MaGYAUR

MaGYAUR

Kiegészítések egy magyarbarát volt francia nagykövet blogbejegyzéséhez

Őstörténettől az évezredes magyar-zsidó együttélésig

2021. április 28. - Magyaur
Megjegyzések Franciaország volt magyarországi nagykövetének François Nicoullaud-nak egy magyarbarát és filoszemita blogbejegyzésére:
Biztosan nem vagyunk türk-mongol származásúak. Ami az "ugor törzseket" illeti azokat vagy "onugor"-ként ismeri a világ (innét jön az Hongrois elnevezés!), de még inkább finn-ugor nyelvcsaládként, amelynek központja inkább az Ural (amely maga finnugor szó, és ugyanaz a szótöve, mint a magyar "orom"-nak). Az egy más kérdés, hogy a sztyeppei népek - főleg a klímaváltozás miatt, a legelőket követve - háborúztak, és főleg keveredtek egymással.
- Nekem is tetszik Arthur Koestler (született Budapesten Kestler Artur néven) Kazária hipotézise, amely egyfelől megmagyarázná hogyan kerültek a Kárpát-medencébe, a Kazár kaganátusból kivált magyar honfoglalókkal együtt zsidók (rajtuk kívül izmaeliták, "böszörmény"-muszlimok), de azt is hogy honnét alakult ki a meditterrán jellegű szefárd zsidóság mellett a kékszemű, olykor szőke hajú askenázi zsidóság - tudnillik a zsidó vallást átvevő Kazár-országban élő germán eredetű gótokból!
- A középkorban a Magyar királyság volt az Igéret földje: kevés lakosa volt, hatalmas erőforrásokkal rendelkezett, pl. nagy ezüst és aranybányákkal. A király is hívott külföldieket, de a szakemberek maguktól is jöttek - ahogy pár száz év múlva Amerikába.
- Ami kimaradt az írásból: a török hódoltság idején, a klérus hatalmától távoli Erdélyben és Debrecen környékén gyorsan terjedt a "demokratikus önkormányzatiságon" alapuló, magyar nyelvű protestantizmus és az itt élő mezővárosi polgárság és a jobbágyság megismerkedvén az Ótestamentummal, magukat a zsidókkal azonosította, erről sok zsoltár tanúskodik. A Székelyföldön aztán színmagyar falvak vették fel a "szombatista" vallást és hiába nem voltak "fajilag" zsidók nagy részük a II. VH alatt koncentrációs táborban pusztult el...
- A XX. század elején a zsidó-magyar együttélést megzavarta az ukrajnai és belarusz pogromok miatt Magyarországra menekülő "galíciai zsidók" bevándorlása. A mai "migránsokhoz" hasonlóan sokan voltak, szegények voltak és az akkori európai kultúrába nehezen beilleszkedő hasszíd szektát követték. Tulajdonképpen pont olyan idegenkedve néztek rájuk az őshonos magyar zsidók, mint Magyarország többi lakója!
- Az I. VH abszurd dinasztikus és fölösleges öldöklése kéfajta tanulsággal szolgált: a dinasztiák romjain, a "népek önrendelkezése" elvének megfelelően vagy nacionalista nemzetállamok (és később fasizmusok) jönnek létre, vagy megpróbálkoztak a Petőfi által is megénekelt "Szent Világszabadság", tehát nemzetállamok nélküli, pacifista/kommunista világ létrehozásával. Ez az idealizmus leginkább a nagyvárosi szocialistákra volt jellemző, akiken belül felülreprezentált volt a magyarságba beolvadni akaró neológ, vagy ateista zsidóság. Innét a Tanácsköztársaság "zsidós" jellege.
- A Numerus Clausus meghirdetett célja az volt, hogy a Trianon után állásából és az új utódállamból kiebrudalt magyar tisztviselőknek, illetve azok vagonlakó családtagjaiknak egzisztenciát teremtsen régi/új hazájukban. Ennek bizonyítéka az, hogy nemcsak a zsidó diákok számarányát fixálták, de párhuzamosan a felvételiző magyar diáklányokét is!
- A második világháború végén inkább 500.000-600.000 fő közötti zsidót deportáltak és gyilkoltak meg, mint 400.000-et.
http://nicoullaud.blogspot.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr1716515514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyaur 2021.04.28. 07:19:40

@MAXVAL birсaman közíró: Azért terjedt el a finom költőiséggel "kalandozásnak" hívott rablóhadjáratokat követően a Hongrois, Ungarisch, Ungherese stb népnevek mert ahol megfordultunk ott magunkat "onugor"-nak és nem például "türk"-nek" hívtuk... Mellékesen a nyugat-európai "ogre"-mumus is a mi népnevünkre utal:)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.04.28. 07:38:31

@Magyaur:

Az onogur is türk név.

Ha a magyarok egy ugor nép lennének, akkor nem lenne egy rakás nem-ugor jellemzőjük.

Magyaur 2021.04.28. 07:50:51

@MAXVAL birсaman közíró: Csak a felszínes bizánci krónikaírók hívták a magyarokat türköknek, a hitelesebb, magyarokkal érintkezésbe került kijevi-orosz krónika; a Lavrenytij-évkönyv szerint:"A magyarok elnevezése rendesen ugri (угри) Magyarországé Ugrija, esetleg Jugria a középkori keleti szláv terminológia szerint...(arpad.btk.mta.hu/lexikon/92-k/99-keleti-szlav-orosz-forrasok-a-korai-magyar-tortenelemrol.html)
Nem szabad hallgatni a Káslerrel-Schmidt Mariskával fémjelzett történelemhamisító hivatalos vonalra!:)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.04.28. 08:00:02

@Magyaur:

Szinte kizárt, hogy a magyar finnugor nép lenne, az anyagi kultúra egészen más.

Ha olyan egyszerű lenne ez, mint hiszed, nem lenne vita se róla.

Magyaur 2021.04.28. 08:50:45

@MAXVAL birсaman közíró: Nyelvünk és a mítoszvilágunk - a meg nem nevezhető "Farkas", "Szarvas", a Vasorrú bába, a magyar szent koronában is tetten érhető sámánizmus - őrzik a távoli finnugor nyomokat.
www.palmito.hu/lelkikenyer/mt_forrasa/pap_gabor_1.htm

Magyaur 2021.04.29. 08:22:54

@MAXVAL birсaman közíró: Megfoghatatlan számomra, hogy miért "nemesebb", magasabb presztízsű a magyar őstörténet szempontjából, ha a magyarságot a beduin törzsek szintjén nomadizáló türk-török-turkesztáni "migránsok"-tól eredeztetjük? Nem lehetséges, hogy a "török-eredet" kásleri rögeszméje a 19. századi kurucos jobboldal hagyományból és Orbán Nyugat-ellenes gyűlöletéből fakadó és politikai megrendelésére készülő történelemhamisítás? :)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.04.29. 08:38:25

@Magyaur:

Nem nemesebb, hanem igazabb.

Egyszerűen kb. 120 éve tudjuk, tarthatatlan a magyar-ugor elmélet.

A türk eredet egyébként nem biztos, lehet más is. Akár iráni is, akár mongol is.

Az ugorok nem migránsok?

Hol itt a történelemhamisítás? Hiszed, hogy van tudományos bizonyíték a magyarok ugor eredetére?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.04.29. 12:56:59

@MAXVAL birсaman közíró: Mit értesz az anyagi kultúrán? Ott nincs egy Mészáros Lőrinc aki szétlopná a finneket? :-))

nincs1agy 2021.04.29. 13:35:37

@Magyaur: Amiket rablóhadjáratnak nevezel, nem ritkán egy nyugati konfliktusban egyik vagy másik fél oldalán zsoldért folytatott küzdelem része volt:

hu.wikipedia.org/wiki/Augsburgi_csata

"Lázadás tört ki Ottó német király uralma ellen. A lázadók élén fia, Liudolf és veje Vörös Konrád, Lotaringia hercege állt.[4]
954: A hercegek a magyaroktól kértek katonai segítséget. A magyarok nem ütköztek meg Ottó seregeivel, hanem március 1-jén a Rajnán átkelve Vörös Konrád ellenfeleit (I. Brúnó kölni érsek, III. Reginár hainaut-i gróf (Ragenarius)) támadták meg. Ennek során előbb a mai Belgium területén portyáztak. Az ellenfelek nem vállalták a nyílt összecsapást, a magyarok viszont nem használhatták íjaikat az eső miatt. Április 6-án Cambrai külvárosát gyújtották fel, a várfalakkal nem boldogultak."

Már a honfoglalás környékén is úgy érkezett a Kárpát-medencébe a magyar haderő, hogy a Keleti Frank Királyságot támogatta a morvákkal zajló konfliktusában..

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.04.29. 13:47:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Edzőcipő, szikrázó bugyi, cicandrág, top, bőrdzseki, selyemsál, madaras kalap.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2021.04.29. 13:52:19

@Magyaur: Szóval tagadod az archeogenetikát? :D Ami mindössze az elmúlt 30 év régészeti eredményeit igazolja, amiket elfelejtett itthon közzé tenni az MTA. Végül is mi közünk a honfoglalókhoz... gondolhatták.

kiskisutca 2021.04.29. 14:53:25

"Biztosan nem vagyunk türk-mongol származásúak."

Mi ez az általánosítás?

Tuti vannak Magyarországon született, magyar anyanyelvű, magyar állampolgárok, akik türk-mongol származásúak és vannak akik nem.

DNA-teszt alapján kelet-európai, balkáni, észak-nyugat európai vagyok.

Van ilyesmi, de +nyugat-ázsiai származású ismerősöm. Ő magyarabb? De ő sem 100%-ban csak nyugat-ázsiai!

Tudom, nem következetes DNA-tesztek kategória meghatározása, de arra bizonyíték, hogy nagyon nem homogén etnikailag az ország népe. (Izlandon pl. eléggé homogén.)

Vagy lehet csak a nyugat-ázsiai származásúakat tekinteni magyaroknak, a többieket meg csak magyarul beszélőknek, de akkor szerintem igen csak kisebbségben lennének a magyarok.

kiskisutca 2021.04.29. 15:06:29

"magyarság eredete se nem finnugor, se nem türk-mongol,"

Szerintem inkább is-is.
A törzsszövetségben lehetett ugor, türk, kazár törzs is.
A vérszerződésnek pont az a lényege, hogy ránézésre is tök eltérő (nyelv, rasszjegy, szociokultúra) társaság szimbolikusan eggyé váljon.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2021.04.29. 15:50:50

@kiskisutca: "Szerintem inkább is-is."

Én sem értem, hogy miért kardoskodnak olyan sokan valamelyik származási ág mellett, lehurrogva a másikat. Mire alapozzák a hitet, hogy egyetlen ősnépet kell keresnünk? Itt vélhetően akkora keveredés ment a honfoglalás előtti évszázadokon át, hogy minden eredetszál mellé lehet választani legalább másik kettőt, vigaszdíjként. Mindenki jobban járhatna, ha hagynánk a nyomokat beszélni, és ha a nyomok szerint van ugor, onogur/onugor, türk, hun, oszmán, sumér, miegyéb rokonság, akkor ezt tudomásul vesszük, és betesszük a többi közé.

kiskisutca 2021.04.29. 16:10:12

@Androsz:

Nézd, én tudom magamról, hogy nem vagyok fajmagyar (De Szent István-i értelemben itthoni vagyok), ezért tényleg nem érdekel a kifejezetten ősmagyar őstörténet. De megértem a nagyobb részben etnikai magyar származásúak érdeklődését a saját etnikai eredetükre. Csak vegyék már figyelembe, hogy a mai magyarságot nem csak ők alkotják. Sőt őket sem csak a "ősmagyar" gének alkotják.

nincs1agy 2021.04.29. 16:19:09

@Történelmi gyökerek: Koestler elmélete nem erről szól, hanem épp arról hogy a zsidó vallásúak egy jelentős részének semmi köze sincs a közel-keleti Izraelhez:

www.e-ido.com/Europai_Ido_2013-03---14-oldal.pdf

"A Pesten született világhírû írónak, ArthurKoestlernek mégis igaza lehet: új genetikaivizsgálatok alapján a ma élõ zsidóság 90 száza-léka csak kis részben közel-keleti, azaz szemitaeredetû. A kelet- és közép-európai zsidók in-kább kaukázusi népekkel rokoníthatók. "

"

Gelimeraj 2021.04.29. 16:46:15

@kiskisutca:
Az őstörténet nem történet igazából, mert a primitív állandó, és jelen, mindig jelenlévő, ezzel szemben a történelem nem, az libcsi,olyan libcsi progresszió vahn benne. Az ős- vagy hőskorban vahn az ok, a szokás, amiért az ember tesz ezt meg azt, mert az ok, az uk, unk, ok, ókasz, ami szokást jelent.

Gelimeraj 2021.04.29. 16:47:28

@Androsz:
van ugor, onogur/onugor, türk, hun, oszmán, sumér, miegyéb rokonság, a
---------

Igazából egyik sincs(hun az germán) mert a magyar az germagyar, germán.

Gelimeraj 2021.04.29. 16:48:16

@kiskisutca:
kiskisutca
2021.04.29. 15:06:29
"magyarság eredete se nem finnugor, se nem türk-mongol,"

Szerintem inkább is-is.
---------

inkább nem-nem, egyikse, mert a magyar indogermán, germán, germagyar.

Gelimeraj 2021.04.29. 16:50:26

MAXVAL birсaman közíró · bircahang.org
2021.04.28. 07:01:36
"Biztosan nem vagyunk türk-mongol származásúak"

Hogyan vagy ebben biztos?
-----------

Ez biztos, merthát a magyar nyelv indogermán, és ahé beszél, értve beszél magyarul, germagyarul az nem, mert a vér és a nyelv az egy. A magyar nyelv germagyar.

nincs1agy 2021.04.29. 17:37:23

@Történelmi gyökerek: " Amit írtam, az ennek az inverze: a nem zsidó vallású magyarok etnikailag lehetnek izraelita leszármazásúak."

De ilyet soha nem állított Koestler. A zsidó vallásúak jelentős részének az ókori zsidósággal való leszármazotti kapcsolatát kérdőjelezte meg

Gelimeraj 2021.04.29. 17:48:23

- tudnillik a zsidó vallást átvevő Kazár-országban élő germán eredetű gótokból!
----------------

Ez hamis, mert a Gótok vagy protogermánok, keleti protogermánok a magyarok, germagyarok.
Ezekből lett a magyarság, germagyarság. A ként maradtak meg azért maradtak hént, mert nem akartak vallást, vélést, választást, meg egyéb nyugati izéket.

De vahn logika benne, merthát a Zsidóknál anyai gán öröklődik a zsidóság, ezért az apák lehetnek Germánok, ahék az egész Európát felszánották, amikor a szőke bestia dübörgött. Tehát a germán megerőszakolja a zsidó nőt, erre...

Gelimeraj 2021.04.29. 17:52:19

inkább az Ural (amely maga finnugor szó, és ugyanaz a szótöve, mint a magyar "orom"-nak).
----

Az Urál lehet fingár szó, de a magyarhoz, germagyarhoz nem sok köze vahn. Az orom gyökje az or és er gyök,(árt, ami artján, a germán ar, ami ár, ered, rohan, roham, réved, irigy), mint görög oros, germán om képzővel, ami egy új szó, germán-indogermán er és or gyökből, és germán om képzővel, mint az öröm, az uer gyökből, mint a wrijten az őrjít.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:22:26

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll valódi neve: Lencsés István facebook oldala: www.facebook.com/istvan.lencses.9 "Sportkommunikátor" munkanélküli. Ezért blogfüggő. így néz ki: lencsespityu.blog.hu/ Kapafogai vannak. Nyomi. Ezt kompenzálja a neten. Tíz éve még Orbánba volt szerelmes. Most ellene van. De azért az ellenzékieket tiltja ki. Szeret csicskásként blogokban dolgozni. Szereti a Fideszes nácikat leszopni. Szereti, ha a mongolFidióták seggebe basszák. Tátott szájjal és ánusszal őrködik egész nap.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:24:41

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Kurt úrfi teutonordikus vezértroll valódi neve: Lencsés István facebook oldala: www.facebook.com/istvan.lencses.9 "Sportkommunikátor" munkanélküli. Ezért blogfüggő. így néz ki: lencsespityu.blog.hu/ Kapafogai vannak. Nyomi. Ezt kompenzálja a neten. Tíz éve még Orbánba volt szerelmes. Most ellene van. De azért az ellenzékieket tiltja ki. Szeret csicskásként blogokban dolgozni. Szereti a Fideszes nácikat leszopni. Szereti, ha a mongolFidióták seggebe basszák. Tátott szájjal és ánusszal őrködik egész nap.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:25:49

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Kurt úrfi teutonordikus vezértroll valódi neve: Lencsés István facebook oldala: www.facebook.com/istvan.lencses.9 "Sportkommunikátor" munkanélküli. Ezért blogfüggő. így néz ki: lencsespityu.blog.hu/ Kapafogai vannak. Nyomi. Ezt kompenzálja a neten. Tíz éve még Orbánba volt szerelmes. Most ellene van. De azért az ellenzékieket tiltja ki. Szeret csicskásként blogokban dolgozni. Szereti a Fideszes nácikat leszopni. Szereti, ha a mongolFidióták seggebe basszák. Tátott szájjal és ánusszal őrködik egész nap.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:26:22

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Kurt úrfi teutonordikus vezértroll valódi neve: Lencsés István facebook oldala: www.facebook.com/istvan.lencses.9 "Sportkommunikátor" munkanélküli. Ezért blogfüggő. így néz ki: lencsespityu.blog.hu/ Kapafogai vannak. Nyomi. Ezt kompenzálja a neten. Tíz éve még Orbánba volt szerelmes. Most ellene van. De azért az ellenzékieket tiltja ki. Szeret csicskásként blogokban dolgozni. Szereti a Fideszes nácikat leszopni. Szereti, ha a mongolFidióták seggebe basszák. Tátott szájjal és ánusszal őrködik egész nap.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:38:40

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Kurt úrfi teutonordikus vezértroll valódi neve: Lencsés István facebook oldala: www.facebook.com/istvan.lencses.9 "Sportkommunikátor" munkanélküli. Ezért blogfüggő. így néz ki: lencsespityu.blog.hu/ Kapafogai vannak. Nyomi. Ezt kompenzálja a neten. Tíz éve még Orbánba volt szerelmes. Most ellene van. De azért az ellenzékieket tiltja ki. Szeret csicskásként blogokban dolgozni. Szereti a Fideszes nácikat leszopni. Szereti, ha a mongolFidióták seggebe basszák. Tátott szájjal és ánusszal őrködik egész nap.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:42:32

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:43:41

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:46:33

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:56:12

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 00:57:21

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:21:40

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:29:39

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:33:43

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:41:44

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:45:06

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:51:51

@МАХVАL bircaman közíró: @Magyaur: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 01:56:24

@МАХVАL bircaman közíró: @Magyaur: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.05.04. 07:21:33

@nincs1agy:

Ahogy ez a magyarok esetében is van. A mai magyarok 90 %-a nem Árpádéktól származik.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.05.04. 07:22:56

@kiskisutca:

A mai magyarok 90 %-a nem Árpádéktól származik.

A nagy többség ősei:
- a honfoglaláskor helyben talált szláv, avar, stb. népesség,
- későbbi bevándorlók.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:13:27

@МАХVАL bircaman közíró: @Magyaur: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:17:13

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:21:38

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:23:48

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:26:35

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:30:58

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:32:37

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:38:45

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 08:58:13

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:10:21

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:14:16

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:19:23

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:21:03

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:25:31

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:32:10

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:36:37

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:41:38

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:47:14

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:51:09

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:53:25

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 09:59:48

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 11:29:09

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 11:32:51

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 11:41:16

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 11:42:58

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 11:48:00

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:10:26

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:21:40

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:24:59

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:28:15

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:28:48

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:29:54

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:31:02

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:43:13

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 12:47:05

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 13:04:41

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 13:05:47

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 13:11:21

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 13:20:16

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 15:46:39

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 15:47:44

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:14:43

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:18:38

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:19:11

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:20:16

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:24:38

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:27:21

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

jozsef_12 · https://lencsespityu.blog.hu/ 2021.05.04. 16:33:35

@МАХVАL bircaman közíró: @nincs1agy: @megamovieboy: @kiskisutca: @Történelmi gyökerek: @Androsz: @Gelimeraj: Кuгt úгfі tеutоnогdіkuѕ vеzéгtгоll vаlódі nеvе: Lеnсѕéѕ Ӏѕtván fасеbооk оldаlа: http://www.fасеbооk.соm/іѕtvаn.lеnсѕеѕ.9 "Sрогtkоmmunіkátог" munkаnélkülі. Еzéгt blоgfüggő. ígу néz kі: lеnсѕеѕріtуu.blоg.hu/ Караfоgаі vаnnаk. Nуоmі. Еzt kоmреnzálја а nеtеn. Тíz évе még Огbánbа vоlt ѕzегеlmеѕ. Моѕt еllеnе vаn. Dе аzéгt аz еllеnzékіеkеt tіltја kі. Szегеt сѕісѕkáѕként blоgоkbаn dоlgоznі. Szегеtі а Fіdеѕzеѕ náсіkаt lеѕzорnі. Szегеtі, hа а mоngоlFіdіóták ѕеggеbе bаѕѕzák. Тátоtt ѕzáјјаl éѕ ánuѕѕzаl őгkӧdіk еgéѕz nар.

Gelimeraj 2021.05.04. 19:46:31

@МАХVАL bircaman közíró:

Ez hülyeség, az őslakosokat kiirtottuk, lassú gázkamrákban, olyan 100 évesben. Elvettük a készleteket és a forrásokat, hogy 20 gyereket csináljunk.

Amiről te makogsz az libcsi narratíva, értelmetlen.
süti beállítások módosítása