MaGYAUR

MaGYAUR

A fideszes/állami nagyplakátok rémmeséje

2022. március 26. - Magyaur

A nagyplakátok üzenete: „Védjük meg gyerekeinket… a VESZÉLYES Gyurcsány, Márki-Zay-féléktől”, értsd: a gyermekeinkre veszélyt jelentő ragadozóktól…

Az orbánista propagandista agytröszt módosításokkal, de követte az amerikai választásokat megelőzően a Trump-melletti, Hillary Clinton-elleni orosz hátterű lejárató kampány lényegi üzenetét, amelyben a Hillary Clintont pedofíliával, gyerekek legyilkolásával, majd egy globalista gyorsétkeztető hálózat alagsorában történő gyermekhús-feldolgozásával gyanúsították meg. Ezt az álhírt aztán mondhatni „zabálták” a QAnon hívők, az összeesküvés-elméletek és Trump imádói… Úgy látszik az „ideológiai harc” ma már nem világnézeti kérdésekről szól, hanem a genderizmusról, a papi és/vagy liberális pedofíliáról, köztiszteletben álló politikusok kábítószeres, vagy nem kábítószeres, hetero, vagy homoszexuális orgiáiról - ami siralmas.

Mindez abból fakad, hogy nehéz ideológiai fogást találni a Nyugati liberális demokrácián. Ez már a szocializmus éveiben sem sikerült, pedig az 1960-as évektől kezdődően a kommunista propaganda „fellazításnak” bélyegezte meg azt, amit ma „globalizmusnak” hívnak. De nagyon jellemző, hogy sok nyugat-ellenes volt-MSZP párttag, volt-munkásőr és titkosügynök könnyen váltott és lett vad kommunistából vad orbánista keresztény-nacionalista!

A probléma gyökere az identitás-kérdésekhez vezet vissza: az ember legyen inkább egyéniség, vagy egy kollektíva alkalmazkodó tagja? Van-e joga az embernek szabadon megválasztani az identitását, vagy csak azt a hagyományt szabad követnie, amibe beleszületett? Az olyan, Orbán által is képviselt vaskalapos konzervativizmus dühödten támadja, a főleg a fiatalságra jellemző állami tekintélyt elutasító, kritikus alapállást hirdető, hippi-jellegű, kozmopolita szubkultúrát. Mit kínál viszont helyette? Leginkább macsó, férfi felsőbbrendűséget, fanatikus magyarság tudatot, idegenellenességet és fociszurkolást, hiszen az orbánizmus „katedrálisai” azok a stadionok, ahol kórusban énekelnek a szurkolók többek közt hazafias dalokat.

Putyin és Orbán rendszerváltó stratégiája a visszájára fordított, immár nacionalista jellegű „fellazítás”. Vagyis a cél egyfelől minden nemzetállam-fölötti struktúrát bomlasztani, akár Trump, akár az EU -ellenes Le Pen, vagy Jansa támogatása révén, másfelől a „liberális mételytől” megvédeni a társadalmat a patriarchális „családpolitika” révén. Azt azért érdemes leszögezni, hogy az amúgy csöppet sem gyerekbarát populizmusnak csak addig van szüksége a gyerekeket fenyegető mumusok rémképére, ameddig ezzel erős érzelmi hatást lehet kiváltani a politika iránt közömbös asszonyokban és férfiakban.

Vajon az Egységes Ellenzék kampánya képes lesz-e meggyőzni a bizonytalankodókat arról, hogy nem az álságos valláserkölcsiséget hirdető, korrupt Orbán, hanem Márki-Zay Péter a polgári tisztesség és erkölcsösség igazi letéteményese?

Remélhetőleg igen, mert ez az igazság!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7717789874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnightcoder2 2022.03.26. 07:18:35

Ezt az ideológia dolgot az ellenzék sem nagyon forszírozza. Ahol meg igen, ott jobban tette volna ha nem, lásd MZP beszólása, hogy mi a liberálisokat, nácikat és kommunistákat külön pártokban képviseljük...

taga20 2022.03.26. 07:39:45

@midnightcoder2: a csutigeci és slepje egy bűnöző szekta. ráadásul a háborús bűnös putyin utolsó csicskái!

szégyent hoztak a normális magyar emberekre.
remélem április 3.-án eltakarítjuk, mi európér magyarok ezeket a bűnözőket!

uploads.disquscdn.com/images/382dd7e8085c7d2ea9f884590fba1916a4dc9999ea3784980d47fa90b9d0f245.jpg

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.03.26. 07:50:54

Még a liberális törzsszavazók nagy többsége se akar genderizmust, homoklobbizmust, feminizmust: ezért sikeres Orbán kampánya.

midnightcoder2 2022.03.26. 08:25:36

@taga20: A baj az ezzel, hogy a másik oldal legalább akkora csapat bűnöző, és ráadásul még kormányképtelen is. Ez a háborús/emberiségellenes bűn dolog meg egy vicc kategória. Ha nem az lett volna, akkor Nürnbergben ott ült volna a nácik mellett a vádlottak padján Sztálin elvtárs is, aki legalább akkora tömeggyilkos volt mint Hitler, és persze azok is, akik Pl. polgári lakosság ellen vetettek be atomfegyvert. De azóta sem hallottam például, hogy amcsi katonák lettek volna leültetve mint háborús bűnösök Pl. a vietnamban napalmmal élve elégetett gyerekek miatt, vagy Pl. az ok nélkül elindított iraki háborúért. Majd ha ezek legalább utólag, jelképesen megtörténnek, akkor lehet beszélni ilyesmiről, addig ezek igazából úgy néznek ki, hogy a háborús bűnös az az ellenség.

midnightcoder2 2022.03.26. 08:37:59

Amúgy, ha a ballib témánál maradunk, a fenti érvelés kb. olyasmi, mint amikor Kádár elvtársék kérdezték meg, hogy vajon hogy is lehetne küzdeni a munkások egyenlősége ellen, azért, hogy a tőkések kizsákmányolhassák a szegény embereket.

Ami ma nyugaton a felszínen liberalizmus, az valójában szélsőbalos antiliberalizmus. Ami a "progresszív" oldal előretörésével már egyre kevésbé rejti el az antiliberális jellegét. Pl. az amcsi CRT kb. ugyanazt fogalmazza meg célkitűzésként, mint a mi első zsidótörvényünk.

taga20 2022.03.26. 08:40:40

@midnightcoder2:" A baj az ezzel, hogy a másik oldal legalább akkora csapat bűnöző, és ráadásul még kormányképtelen is."

ha már az első mondatod hemzseg a hazugságoktól, akkor, hogy vitatkozzunk?

MZP bűnöző? donáth anna bűnöző? iványi gábor bűnöző? stb.

ja és a csutigeci kormányzóképes????:))))

nézd má fel az eredményjelző táblára! a csutigeciék 12 éve egy kibaszott kudarc, mint a külpolitikában, mint a gazdaságban, mint a demokrácia tekintetében!

arról nem is beszélve, hogy még el sem kezdődött április 3.-a, és már szétcsalták magukat a rohadék fityesztrógerek!
(hagy ne soroljam fel tételesen, me szerintem akinek van egy csöpp esze, az tudja miről beszélek!)

midnightcoder2 2022.03.26. 08:46:23

@taga20: Az ukránok legalább akkora nácik mint az oroszok. Ez nem a Jó és a Rossz harca, hanem két volt szovjet tagállamé. Van ott ukrán nyelvtörvény, voltak ukrán magyarverések, voltak magyar emlékmű gyalázások. Anno a II világháborúban a magyar nőket erőszakoló ruszki hadseregben ott voltak az ukránok is, ahogy 56-ban is. Ne csináljunk úgy, mintha az oroszokkal szemben derék, civilizált norvégok vagy svédek harcolnának. Ezek ugyanolyan ruszkik mint az oroszok, csak mert az USA gazdasági érdekei Putyin megbuktatásához fűződnek, így épp ők a jófiúk. Ha az amcsik azzal nyernének nagyot, ha Putyin győz, akkor egyből csúnya neonácikká változnának a médiában, és senkinek esze ágában nem lenne támogatni őket.

midnightcoder2 2022.03.26. 08:59:06

@taga20: "MZP bűnöző? donáth anna bűnöző? iványi gábor bűnöző?"
Szerinted ezek a lúzerek meddig lennének hatalmon ha győzne az ellenzék? Fletó egy hét alatt megenné mindegyiket vacsorára. Fletó nem egy Einstein, de MZP-hez képest egy lángész.

"nézd má fel az eredményjelző táblára! a csutigeciék 12 éve egy kibaszott kudarc, mint a külpolitikában, mint a gazdaságban, mint a demokrácia tekintetében"
Közel sem akkora kudarc, mint Fletóék 8 éve volt. Pl. ők 55%-ról vitték fel a GDP arányos államadósságot 80% fölé. Év végén ez az adat 78% körül volt, pedig közben azért volt egy COVID.
A külpolitikában Fletóék is kudarc voltak. Emlékezz vissza, amikor a szlovákok szépen megmondták a Fletónak hogy micsoda és mekkora, aztán elzavarták a magyar köztársasági elnököt a határról. Következmények nélkül...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.03.26. 09:06:30

@taga20:

Legkjözelebb mondd a teljes köszöntést! Ez így kevés. A teljes verzió: "Слава Україні! Героям слава! Хай живе Гітлер!".

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2022.03.26. 13:10:16

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: egy értelmetlen életút, amiben folyton tátott szájjal a f.aszerdő rohansz :D

Abrak A. Dabra 2022.03.26. 14:32:01

@midnightcoder2: Nem voltak magyarverések.
A magyarellenes atrocitásokat az oroszok pénzelték/szervezték. Kellett valami ürügy, hogy viktátor meg a kakadu blokkolhassák az ukrán csatlakozási kísérleteket. Putyin ebben ügyes, nem csak beszervezte orbánt de segített is neki.
Ugyanúgy, mint donbaszban. Ott is ment a folyamatos lázítás, provokáció, jöttek az orosz fegyverek és a "szabadságos" orosz katonák.
Nem szentek az ukrán nacionalisták, valószínűleg köztük is van akinek a bitófán lenne a helye, de legalább nem hazaárulók mint ti, fidesztrollok.

Abrak A. Dabra 2022.03.26. 14:33:24

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Hülye vagy. Az ő életének pont a faszerdő meg a tátott száj a lényege. Esetleg egy ruszki segg amit nyalhat.

dare 2022.03.26. 15:12:28

Működnek a plakátok, ez a baj a mai felgyorsult világgal.
Csak pár szó, és már meg is van a vélemény az adott illetőről.
Ahogy sokan csak a szalagcímeket olvassák el, mert az is elég nekik ahhoz, hogy maguk számára megfellebbezhetetlen véleményt alkossanak bárkiről.
Olyan az egész mint egy szélmalomharc.
Nem lehet egy ilyen csatában nyerni, ahhoz kellene a másik fél befogadóképessége is.

Van egy mondatból kiragadott szövegrészlet MZP-től. Ez van amikor fáradtság miatt, van amikor olyan a szöveg, hogy simán kiemelhető egy rész egyben is, az a lényeg nem legyen hosszú.
Amikor már "független" politikai elemzők is ezekből alkotnak véleményt valakiről, akkor mit várjunk azoktól, akiknek se idejük, se kedvük nincs több oldalas interjúkat, vagy több órás videókat megnézni ahhoz, hogy tisztában legyenek az adott szereplő karakterével.
Ilyenkor jöhetne az a rész, hogy az aki elolvasott több oldalas interjúkat, több órás videókat is megnézett, az megpróbálhatnà elmagyarázni mire is gondolt itt és ott ezzel és azzal kapcsolatban, ha az nem érthető teljesen, de ilyenkor jön az a válasz, hogy felesleges őt mosdatni.
A vélemény már kialakult, erre már csak rá kell erősíteni, és onnantól kezdve már képtelenség a normális párbeszéd, mert csak érzelmekkel vitatkozna az ember, az pedig meddő vita, nem érdemes belemenni.

De még ezt is lehet fullba nyomni.
4 éve Vonán is a gyenge, befolyásolható meleg politikus, és a kerítésszaggató szürke farkas terrorista címke is elfért.
Ha nem ez, akkor az.
Ahogy most MZP is kiképzett CIA ügynök, és Gyurcsány feláldozható bábja is simán lehet egyszerre.
Az mindegy, hogy egy kiképzett CIA ügynök az nem pont ilyen, és Gyurcsánynak kb úgy hiányzott MZP most, mint egy púp a hátára, de ki lehet kerekíteni bármiből bármit , nem kell túlragozni, azzal csak bonyolultabb lesz minden.
Ha így is működik, akkor minek.

MZP egy őszinte (sokak szerint túlságosan is, mert egy politikusnak nem kellene azért mindent kimondania amit gondol erről vagy arról), tisztességes politikus ( aki európai ügyészséget akar, és Hadházyt akarja korrupcióbiztosnak, annak vélhetően nincsenek korrupciós szándékai), akinek jelen pillanatban nincs esélye a győzelemre egy gátlástalanul hazudozó propagandagépezet, és egy nagyon korrupt politikai vezetéssel szemben.
Teljesen mindegy mi az igazság.
Ahogy Hofi is mondta, az igazságból eltűnt az i.

ez a nevem senki 2022.03.26. 16:07:50

amint megnyeri Viktor a békeharcot
rendbe fogja szedni a genderőrült eut
már ki zaj meg mehet vissza sorosához

ez a nevem senki 2022.03.26. 16:11:50

kep.cdn.indexvas.hu/1/0/4245/42455/424554/42455498_30885d7c88d7436b7796532e4d03a885_x.jpg

Akár a tiltott kampányfinanszírozás gyanúját is felvetheti, hogy nemrég Bajnai Gordon és volt titkosszolgálati minisztere, Ficsor Ádám adathalász cége állta Márki-Zay Péter és csapata számláját egy vecsési étteremben. Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt korábban elismerte, hogy valóban dolgoznak a kampányán Bajnaiék, de anyagi támogatásról eddig nem volt szó.

Bajnai Gordon és volt titkosszolgálati minisztere, Ficsor Ádám adathalász céghálója nemcsak szakmailag segíti Márki-Zay Péter kampányát, de úgy tűnik, annak finanszírozásából is részt vállal.

Mint ismert, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje nemrég elismerte, hogy valóban dolgozik neki az az amerikai hátterű cégcsoport, amely külföldön profilozza a magyar választói adatokat.

Boar. 2022.03.26. 18:13:29

@ez a nevem senki: Ez kb. akkor lesz amikor anyád felhagy a kurválkodással és te is becsületes munkát keresel a propagandamajomkodás helyett.
Vagyis nagyjából soha...

Müge Szagos 2022.03.26. 18:23:06

Biztos,hogy nem a burnyáksimogató,transzgender libsi életstilús kell a népnek.

taga20 2022.03.26. 18:41:01

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

szerencsétlen putyin és csutigecitalpasok lassan más meló után nézhetnek!

az isteneikről kiderült, hogy egy kibaszott luzerek:)))

uploads.disquscdn.com/images/7e3195da3c7cf19cd2d3fea0671a04681032bb5bdbe28869da9246f45e3f2644.jpg

belekotty 2022.03.26. 19:08:52

@Müge Szagos: "életstilús" Egy szóban két helyesírási hiba. Ez ám az illibsi kultúra!

ez a nevem senki 2022.03.26. 19:21:56

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nézd meg a wikiben, elárultam neked mi az, ha érdekelnek részletek nézz utána

taga20 2022.03.26. 19:23:24

@belekotty: szerintem ez a szarházi fityeszdroid csak egy vicc, egy alvó ruszkiügynök!

"Müge Szagos

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2019.10.17. óta tag."

ez a nevem senki 2022.03.26. 19:23:59

@Boar.: ne általánosíts
nem minden család olyan mint a tiéd

Boar. 2022.03.26. 19:28:46

@ez a nevem senki: Hölgyeim és Uraim,
a parádés visszavágások mesterét olvashatták...
Ennyi ésszel miért nem mentél inkább helységnévtáblának? Ahhoz elég két láb meg a vízfejed amire felfestik a szöveget...

ez a nevem senki 2022.03.26. 19:30:09

@taga20: kurjongat a férjed tagucci
má hiányzol neki
mijóta be kötötték nálatok az internyetet a kulrúrházba
ott baszatod magad
az urad + 1edül abálja a szalonnát

ez a nevem senki 2022.03.26. 19:31:39

@Boar.: kömén vagyol rezső
csak úgy pattog rólad a festék

Gábor Révész 2022.03.26. 19:32:07

@Müge Szagos: Ezért kár volt koptatnod a klaviatúrát. Hülye vagy, ennyi...

Gábor Révész 2022.03.26. 19:33:58

@ez a nevem senki: Neked is jobbat tenne, ha felkötnéd magadat. Legalább takarékoskodnánk a drága oxigénnel!

taga20 2022.03.26. 19:37:06

@Boar.: és tele van ilyen félkegyelmű hülyével a fityeszbanda, mint ez a félkegyelmű is.

nézd meg tállai, német vagy mészaroslölöt! full retardált az egész banda a góréval együtt, aki ráadásul egy gyáva féreg.

európában, ha meglátják ez a csutigecit, akkor már csak köpnek egyet. csak az a baj, hogy minden magyart éri a megvetés, pedig a fél országnak semmi köze a fityeszmaffiához.

BROÁF!

Boar. 2022.03.26. 19:45:27

@taga20: Nekem is ez a problémám...ezek miatt a gusztustalan férgek és persze a főcigány miatt szégyen ma magyarnak lenni.

Gábor Révész 2022.03.26. 19:52:51

@ez a nevem senki: Azért az ne feledjük, hogy az álarc mögött Rogán Tóni és bandája sunyít!
Fenntartom előző javaslatomat. Tudod, már Kövér "úr" is tett hasonló javaslatot!

taga20 2022.03.26. 19:59:09

@Boar.: nem a cigányságával van baj, hanem amit leművelt itt 12 év alatt.

pl. hallgasd meg ezt a cigány honfitársunkat!
ha minden "magyar" politikus ilyen lenne, akkor már ausztria nyomában lennénk.

www.youtube.com/watch?v=3Q6R-BIMONU

Tamáspatrik 2022.03.26. 20:11:36

"A probléma gyökere az identitás-kérdésekhez vezet vissza: az ember legyen inkább egyéniség, vagy egy kollektíva alkalmazkodó tagja? " Legyen mindkettő valamilyen mértékig, a kettő nem zárja ki egymást, annak ellenére sem, hogy akár a nyugati liberális, akár az orbanisták ezt másként látják.
A demagógia ott van elvetve, hogy "ha nem szavatok meg, akkor itt nemváltó műtétek sokasága lesz". Nem, más országokra sem kényszerítik ezt, ha a lakosság többsége nem akarja. Ami a briteknél vagy Kanadában van az náluk jellemző, de például a cseheknél vagy horvátoknál már más a felfogás.
VELÜK MÉRT NEM PÉLDÁLÓDZIK SENKI?
Nincs valós veszély, ami népszavazást igényelne, ez teljesen egyértelmű.
Érzelmek és indulatok vannak bőven, józan ész kevésbé.
Mért kell nekünk azzal foglalkozni, hogy mi megy a briteknél? A cseheket sem érdekli.
Ez rágógumi, pótcselekvés. A liberális világ valós és álproblémái nem a mi problémáink.

Tamáspatrik 2022.03.26. 20:12:41

@midnightcoder2: Nem szégyen az, ha valaki náci vagy kommunista, MZP-nek az a baja, hogy túl egyenesen beszél, nem elég politikus alkat.

Tamáspatrik 2022.03.26. 20:14:29

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Akkor mért kell kampányolni mellette, ha senki nem akarja? Ilyen erővel a gyerekek kötelező katonai besorozásáról is lehetne kampányolni. Vagy arról, hogy a sörözők vendégeinek nincs joguk szétverni a berendezést.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.03.26. 20:22:02

@Tamáspatrik:

Mert a ballibek nem merik nyíltan kimondani, hogy ellenzik. Azaz a Fidesz meglátta a disszonanciát a hivatalos ballib szöveg és a ballib szavazók között. Kb. mint a féktelen migráció esetében.

S nyilván ilyen esetben helyes a disszonancia tudatosítása, ezzel simán el lehet bizonytalan 3-5 %-nyi ballib szavazót. Ami egy kiélezett helyzetben vereséget jelent a ballibeknek.

A ballibek is ezt próbálják egyébként, csak nem találtak jó témát. Az oroszpártiság-oroszellenes tematikát nyomják, csak ez nem működik.

taga20 2022.03.26. 20:27:23

@Boar.: nehogy azt hidd!

persze nekem is sok rossz tapasztalatom van velük, de nekik se könnyű, mert nagyon sok helyen falakba ütköznek.

nehéz dolog, de nem lesz más megoldás, mint összecsiszolódnunk;)

alöksz róz 2022.03.26. 20:37:27

@Abrak A. Dabra: "A magyarellenes atrocitásokat az oroszok pénzelték/szervezték." - és ezt honnan is lehet tudni?

"viktátor meg a kakadu blokkolhassák az ukrán csatlakozási kísérleteket" - hu.euronews.com/2022/02/21/miert-nem-lehet-ukrajna-a-nato-tagja

mikor léptél be a dékába, úrfi?

alöksz róz 2022.03.26. 20:49:49

@belekotty: hujuj, sok a fideszes kommentelő, szopd fel gyorsan a kurt úrfit

(már ha nem te vagy a kurt úrfi is)

taga20 2022.03.26. 20:50:28

@alöksz róz: mi van rözse, már te is a háborús bűnös putyin faszát szopod?

egy moslékszar fityeszes szemét vagy, de ennél azért többre tartottalak!

uploads.disquscdn.com/images/5333274babba2201d01ce9a2730a25a0765a3efedf9e1f5e874da59fff2c8be3.jpg

Boar. 2022.03.26. 21:01:22

@taga20: Nem hiszem, tudom. Dolgoztam/dolgoztattam cigányokkal, most is van cigány beosztottam.
Kivakarózott cigány, valamelyest olvasott is, amit nem tud, azért nem hibáztatom, figyelembe veszem, honnan jött. De ugyanúgy hazudik mint a többi, ugyanúgy nem lehet rábízni semmit mint a többire, ugyanúgy átver ha nem figyelek mint a többi.
Nem barátom, kutyából nem lesz szalonna.

alöksz róz 2022.03.26. 21:03:35

@taga20: "már te is a háborús bűnös putyin faszát szopod?" - hol olvastál ilyet, te fogyatékos?

elmegyek szavazni, és akkora ikszet húzok be a fideszre mint egy ház, és közbe rád fogok gondolni
:DD

taga20 2022.03.26. 21:06:01

@alöksz róz: "elmegyek szavazni, és akkora ikszet húzok be a fideszre mint egy ház, és közbe rád fogok gondolni
:DD "

akkor lehúzod a klotyón a szülőhazánkat. de ahogy megismertelek, téged ez kurvára nem érdekel;)

alöksz róz 2022.03.26. 21:09:18

@taga20: még a csajomat is elviszem, leszavaztatom a fideszre.

könnyű lesz meggyőzni, mert bár a politika egyáltalán nem érdekli, de a pénz annál inkább :-)

Abrak A. Dabra 2022.03.26. 21:09:50

@alöksz róz: Rózsika, tudsz olvasni?
www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/nato-kibervedelem-ukrajna-magyarorszag-veto-orban-kormany-oroszorszag.745411.html
Ott a kakadu nyilatkozata is, vele beszéld meg a dolgot...
Az orosz provokáció kérdése pedig minden értelmes, gondolkodásképes ember számára egyértelmű...mondjuk ebből te egyik se vagy...
Anyád lépett be a DK-ba te majom, amikor azt hitte, az egy diétás klub...

Abrak A. Dabra 2022.03.26. 21:11:28

@alöksz róz: Én elmegyek szarni és amikor lehúzom, rád fogok gondolni meg a csajodra...btw. csajod, hogy is hívják, Józsi? Vagy Marcsa, Marok Marcsa?

taga20 2022.03.26. 21:13:40

@Boar.: nézd, ha te így gondolod/tapasztalod, akkor nem foglak tudni meggyőzni.

szerintem nincs igazad, de ha neked így jó, akkor legyen így.

zenét bírod? tessék!:)

www.youtube.com/watch?v=B82KYoD7Hgs&list=RDX8zMmgLrgTo&index=2

Abrak A. Dabra 2022.03.26. 21:22:42

@taga20: Ha már zene...
youtu.be/rp-Oiu3TI60
A figyelmes szemlélő Stinget is felfedezheti a felvételen.

alöksz róz 2022.03.26. 21:23:18

@Abrak A. Dabra: igen, tudok olvasni.
te viszont sokadjára bizonyítod, hogy nem tudsz.
funkcionális analfabéta vagy, pityu.

és mitől olyan egyértelmű, pityu, mert azt mondták és kész? :D

Boar. 2022.03.26. 21:25:51

@taga20: Zenélni azt tudnak. Kis purdék, még a beszéd is nehezükre esik de két kanalat kapnak a kezükbe és már zenélnek vele. A vérükben van.

Abrak A. Dabra 2022.03.26. 21:27:53

@alöksz róz: Hazudsz rózsika...
Valaki felolvasta neked...de tudja, hogy átverhet mert nem tudod ellenőrizni így improvizált...
Vaknak a színeket, propagandistának a tényeket meg magyarázza a faszom.

alöksz róz 2022.03.26. 21:39:22

@Abrak A. Dabra: olvasd el mit írtál
olvasd el a forrást amit hoztam
majd olvasd el a forrást amit te hoztál

ha végigmész ezen a három lépésen és nem jössz rá h hülye vagy, akkor funkcionális analfabéta vagy.

ulpius66 2022.03.26. 21:42:48

Egyebekben a ballibsi népsavazás hogyan áll a 90 napos munkanélküli segélyről és a Fudanról????

Mán az a vadbarom MZP is megmondta: BALLIBSI ELŐVÁLASZTÁS -- NÉPSZAVAZÁS ---KORMÁNYVÁLTÁS

kÉRDEM MÉG EGYSZR, HOGYAN ÁLL A NÉPSAVAZÁSOTOK????
(a kormányváltásról most nem is kérdezlek......)

ulpius66 2022.03.26. 21:44:48

A "Makizaj" kampány beindult????

A makitok lemászott a fáról és egyből a ballibsik vezére lett .... mostan meg zajong!

taga20 2022.03.26. 21:48:07

@ulpius66: munkásőr, ha megcsinálja a csutigeci gazdád a fudánt, akkor beíratunk a zegyetemre portásnak!

MI A KURVAANYÁTOKÉRT VAGYTOK FITYESZRETKEK, ENNYIRE PUTYINCSICSKÁK?!

ulpius66 2022.03.26. 21:48:55

Kedves ballibsi elvtársak!

van még egy hetetek, hogy álmodozzatok, aztán jön az ébredés......AZ ÚJABB FIDESZ KÉTHARMAD!!!!

DE EZ NEM IS BAJ!!!! NÉHÁNY BALLIBSI MEGÉLHETÉSI POLITIKUS ELLEPZSEL A PARLAMENTBEN, A JÁKOB A KURVÁJÁNÁL, A BALLIBSI BLOGGEREK MEG TOVÁBBRA IS ÖNHETIK A SZART A SZÁJUKBÓL, AHOGY 2010 ÓTA TESZIK!!!!!

AZAZ MINDEN MARAD A RÉGIBEN!
(azon azért majd ne nagyon csodálkozzatok, ha 2026-ban ismét jön a Fidesz kétharmad....)

ulpius66 2022.03.26. 21:49:50

@taga20: "MI A KURVAANYÁTOKÉRT VAGYTOK FITYESZRETKEK, ENNYIRE PUTYINCSICSKÁK?!"

Én is szeretlek téged!

taga20 2022.03.26. 21:50:01

@ulpius66:

A CSUTIGECI GAZDÁD MIKOR FUT MÁR PUTYIN GAZDÁJA SEGGÉBE, FITYESZJOBBÁGY?

taga20 2022.03.26. 21:51:06

@ulpius66:

szerintem te szeresd a kecskédet vagy a csutigeci gazdádat!

ulpius66 2022.03.26. 21:56:04

Kedves ballibsi bloggerek és kommentelők!

Nyomjátok meg az utolsó hetet!!!!

Ha így folytatjátok, meglesz a Fidesz négyötöd is......

köszönjük!

TIK TÖBBET TESZTEK A FIDESZ KÉTHARMADÁÉRT, MINT A PATÁS!!!!

Zionnépe 2022.03.26. 21:56:35

@alöksz róz: Kár ennyire pattogj a nyilvánvaló ellen. Bezzeg a csútiék Soros/Nyugat/NGO/CEU/SZFE és Brüsszelellenes kirohanásait nem akarjátok ennyire mélyrehatóan elemezni. Pedig ugye ott sincs felsorolva több forrás, mint az, hogy "csak, mert úgy tudják"

taga20 2022.03.26. 22:00:24

@ulpius66: TE OSTOBA ÁLLAT, TE ÉS A GAZDÁD, SZÉTKÚRJÁTOK AZ ORSZÁGUNKAT, ÉS MÉG BÜSZKÉK IS VAGYTOK MAGATOKRA! BROÁF!

nesze te kibaszott fogyatékos fityesznyugger!:

hvg.hu/itthon/20220326_andrzej_duda_orban_viktor_oroszorszag_haboru

alöksz róz 2022.03.26. 22:02:38

@Zionnépe: :D
a komoly lippsi érvelés: határozottan állítom, hogy tény tény tény :-)

alöksz róz 2022.03.26. 22:04:38

@taga20: na látod, ez a te szinted, az ulpius
:-)

taga20 2022.03.26. 22:14:09

@alöksz róz: :)))

a te szinted meg ez, te szargerincű fityeszcsahos!:

"@taga20: még a csajomat is elviszem, leszavaztatom a fideszre.

könnyű lesz meggyőzni, mert bár a politika egyáltalán nem érdekli, de a pénz annál inkább :-) "

a csajod és te is egy kibaszott kurvák vagytok, te nyomorult fityeszkurva!;)

alöksz róz 2022.03.26. 22:32:38

@taga20: én nem vagyok kurva
a nők meg a pénzt szeretik a legjobban, ez köztudott
főleg ha zsidók

taga20 2022.03.26. 22:34:52

@alöksz róz:
"a nők meg a pénzt szeretik a legjobban, ez köztudott
főleg ha zsidók "

baszod, te beteg vagy fityeszkurva, az már fiksz!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.26. 22:40:29

@ulpius66: Hehehehe... ezt se nekem mondták. :-)) Téged még illibsi oldalról is megvetnek.

"alöksz róz
2022.03.26. 22:04:38
@taga20: na látod, ez a te szinted, az ulpius
:-)"

alöksz róz 2022.03.26. 22:41:59

@taga20: olvasgassál inkább meséskönyvet, az való neked
... a cigányok rendesek és dolgosak, a nőknek nem a pénz a legfontosabb, a kisgyerekeknek jót tesz ha transzit akarnak belőlük nevelni, fasza dolog önként kibaszni saját magunkkal stb stb stb

sóhegy049 2022.03.26. 23:07:18

Ahogy nézem baj van ám "otthon"! :-) Minden téren megy ám a kamuflázsimázs-népnemzethy oldalon az identitászavar. Már a csúti mindent összekevert mindennel, már mindenki volt barát és ellenség, most Putyinnal meg kurvára nem tud mit kezdeni. Szerintem ezt a háborút sem ítéli el a népnemzethy kamuflázsimázs, mert akkor egy kibebaszott repülőnek nem kellene a Balkánt megkerülni, hamár egy szövetségben van a csúti velük. De ezt ott majd lejátsszátok vele, engem itt g.cire nem érint és a herdálását sem fogom megfizetni. :-P Csak a világ másik vége is a f.szfejtől hangos. Ez is egy eredmény, igaz.

BiG74 Bodri 2022.03.26. 23:11:04

@taga20:
Miért, láttál itt emberforma, nem beteg állat mintájú fidesznyiket?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 00:27:26

@midnightcoder2: "Közel sem akkora kudarc, mint Fletóék 8 éve volt. Pl. ők 55%-ról vitték fel a GDP arányos államadósságot 80% fölé. Év végén ez az adat 78% körül volt, pedig közben azért volt egy COVID"

Hazudsz.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 00:33:24

@midnightcoder2:
2008-ban 71%
2009-ben 78% volt az államadósság/gdp

Közben volt egy pénzügyi válság. Most magyarázd el, hogy Gyurcsány robbantotta ki az amerikai hitelválságot!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 00:46:28

@alöksz róz: ""A magyarellenes atrocitásokat az oroszok pénzelték/szervezték." - és ezt honnan is lehet tudni?"

Szerintem logikus. Kinek állt érdekében?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 00:49:05

@alöksz róz: "még a csajomat is elviszem, leszavaztatom a fideszre"
Rózsi, a nőd egy kurva?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 00:50:41

@alöksz róz: " igen, tudok olvasni"
Ugyan, Rózsi, mire vágsz fel? A kurvád olvassa fel neked oroszul.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 00:57:12

@alöksz róz: furcsa, hogy pont te hazudtolod meg Orbánt...hát mégsincs ekkora súlya, hogy megakassza az ukránok csatlakozását? Hát így áll ki a magyarok érdekeiért Ukrajnában?
Hát idegen tollakkal ékeskedik?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 00:59:53

@ulpius66: "ELLEPZSEL"
Hát, amíg ilyen magyarok, mint te szavazhat, addig nem kell a fidesznek félnie.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 01:02:47

@ulpius66: "TIK"
Magyarul: ti.
A tik az tyúkot jelent.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 01:05:26

@alöksz róz: te fizetsz a kurvádnak, hogy a fideszre szavazzon?
Szánalmas életed lehet.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 01:08:10

@sóhegy049: utolérte Putyint is az orbánkór.
Eddig, akit barátjának nevezett, mind megbukott.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.27. 07:18:14

Na ostoba illibsik! Hogy is irányítja át a gáz és olajszállítást ez a barom putler Kínába?
Mennyi idő lesz kiépíteni a vezetékeket?

www.vgfszaklap.hu/images/lapszam/15-11/orosz02.jpg

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.27. 07:30:32

"Kína megijedt a szankcióktól, kifarol az oroszokkal közös óriásüzletekből
A kínai állami Sinopec csoport felfüggesztette a tárgyalásokat egy jelentős petrolkémiai beruházásról és egy gázforgalmazási vállalkozás oroszországi megalapításáról."

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.27. 07:44:42

"Reggeli furulyázással üzentek az ukrán fegyveresek az oroszoknak"

Az oroszok be fogják vetni a legveszélyesebb fegyverüket. birca halálra pippantja az összes ukrán katonát. :-))

ez a nevem senki 2022.03.27. 07:57:38

"Reggeli furulyázással üzentek az ukrán fegyveresek az oroszoknak "

szívulyázás lesz az
mélytorok az ungrajnáknak

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.27. 08:02:04

@ez a nevem senki: Sikerült már megértened az agend orange miért nem vegyifegyver ahogy írtad?

ez a nevem senki 2022.03.27. 08:11:33

ha megtanítok a kúrt pubinak új dolgokat
hetekig azzal dicsekszik
hogy emlékszik rája
magolós kisdobos a mókuskerék örsből

sync 2022.03.27. 08:28:55

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: A józan, mértéktartó, polgári életetmódot követjük, de ettől még nem szerettük meg a fasizmust.

sóhegy049 2022.03.27. 08:54:26

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Amennyiben bejön a papírforma, akkor a világ boldogabb fele fellélegzik. Nekem az orosz emberekkel semmi bajom, melóztam ott is, de ez a szovjet mintájú szarbaragadt és beteg fasiszta politika nem jön be. Nekik sem biztos, de egy sztálini rezsimben biztosan jobb kussolni. Na, a patás ezekkel van. Szép egy ország lett a szülőföldem. :-(

2022.03.27. 08:55:55

@taga20: “ (hagy ne soroljam fel tételesen, me szerintem akinek van egy csöpp esze, az tudja miről beszélek!)”

Kérlek tedd meg a kedvemert, szeretnek eszesedni, mester

taga20 2022.03.27. 09:03:37

@ez a nevem senki: hát ahogy láccik, te pippantottad le kurt úrfit:)))

taga20 2022.03.27. 09:06:01

@Team Vincent: te egyébként hol élsz?

komolyan kérdezem, nem szívatásból.

u.i.: a határátkelőn nem azt írtad nekem, hogy nem vagy hajlandó velem beszélni?
nem probléma, ha váltottál, csak akkor tisztázzuk ezt is.

2022.03.27. 09:14:09

Át olvastam az összes kommentet. Megfogalmazódott bennem egy kérdés: nincs ennél értelmesebb dolgotok egész nap mint ide mindenfajta “okosságok özönét írjatok.?

2022.03.27. 09:17:13

@taga20: u.i.: a határátkelőn nem azt írtad nekem, hogy nem vagy hajlandó velem beszélni?
nem probléma, ha váltottál, csak akkor tisztázzuk ezt is.

Probléma az hogy veled nincs értelme társalgást folytatni

2022.03.27. 09:18:08

@taga20: te egyébként hol élsz?

Moszkvából írok

taga20 2022.03.27. 09:19:35

@Team Vincent:

az a probléma veled fityeszork, hogy hülye vagy, mint a segg, de neked már ez se mond semmit!

NA TIPLIZZÉL A CSUTIGECI SEGGÉBE VISSZA!

midnight coder 2022.03.27. 09:26:27

@sóhegy049: Amint beérik nyugaton a progresszió, nagyon fogsz majd vágyakozni a liberális orosz rendszer után.

2022.03.27. 10:01:36

@taga20: “ az a probléma veled fityeszork, hogy hülye vagy, mint a segg, de neked már ez se mond semmit!

NA TIPLIZZÉL A CSUTIGECI SEGGÉBE VISSZA!”

Szánni való vagy, az ilyenek miatt mint te megyek le a konzulatusra 300 kilométert hogy behuzhassak egy nagy ikszet a megfelelő helyre.

sóhegy049 2022.03.27. 10:08:36

@midnight coder:
Buktad! A messzi Keleten élek és szerintem már itt esz meg a fene! :-)

taga20 2022.03.27. 10:12:42

@Team Vincent:

én vagyok szánni való?
bakker, te minden egyes kommenteddel saját magadat szarod szájba, és észre se veszed!

te képes vagy gondolom angliában elmenni 300km-t (nem moszkvában élsz, ahogy lavrov lánya sem, meg a többi retek ruszki oligarcha), hogy erre a velejéig korrupt, illiberális csutigeci maffiára szavazz!

GRATULÁLOK FITYESZDROID, GRATULÁLOK!

uploads.disquscdn.com/images/1319d89b53978c823066b1ff27cb57ef85de45614221f051ac526a45091c391b.jpg

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.27. 10:19:31

@midnight coder: Nálad ez a nyugatellenesség valami monománia? A karakterkészlet állítás megy már?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.27. 10:21:24

@Team Vincent: Hmmm.. neked sincs jobb dolgod? Én dolgozom, csak mellékesen pöckölgetlek titeket.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.27. 10:23:00

@ez a nevem senki: Még mindig vergődsz? Nem bírod feldolgozni, hogy ekkorát égtél azzal hogy szerinted az agent orange vegyifegyver? :-))

taga20 2022.03.27. 10:28:59

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

öröm lesz nézni, mikor putyin bukik és ezek a nyomorult fityeszorkok elkezdik fújni, hogy ők mindig is a nyugat oldaán álltak, és 12 éve utalják putyint, és a csutigeci csak átbaszta a háborús bűnöst:)))

uploads.disquscdn.com/images/5333274babba2201d01ce9a2730a25a0765a3efedf9e1f5e874da59fff2c8be3.jpg

sóhegy049 2022.03.27. 10:31:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Nálad ez a nyugatellenesség valami monománia?"
Vannak ilyenek, akiknek az életük során útmutatás kell, fogni kell a kezüket, mert életképtelenek. :-) Mondjuk, ha ennyire hinni akar valaki valamiben, akkor járjon templomba, kevésbé lesz kártékony hatása. :-) Bár azt nem értem, hogy mifaszt lehet egy sztálini rezsimen hájpolni és mellette a mélymagyart is tolni? Elég, ha ezek tudják. Na, ezért tipliztem le onnan, ezt nem vette már be a belem. :-( Nameg persze a lóvé. ;-)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.27. 10:33:48

@taga20: És eddig hogy támadták a Gyurcsányt, hogy barátkozott putyinnal az olcsó gázért. Most meg O1G akár le is pippantaná érte.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.27. 10:35:34

@sóhegy049: Azért egy magát informatikusnak beállítótól elvárnám hogy átlássa a világot. Jó, persze a karakterkészletet sem tudja átállítani, szóval hagyjuk a manust!

sóhegy049 2022.03.27. 10:42:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Nem feltétlen, neki megmondták, vagy kegyelt a csávó, beállt a sorba valahogy és ez neki így jó. Elvtelen? A szememben az összes érdekember az. Itt is megy ez a nagyok közt, de az átlagemberek ennyire nincsenek lent. Igaz itt zéró téma a politika.

taga20 2022.03.27. 10:45:39

@sóhegy049: ha nem vagyok indiszkrét, akkor merre felé van ez az "itt"?

taga20 2022.03.27. 10:47:07

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ja, ezt a lemezt is felrakják, hogy védjék a csutigeci és putyin szerelmét:)))

sóhegy049 2022.03.27. 10:56:57

@sóhegy049:
Ázsia csöves csücske: Szingapúr

taga20 2022.03.27. 11:02:30

@sóhegy049: érdekes egy világ. bizonyos dolgai kibaszott jók, de egy nagyobb rész taszító számomra.

pl. ez a politika zéró téma. nem is értem!
egy robotnál értem, de egy hús-vér állampolgárnak nem lehet véleménye arról ami körülveszi? ezt hogy?

sóhegy049 2022.03.27. 11:09:10

@taga20: Beleszarsz, mert nem érzed a jelenlétét! Normális szabályok vannak, normális emberekre mérve, nem szarsz, hugyozol az utcán, nem köpködsz. Vannak igen kemény bűntetések, én még nem szaladtam semmibe bele, de ott sem, szóval ezt sem érzem. Dolgozol, adózol és mégis marad (sok). Az adódat nem lopják szét, látod mire ment el és nincsenek "támogatott vállalkozók", mint ott. Érzed, látod, hogy melletted és érted van minden, nem ellened. Nekem ez doszt elég. És nyugi van. :-)

BiG74 Bodri 2022.03.27. 11:56:29

@sóhegy049:
Áh, ilyen nincs is..
Nem lopják szét, nem salátatörvények vannak haveroknak, meg földmutyi, trafikmutyi, informatika mutyi, ingatlan mutyi, közvilágítás és turisztika mutyi stb. Te Alíz lehetsz :)

LebensraumamOsten 2022.03.27. 12:11:59

A fidesz egy tolvajokból álló trágya párt. Akik meg rászavaznak azok a társadalom söpredékei, a humanoid faj legalja.

2022.03.27. 12:23:18

@taga20: te képes vagy gondolom angliában elmenni 300km-t

Nem talált. Problémáid vannak a gondolommal. De ahogy a határátkelőn írtam, ocsmanykodj tovább és a kedves olvasó eldöntheti kényelmes fő teljében hátradőlve ki itt a primitív.

2022.03.27. 12:25:26

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Hmmm.. neked sincs jobb dolgod? Én dolgozom, csak mellékesen pöckölgetlek titeket.

Látod nekem dolgoznom sem kell

2022.03.27. 12:27:08

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Moszkvából írok" - KGB továbbképzésen vagy?

Most igen fsb képzés, előtte makizajjal voltam a CIA-nal

2022.03.27. 12:29:19

@taga20: öröm lesz nézni, mikor putyin bukik

Elobb a májusi nagy pofára esést kellene kiheverned

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 12:31:36

@Team Vincent: szerintem te primitív vagy. Eldöntöttem.

taga20 2022.03.27. 12:35:30

@Team Vincent: mi lesz májusban fityeszdroid, meséjj!

2022.03.27. 12:36:01

@Igazamvanvagyigazamvan?: szerintem te primitív vagy. Eldöntöttem.

Koszonom, a vélemény nyilvánítás mindenki joga, az enyém is

BiG74 Bodri 2022.03.27. 12:36:29

@taga20:
Már megint vadászol?
Bunkókat akarsz agyonverni? Ez nem oximoron?

2022.03.27. 12:37:39

@taga20: mi lesz májusban fityeszdroid, meséjj!

Türelem, várd ki

2022.03.27. 12:39:44

@BiG74 Bodri: Már megint vadászol?
Bunkókat akarsz agyonverni? Ez nem oximoron?

Számára mindenki bunkó, aki nem az ő véleményen van. Ez a nagy liberális vélemény és szólás szabadság

taga20 2022.03.27. 12:41:39

@Team Vincent: na kopjál le baszod!

te geci buta vagy, még a fityeszes aljánál is hülyébb vagy.
hozzád képest tállaievtárs vagy mészaroslölö egy fénylő csillag!

rólad már a határátkelőn is ez ugrott be, a mai napon meg rá is gyurtál, te szarházi fityesztróger!

i.imgur.com/58w4HgC.jpg

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 12:42:44

@Team Vincent: "Szánni való vagy, az ilyenek miatt mint te megyek le a konzulatusra 300 kilométert hogy behuzhassak egy nagy ikszet a megfelelő helyre"

Látod, ezért vagy primitív. A fidesz oldalán ugyanúgy vannak durva beszólások, rettentően buta, elvakult hozzászólók, elvtelen seggnyalók, de az nem zavar.
Nevem senki, alex rózsi, birka, stb. A tátsadalom szennye, de neked vállalható elvtársaid.

Neked Taga ELLEN kell szavaznod, noha a magyar politikát, gazdaságot nem ő határozza meg.
Te minden további nélkül elfogadod Orbán döntéseit, el se gondolkodsz rajta, lehetne-e másként.
Ezért vagy primitív.

taga20 2022.03.27. 12:43:26

@BiG74 Bodri: én csak kérdezek, és figyelem a világot. tanulok;)

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 12:45:30

@Team Vincent: "öröm lesz nézni, mikor putyin bukik

Elobb a májusi nagy pofára esést kellene kiheverned"

A kettő között nincs összefüggés.
Látod, ezért vagy primitív.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 12:46:55

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "oroszok be fogják vetni a legveszélyesebb fegyverüket. birca halálra pippantja az összes ukrán katonát. :-"

A biológiai fegyverek be vannak tiltva, nem?

taga20 2022.03.27. 12:47:44

@Team Vincent: mit várjak ki?

gondolom április 3.-ára gondoltál, csak akkor broki vagy, hogy elbasztad, de nincs annyi se benned, hogy javítsad a hibádat.

ugyan olyan szargerincű retek vagy, mint az ikonjaid, a háborús bűnös putler és a pincsija, a csutigeci!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 12:50:01

@Team Vincent: "Probléma az hogy veled nincs értelme társalgást folytatni"

Hiszen azt csinálod!
Látod, nemcsak primitív vagy, de még értelmetlen is.
Ja, és a magyar nyelvvel hadilábon állsz. Lehet, oroszból fordítja a gugli a szövegeidet?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 12:52:26

@Team Vincent: ja, és lófaszt vagy te Angliában. Akkor nem utaznál 300 kilométert a konzulátusra.
Látod, ezèrt vagy primitív.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 12:57:33

@Team Vincent: szerintem te vagy nevem senki. Legalábbis a helyesírásod ugyanolyan selejtes.
Avagy a fidesz szavazói ennyire alulmûveltek, hogy a saját anyanyelvüket sem ismerik?

2022.03.27. 13:13:10

@Igazamvanvagyigazamvan?: a, és lófaszt vagy te Angliában.

Soha nem is mondtam hogy ott vagyok. Igen és 40 éve idegen nyelv határozza meg a napjaimat, sajnos ennyi maradt. Egy alul művelt senki vagyok, minden bizonnyal igazad van. Mea culpa

2022.03.27. 13:18:20

@Igazamvanvagyigazamvan?: @taga20:
“ nomeg a névválasztásod...”
és evvel konkrétan mi a problémád?

Orvos látott már benneteket?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 13:39:59

@Team Vincent: tudod, van egy Vincent blog. Örülünk, Vincent?
Tudod, a fidesz primitív taktikája, már régóta, hogy meglévő médiák neveit ferdíti el, vagy fordítja meg.
Példa: 444! kontra 888.

Amúgy a team csapatot jelent. Te hány főből állsz?

sóhegy049 2022.03.27. 13:42:32

@BiG74 Bodri: Azt olvastad, hogy hol vagyok, vagy csak irónia? :-P

Kivlov 2022.03.27. 13:45:01

A jóisten mentse meg az országot márki-zacsitól meg az egész magyarellenes ellenzéki csürhétől.

2022.03.27. 13:50:15

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Ez mar akut csőlátás nálatok, mindenről a Fidesz jut eszetekbe. A névválasztás alapja az egyik unokám akinek mi vagyunk a csapata , a fan club. . a másik nagy szülőkkel hatan vagyunk. Kielégítő volt a valasz?

taga20 2022.03.27. 13:50:18

@Team Vincent: mi bajod van???

szerintem te má ne költs orvosra a maradék pár évedben, me csak kidobott pénz!:)))

2022.03.27. 13:56:15

@taga20: “ szerintem te má ne költs orvosra a maradék pár évedben, me csak kidobott pénz!:)))”

Koszonom aggodasod jó kezekben vagyok Dr. Kevin O'Connor az orvosom.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 13:59:20

@Team Vincent: minden unokádnak a nevével van egy külön csapatotok?

Kivlov 2022.03.27. 14:00:00

@taga20:
Inkább putyin, mint mzp. De ő moszkvában van, hiába próbáljátok neg összemosni Viktorral, agyhalott csürhe.

taga20 2022.03.27. 14:02:02

@Team Vincent: szerencsés ember lehet, me egy betegből meg tud élni!:)))

egyébként, előre lemertem volna fogadni, hogy egy 70+ nyugger vagy.

taga20 2022.03.27. 14:06:36

@Kivlov: gondolom te is moszkvában élsz.

senki nem akarja összemosni őket, de ők szeretik egymást.
gondolom egyik alkalommal putler a fijú és a csutigeci a lány, aztán cserélnek.

uploads.disquscdn.com/images/0e2d844991fdc1b30756a424833d12f3e9f3488f389c01fd47b2282d0f1d31d1.jpg

2022.03.27. 14:33:05

@taga20: i, hogy egy 70+ nyugger vagy.

Nem igazán, de 55 évesen megengedhettem magamnak a háttérbe vonulást. Te ezt mikor fogod tudni elmondani magadról?

2022.03.27. 14:35:11

@Igazamvanvagyigazamvan?: : minden unokádnak a nevével van egy külön csapatotok?

Nagyjából dehát primitív embereknél így szokás

KivIov 2022.03.27. 14:39:47

@taga20: Igen, csak Putyin meg azok a délceg orosz katonák. Lehetőleg ketten egyszerre...
A mama is könnyes szemmel emlékszik rájuk...

KivIov 2022.03.27. 14:42:02

@taga20: Tévedsz, nem cserélnek. Mindig Viktor a lány.
Mit meg nem tesz a mi országunkért! Ez teszi Őt igazán naggyá!

taga20 2022.03.27. 14:47:51

@Team Vincent: több unokád is van és 55 éves vagy?:))))

ti fityeszes hazug gecik, nektek mindig hazudozni kell?

taga20 2022.03.27. 14:49:59

@KivIov: gondolom te is így fogantál, mikor a ruszki hadsereg átment a falutokon.

gondolom ezé gondolod úgy, hogyha szembe jön egy ruszki, akkor az a faterod:)))

2022.03.27. 15:10:27

@taga20: “ több unokád is van és 55 éves vagy?:))))“

A matek ugye nem volt erosseged,?számolj utána . Tegyük fel 25 évesen leszel apa és 25 év mulva nagyapa, akkor az mennyi. Hiába nem mindegy ha falhoz tamaszkodva mi esik a fejedre, egy tégla vagy egy könyv.

Különben is ki mondta, hogy most 55 vagyok? Van erre egy közmondás: aki olvasni tud, előnyben van.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.27. 15:10:36

@Igazamvanvagyigazamvan?: Fegyver az amit ember ellen alkalmaznak. Az agent orange lombhullató szer.

taga20 2022.03.27. 15:36:16

@Team Vincent: akkor hány éves is vagy? me itt kamuzol egész nap.

egyébként neked nincs jobb dolgod, mint itt baszni egész nap a rezet? várnak az unokáid papa!:)))

KivIov 2022.03.27. 15:45:50

@taga20: Nem, az az apám volt akit a felszabadító orosz hősök csináltak.

taga20 2022.03.27. 15:54:04

@KivIov: részvétem haver! még nem késő luk, hogy elhagyd a sötétoldalt.

taga20 2022.03.27. 15:58:19

@Team Vincent: neked mindenhez lehet közöm, te meg egy ilyen piszlicsáré dolgot se vagy hajlandó elárulni.

csalódtam benned migráncs, de nagyon!

ez a nevem senki 2022.03.27. 16:07:15

Orbán Viktor: Gyurcsány és a baloldal beszállna a háborúba. Mi békét akarunk!

megnyered a békeharcot IS Viktor

ez a nevem senki 2022.03.27. 16:10:24

me itt kamuzol egész nap.

Team Vincent 0 bejegyzést írt és 512 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban
taga20 0 bejegyzést írt és 51814 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

aki ezzel a szellemi toprongy tagával leáll... így lyár

KivIov 2022.03.27. 16:15:00

@taga20: Nekem jó így. Van pénz herbálra és a jó ügyet szolgálom. A mama meg még mindig emlegeti az orosz katonákat, háromszor is bírták, nem úgy mint szegény papa akit agyonlőttek a disznóól mögött.

KivIov 2022.03.27. 16:16:30

@ez a nevem senki: Téged nem zavar, amikor benne van a nyelved Viktor seggében és fingik egyet?
Én nem tudom megszokni.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 16:57:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: én birkára utaltam, mint biológiai fegyverre. A bárányok ránéznek, és kihullik a szőrük.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 16:58:39

@Team Vincent: nem, tiszteletreméltó. Bár mindenképp furcsa, hogy ahány unoka, annyi team.
Team Vincent, Team Marianne, Team Timothy, stb.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 17:00:48

@ez a nevem senki: "
megnyered a békeharcot IS Viktor"

Mivel Oroszország támadott, így a békeharc csakis vele szemben képzelhető el. Orbán, Putyin ellen..
Győzni fog!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 17:02:17

@taga20: ez a nevem senki ugyanúgy elhagyja a macskakörmöt. Biztos véletlen...

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 17:04:35

@Team Vincent: bár én azt gondolom, hogy ez a team leginkább provokatőrökből áll. Vincent, nevem senki, gyökér, rózsi, mind ugyanaz.

Abrak A. Dabra 2022.03.27. 17:56:49

@ez a nevem senki:
www.kepfeltoltes.eu/images/2022/03/27/143cipok_a_duna_parton_re.jpg
Ez a ti békétek... viktorodé is, putyiné is...
A történelem szemétdombján a helyetek. Mondjuk a szemétdomb a te esetedben semmi változást nem jelent.

Abrak A. Dabra 2022.03.27. 17:58:46

@Igazamvanvagyigazamvan?: Mind ugyanaz?
Az jó, kevesebb golyót kell rájuk pazarolni.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 18:05:35

@ez a nevem senki: "Tényszerűnek kell lennünk, és mindent meg kell tennünk, hogy a helyzet ne fajuljon el.

A francia kormányfő hozzátette, hogy nem használná Joe Biden kifejezéseit, mert továbbra is beszél Putyin elnökkel, és szerinte ez a hozzáállás nem vezet előrébb a háború befejezésében"

Mi köze ehhez Orbánhoz?
Hogy beszél Putyinnal? Kicsit más a felállás, beszélni egyenrangú félként, vagy meghallgatni az utasításokat, és bólogatni ritmusosan.

"

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.03.27. 18:09:02

@ez a nevem senki: "Ha mindenki felégeti a hidakat Oroszországgal, akkor a végén ki fog velük tárgyalni? 

– tette fel a kérdést Ibrahim Kalin szóvivő a katari fővárosban, Dohában tartott nemzetközi fórumon. Hangoztatta, az ukránokat minden lehetséges eszközzel támogatni kell, hogy meg tudják védeni magukat"

Hát, ez se ugyanaz. Minden lehetséges eszközzel támogatni az ukránokat, és nem engedni át a szállítmányokat, nem pont ugyanaz.

ez a nevem senki 2022.03.27. 18:19:59

@Abrak A. Dabra: nem te vagy a leghegyesebb villa a készletben hopp lika alias kancsó panza

Abrak A. Dabra 2022.03.27. 18:24:39

@ez a nevem senki: Villa?
Hallottál róla valamit? Ja, persze, azzal hányjátok a ganét...
Mert azt nem feltételezem, hogy életedben használtál evőeszközt. A két lábon járást sem.
Menj ki szépen az ólba, lökd odébb a disznót oszt vackolj be a szalmába, lassan esteledik, ideje lefeküdni.

Abrak A. Dabra 2022.03.27. 18:26:10

@Igazamvanvagyigazamvan?: Nem képezték ezeket sehol csak kiválasztották a legaljasabb, leghülyébb patkányokat oszt ráeresztették a webre.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.03.27. 19:10:52

@Team Vincent: Aposztrófot is lehet használni. '' Örülök hogy segíthettem egy informatikai analfabétának.

BiG74 Bodri 2022.03.27. 21:06:29

@sóhegy049:
Hát olyasmi, bár szerintem nem igazán sikerült, bocsánat!

@taga20:
Mindig előkerül egy fideszes entellektüel, becsüld meg! Lassan csócsáld, ne essen szét már az elején!
süti beállítások módosítása