MaGYAUR

MaGYAUR

Libernyák-Gyíkember elleni összeesküvés logikája

2020. október 16. - Magyaur

https://444.hu/2020/10/16/trump-nem-volt-hajlando-elutasitani-az-osszeeskuves-elmeletet-amely-szerint-satanista-pedofilok-ellen-harcol

Íme a szélsőségesen populista "politikailag NEM-korrekt" logika, amelyet részben, vagy egészben milliók követnek: aki nem Trumphoz hasonló „vallásos hazafi” ; az ballib. demokrata.

- Aki liberális, vagy "libernyák-baloldali": az ateista.

- Aki ateista: az sátánista.

- Aki sátánista: az pedofil.

- Aki pedofil: az nemcsak a gyerekkel való szexre, hanem a gyerekek vérére is szomjazik. (Jelzem ezzel a hamis váddal, - hogy tudniillik keresztény gyerek vérét rituálisan bele kell csorgatni a készülő pászkába - vádolták meg a tiszaeszlári zsidókat a 19. század végén...). De sőt a "Jancsikat és Juliskákat" a McDonalds alagsorában megsütögető a sátánista-pedofil Hillary Clinton (meg a többi liberális-zsidó/sorosista) meg is eszi őket!

- Aki tehát a populista vezérrel szemben áll az már nem is Ember, hanem potenciális "gyíkember-kannibál"!

- Aki tehát "libernyák kannibált" öl az nemhogy bűnt követne el, hanem ellenkezőleg hőstettet hajt végre a nemzet dicsőségére!

Itt tartunk :(

https://444.hu/2020/10/16/trump-nem-volt-hajlando-elutasitani-az-osszeeskuves-elmeletet-amely-szerint-satanista-pedofilok-ellen-harcol

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7016241310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2020.10.16. 14:14:37

Szerintem az amcsi átlagpolgár sokkal jobban járna, ha a demokraták megennének pár száz gyereket miután megdugták őket egy fordított kereszt társaságában, mint azzal hogy lerombolják az USA-t.

Európai téridő 2020.10.16. 20:12:27

A libernyákok egy része sajnos az "alámerülésből" előbukkant internáci hülyelvtárs. Nem kéne nekik bedőlni.
süti beállítások módosítása