MaGYAUR

MaGYAUR

Az orbánista/putyinista "szodomista Nyugat" szitokszóról

2022. március 08. - Magyaur
A nyugati, jogilag szabályozott, de mégis az egyéni szabadságon alapuló laza, a szexualitást demisztifikáló életmód roppant módon csípi a szemét a magát "családbarátnak" maszkírozó vallásos és/vagy nacionalista és/vagy kommunista kollektivista erkölcscsőszöknek.
Az erkölcsi felszabadulás esetében az áttörést a szélső konzervatívok által máig is gyűlölt, az 1960-as évek végén elterjedt "antibébi" tabletta hozta el, amely lökést adott mind a szexuális forradalomnak, mind a női emancipációnak.
Csak a az autokráciák és diktatúrák próbálnak - fogadatlan prókátorként - beleszólni a vallásos, vagy szocialista erkölcs nevében az emberek intim szférájának dolgaiba. Az egész Nyugatra kivetített óvodás "buzizás" rávilágít a keleti autokráciák és híveik betegesen prűd lelkivilágára!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr3617775438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

parttalan 2022.03.08. 17:22:28

Az "egyéni szabadságon alapuló laza, a szexualitást demisztifikáló" életmódot tiszteletben lehet tartani, csak nem fog születni tőle (elég) gyerek. Annak meg az állam látja kárát. Lehet buzulni, meg vallani, hogy nekem nem kell a gyerek! - szíve joga mindenkinek így tenni. Csak kérdés: lesz-e elegendő aktív aktív korú, akiknek a tb-befizetéseiből fenntartják majd az egészségügyi rendszert, és akiknek az adójából működtetik az államot X idő múlva?!

Na de tudjuk, az "Európai Egyesült Államok" égisze alatt majd ez is megoldódik....

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.03.08. 18:31:11

Nagyon is beleszól a nyugat: kotelező a genderizmus, a feminizmus, s a homoklobbi tapsolása.

midnight coder 2022.03.08. 18:38:01

A nagy szabadság vége az lett, hogy minden fejlett országban fogy a népesség - annak ellenére, hogy a csecsemõhalandóságot sikerült levinni nulla környékére (= sok-sok beteges felnõtt aki aztán jól továbbadja a genetikai defektjeit a következõ generációra, azaz egyre betegebb lesz az istenadta nép). Na most, a fogyó népet migrikkel lehet pótolni. Amíg ezt Pl. Európa keletrõl meg tudja oldani - akár innen, vagy az ukránoktól, addig nincs nagy baj. De ha ezek elfogynak, jönnek az arabok és a négerek. Ezek viszont nem teszik le a kultúrájukat, vallásukat a határon. Egy 10 perces elõadás arról, hogy a nõk is emberek, nem írja felül azt az értékrendet amit a gyerekkorától tett magáévá az illetõ. És persze Kunta-Kinte jó eséllyel ezt tovább is adja a gyerekeinek. Azaz a nagy szabados európai civilizációnak annyi lesz.

ulpius66 2022.03.08. 20:33:10

Magyar Úr!

Gondolom kibaszottul csípi a szemed:

"Az apa férfi, az anya nő, a gyermekeinket pedig hagyján békén!"

Tudom, tudom te a buzik házasságának pártján állsz, és azon, hogy örökbe fogadhassanak gyermeket!!

ITT A NAGY ALKALOM!! ÁPRILIS 3-ÁN A NÉPSZAVAZÁSON SZAVAZZ IGENNEL!!!!!!!!!!

AZTÁN ÖSSZESZÁMOLJÁK, HOGY MIT AKAR A MAGYAR TÁRSADALOM, "KÖTELEZŐEN MILYEN POLITIKÁT KELL FOLYTATNIA A MAGYAR KORMÁNYNAK!!!"

AMELYIK OLDAL TÖBB SZAVAZATOT KAP, AZ KÖTELEZŐ A KORMÁNYRA NÉZVE!!!!!

MAGYAR ÚR!

SAJNA ROSSZ HÍREM VAN!

MAGYARORSZÁGON DEMOKRÁCIA VAN, A KORMÁNY AZT A POLITIKÁT FOLYTATJA, AMIT A TÁRSADALOM ELVÁR TŐLE!!!!!!
SAJNA NINCS LIBERÁL-FASISZTA DIKTATÚRA, MINT NYUGATON!!!!

Bandibacsi34 2022.03.09. 08:57:00

@midnight coder: Ez ez igy lenne jol!!
Mellesleg a Szovjetunioban 1917-tol 1930 ig tombolt a hasonlo liberalizmus, es akkora demografiai fogyas volt, hogy Sztalin idejen egy konzervatív fordulat jott(ez lett 1949-1960 között Magyarországon is, ami utan Kadar a nyugati elismeres miatt ujra hozogatta lassan a liberalisabb törvényeket),Németországban es 1918-33 között volt igy, tehát nem uj dolgok ezek. A fo cel a kevesebb gyerek volt(Drabik irasok)meg a lakossagcsere, ami Del-Amerikaban bejott, csak az Óvilag 3 kontinense azert mas, mint Eszak es Del-Amerika. Valojaban minden allamnak kellenek alapertekek(lasd Mos Maiorum a romaiaknal+a ferfiakkal es nőkkel szembeni erkölcsi elvarasok(hűseg, gyerekcsinalas, mertekletesseg, prostitualt ruhat csak prostitualt viselhessen).), ami mellett a "devianciak" csak megturtek lehetnek nem pedig reklamozottak. Ezt boritotta fel a "nyugati kultura" 1990 utan(egyébként furcsa , hogy a Szovjetunió bukasa utan indult be erőteljesen es, addig kellett a reprodukcio es a hazafias meg csaladi ertekrendszer??

Magyaur 2022.03.09. 12:46:37

Orbánék viták helyett pedofilnak mondják az ellenzéket, közben a „családvédelem” nem vonatkozik az apa brutalitására és abúzusára...

Rubasov nertárs 2022.03.09. 13:27:45

@midnight coder:

"A nagy szabadság vége az lett, hogy minden fejlett országban fogy a népesség - annak ellenére, hogy a csecsemõhalandóságot sikerült levinni nulla környékére (= sok-sok beteges felnõtt aki aztán jól továbbadja a genetikai defektjeit a következõ generációra, azaz egyre betegebb lesz az istenadta nép)."

Ezt kompenzálja ki 1968, amely felszabadította a női szexualitással egyetemben a hypergámiát. Ma férfiként a 7/10 szint jelenti a belépőt a randipiacra. Mindez azt jelenti, hogy "átlagjózsi" max a markának, vagy a wc-csészének adja tovább a génjeit.

Rubasov nertárs 2022.03.09. 13:31:27

@midnight coder:

"Amíg ezt Pl. Európa keletrõl meg tudja oldani - akár innen, vagy az ukránoktól, addig nincs nagy baj. De ha ezek elfogynak, jönnek az arabok és a négerek."

Ukránból van 40 millió. A háború végéig csak hozzánk jönnek annyian, hogy a népesség vissza fog kúszni 10 millióra. Amúgy Orbánék egy ideje már ukránokkal pótolják a hiányzó magyar ifjakat a munkaerőpiacról.

HaD 2022.03.10. 08:36:20

a bibsik érdeke ez a háború (is) ...a jelen világ gazdasági érdekei az ö érdekeik. Amikor befejezödik ez a szemét cirkusz 1.) azemeberek szarúl fognak élni 2.) A "nyugati világ" (hívjuk így az egyszerüség kedvéért) szociálisan majd igen gyorsan politikailag is szélsöségessé válik...az eddiginél is jobban 3.) Ez kedvez majd azon irányzatoknak amelyek az adott status quot erövel akarják megdönteni 4.) Erre adandó válsz az lesz hogy a bibsik igazolva látják majd hogy autokratikus rendszert alakítsanak ki,hisz védeni akarják minden áron a status quo-t...és meg is érkeztünk ahhoz amit az ilyen trump félék az orbán félék a putyin félék a zelinski félék(mind mögött egy bibsi "elit " áll)kitüztek maguk elé.
süti beállítások módosítása