagyar emberektől a világot! Ő egy "aranyember"...:)
süti beállítások módosítása