MaGYAUR

MaGYAUR

Gazdatüntetés... őrségváltás a csúcson?

2022. augusztus 19. - Magyaur
Az ország érdeke az, hogy a kétharmados győzelmet aratott Fideszen belül őrségváltás történjen és leváltsák a hiteltelenné vált Orbán Viktort.
Összmagyar, tehát a határainkon túl élő magyarok érdeke is az, hogy a nyíltan Nyugat-ellenes, oroszbarát, az egyházakat és a határon túli magyar szervezeteket pénzügyi rövidpórázon tartó és csak a csicska szolgáira támaszkodó, kiégett Orbánt az erkölcsileg ugyan nem fedhetetlen, de dinamikus, az EU-val kompromisszumra kész, kormányzati munkában már tapasztalt Lázár János váltsa le!
További adalék Mucsi Tamástól:
"Lázár János áll a gazdatüntetés mögött⁉️
Szabó Bálinton keresztül szúrja a kést Orbán Viktor hátába⁉️

Lázár János jól mozog a gazdák köreiben. Szabó Bálint ügyvédi irodája fideszes politikusokat véd.

A gyengülő Fidesz egyetlen kiútja az irányváltás lehet. Ezt azonban Orbán Viktor személyével nem lehet véghez vinni. A Fideszen belül komoly támogatottságnak örvend a Építési és Beruházási Minisztérium minisztere. Lázárt egyszer már félreállította Orbán, mert miniszterelnöki babérokra tört. Elképzelhetetlen, hogy a gazdasági helyzetet nem próbálja meg kihasználni a Fidesz erős embere.

Ha a gazdatüntetés sikeres lesz, a Fidesz előtt két út áll: vagy mentik a menthetőt és egy új miniszterelnökkel konszolidálni próbálnak, vagy hosszútávon az MSZP sorsára jutnak.

Egy biztos. Lázár kezében ott a kés.
És nem fél használni."

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr5717911493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY! 2022.08.19. 19:28:48

Orbán kiégett. ____ Nézze __ ezen meg ÉN égek ki. Pedig még ágaskodnak az ambícióimm! ___ Csak tugggyahh ___ pont az ilyen magafajta tehetségtelen zugfirkászok miattt nem tugggyuk Orbán rendszerét megdöntenihhh. Már megint elakarja hitetni a népppel, ____ az issstenattta néppell ___ hogy jövő héten Orbán bukik. Nem ezért van az alkalmazásombann! Na kappja össsze magááth azonnal, különben úgy jáár maga is mint a Subbássokkh!
ÉN addig készülökkhh. ______ Van otthon dugiba abból a jó kis öszödi fajtából még két üvegggelll.

Rubasov et. 2022.08.19. 21:59:03

Azt, hogy "titokban" Lázár János szervezi a 20-i gazdatűntetést elég nehéz elképzelni, egy olyan erősen centralizált és kézivezérelt párt esetében, ahol ennél kisebb vétségekért is kitagadnak. Ez alapvetően abból az ellenzéki oldalon már évek óta meglévő, kissé fura messiásvárásnak tulajdonítható, amely Lázárban látja Orbán potenciális belső leváltóját.
A valóság ezzel szemben az, hogy Lázár egy kifejezetten kisstílű figurának számít a Fideszben, erős és pláne országos hátország nélkül. Újfent fel kell hívnom a figyelmet arra, hogy a Fideszben két ember rendelkezik tényleges hatalommal: az egyik Orbán, a másik Kövér, akinek a kezében futnak össze a szálak kvázi főtitkárként. A többiek pozíciója kizárólag az Orbánhoz való hűségük és a vele való aktuális viszonyuk határozza meg. Az, hogy Lázár mennyire súlytalan azt mi sem jelzi jobban, minthogy 2018-ban simán partvonalra került.
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy egy ilyen mértékű demonstrációt nem lehet titokban megszervezni, ha tényleg Lázár próbálkozott volna ilyesmivel már rég kirúgták volna. Ha meg mégis tud róla Orbán, akkor a gazdatűntetés a Fidesz, eddigi legnagyobb szemfényvesztése lenne, persze ez esetben is ott a kérdés, hogy miért érné meg a hatalomnak demonstrációt szervezni önmaga ellen.

A többiről: Azt bőven el tudom képzelni, ha nagyon nagy lesz a córesz, Orbán hátrébb lép eggyel és elviteti valamelyik (jó eséllyel Varga Mihállyal) vazallusával a balhét. Arra azonban nem látok sok esélyt, pont a súlytalanságuk okán, hogy megpróbálnák Orbán kezéből kiragadni a gyeplőt.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.08.19. 22:14:39

Az a baj, hogy lázár csak orbánhoz képest tűnik valamivel normálisabbnak.

gigabursch 2022.08.20. 06:34:55

Ez a Szabó Bálint amúgy egy gyurcsányista szélhámos...
Van is vagy ötven követője ...

gigabursсh 2022.08.20. 17:37:50

Különben is a gyurcsányozás bármikor bejön.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2022.08.20. 23:08:24

Most a következő négy évet azzal akarjátok tölteni, hogy naponta Orbán megbuktatásáról képzelegtek? Csinálni kéne inkább valami hasznosat. Különben még bekattantok. Menjetek dolgozni, mondjuk.

ulpius66 2022.08.21. 09:07:22

Én bírom a vicceket!
(főleg így 21-én olvasva ezt az agymenést......amikorra kiderült, hogy ez a "gazdatüntikézés" egy szélhámos machinációja......persze voltak akik HITTEK BENNE PL. A MAGYAR ÚR!.... persze ebből is látszik, hogy a Magyar Úr agyilag kb. azonos színvonalon van, mint Szabó Bálint.....)

kewcheg 2022.08.21. 11:24:12

Annyira nem fog megbukni, mert okos, hogy már a gyurcsány pártot szalámizza le.Azt hallottam hogy számos dk- s már valojaban fideszes, csakugy mint az mszp.Létre fogják hozni a fidesz ateista tagozatát.Ebbe a tagozatba sok régi fideszes is be fog lépni, akiknek már tokuk tele van az ájtatos dumával.Pl.akik drogoznak és bűncselekményeket kovetnek el.Ezt az egészet gyurcsányi tudja és a háttérbol támogatja.Jaj neked, MZP.

ulpius66 2022.08.21. 13:25:22

Ez a ballibsi tüncike CSAK ÉS KIZÁRÓLAGOSAN A BALLIBSI MÉDIUMOKBAN "LÉTEZETT"!!!!!!!
(mint ahogy jónéhány ballibsi párt sem létezik a valóságban.... CSAK A BALLIBSI MÉDIUMOKBAN!!!)

SOHA SENKI SEM TUDOTT VOLNA RÓLA SEMMIT, HA A BALLIBSI MÉDIUMOK FÉLÓRÁNKÉNTI HÍREKBEN NEM SZÁMOLTAK VOLNA BE A TÜNCIKE "ÁLLÁSÁRÓL".........
(mondjuk ez az egész bolhacirkusz a lőtéri kutyát sem érdekelte.......hát jelenleg itt tartanak a ballibsi "médiumok"..... semmi másról nem voltak képesek "tudósítani".....mondjuk megértem őket A LIBERÁL-FASISZTA SOROSS-ELVTÁRS PARANCSBA ADTA, HOGY CSAK NEGATÍV HÍREK JELENHETNEK MEG A BALLIBSI SAJTÓORGÁNUMOKBAN!!!!!)

tiltsál ki te gyökér 2022.08.21. 14:37:33

Retteg a hatalom. Erről a gigantikus gazdatüntetésről nemcsak a közmédia meg a fideszközeli újságok nem számoltak be, de még az ellenzéki 444 meg index sem. Ez már tényleg a sajtószabadság porba tiprása. Cenzúra.

tiltsál ki te gyökér 2022.08.21. 14:44:21

24.hu/belfold/2022/08/20/gazdatuntetes-szabo-balint-dozsa-gyorgy-ut/

Majdnem megverték a szervezőt a tiltakozók. Ez az összefogás új szintje. :D::DD:

DFK 2022.08.21. 15:29:59

Gazda tüntetés helyett gizda tüntetés lett. Nulla traktor, három tucatnyi tüncikéző.
Rottyon az ellenzék.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2022.08.21. 15:34:18

"őrségváltás a csúcson?"

Muhaha. Ez igazán látványos volt.

Sir Galahad 2022.08.21. 16:13:50

Először is, azt már tudjuk, hogy a gazdatüntetésből nem lett semmi. Szabó Bálint végleg leírta magát.

Lázárnak több esze van, mint hogy a mostani helyzetben hatalomra törjön. Ősszel jönnek a kifizethetetlen rezsiszámlák. Még nem tudjuk, ennek mi lesz a következménye, de bármi lesz is, Lázár azt nem akarja a nyakába venni.

Egyébként meg miért kerllene megbuktatni Orbánt? Azt már látjuk, hogy az EU pénzt nem ad. Szerintem akárkiree cserélné is a Fidesz Orbánt, akkor sem adna, legfeljebb ha az illető hajlandó lenne az ellenzék programját végrehajtani (Brüsszel taktikája az volt, hogy nem avatkozik be a választásokba, de a pénzért cserébe azt kéri, hogy aki kormányoz, az - mindegy. ki - az ellenzék programját hajtsa végre). Ilyen ember azonban a Fideszben nincs.

Orbán tusványosi beszéde azt jelezte, hogy tudomásul vette, Brüsszel nem ad pénzt. Ez amekkora gond, legalább akkora lehetőség is egyben. Innentől azt csinál, amit akar, nincs semmilyen kötöttség. Azt nem értem, mire vár még?

ulpius66 2022.08.21. 16:58:33

Na de, ez mind semmi!!!!!!!!

Szeptember 2-án jön a gimis tüncike!

Hogy miért tüncikéznek?

"A diákok a saját bőrükön érzik a problémákat, emiatt kérjük, követeljük, könyörgünk, hogy az illetékesek adjanak megoldást a tanárhiányra” – nyilatkozta az Eduline.hu-nak a Diákok a Tanárokért nevű csoport szeptember 2-i Bazilikához meghirdetett tüntetés egyik szervezője, Mihalics Lili, a budapesti Szent István Gimnázium diákja."

HÁT PERSZE, HOGY AZÉRT, HOGY AZ ILLETÉKESEK OLDJÁK MEG A TANÁRHIÁNYT!
(mondjuk, ha én diák lennék, én is inkább bármiért is tüncikéznék, csak ne kelljen matek órán ülnöm......)

Hát nem szívesen lennék most "illetékes elvtárs"........

HA EZEK UTÁN MÉGIS TANÁRHIÁNY LESZ, AZ A KORMÁNY HIBÁJA!!!!!!!!

ulpius66 2022.08.21. 17:06:29

Donáth Anna Momentumos EP-képviselő:

"Mi Magyarországon és Európában is azért küzdünk, hogy végre megérkezzenek az EU-s pénzek, hogy azt a kormány végre az oktatásra, az egészségügyre és az emberek mindennapi megélhetésére fordítsa."

....ÉS NEM SZAKAD RÁ AZ ÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ahhoz persze hozzá vagyunk szokva, hogy az ellenzék minden mondatával hazudik, de azért ekkora hazugság az még náluk sem mindennapos!!!!!!)

www.blikk.hu/politika/magyar-politika/donath-anna-interju-momentum-ellenzek-blikk-talk/18memy4?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

tiltsál ki te gyökér 2022.08.21. 18:25:05

@Sir Galahad:
"Azt már látjuk, hogy az EU pénzt nem ad. Szerintem akárkiree cserélné is a Fidesz Orbánt, akkor sem adna, legfeljebb ha az illető hajlandó lenne az ellenzék programját végrehajtani (Brüsszel taktikája az volt, hogy nem avatkozik be a választásokba, de a pénzért cserébe azt kéri, hogy aki kormányoz, az - mindegy. ki - az ellenzék programját hajtsa végre)."
Szóval, azok a pénzek nem adományok. A befizetések azért elmennek.
1. Az hol jogállami dolog, hogy valaki kívülről megszabja, hogy milyen programot (pill. milyen programot? kinek van programja, és egyébként ki is az ellenzék?) hajtson végre egy kormány?
2. Ha a nekünk járó pénzekkel zsarolni lehet, akkor mi a francnak vannak választások?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.08.21. 18:55:53

@ulpius66: Nem azt írtad hogy az ilyen blogokról téged kitiltanak?? Akkor hogy hogy itt vagy?

Vén motoros 2022.08.21. 21:40:11

A lengyelek sem kaptak egy fillért sem, pedig velük elvileg létrejött a megállapodás. Amíg a lengyelek nem válnak Brüsszel szottyos cselédeivé, nem is fognak pénzt kapni. Orbán ezt jól látja, és annak megfelelően politizál, hogy bármit is tenne, pénz az úgysem jönne. Ez a maga nemében elég korlátlan szabadságot ad neki Brüsszellel szemben. Mondjuk, vastag sugárban lesz...hatja őket...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.08.21. 22:17:19

@tiltsál ki te gyökér: Én google-val szerzek infót. Lehet azért nem találod azt az idézetet mert tarot kártyából próbáltad. Vagy próbáltad googel-val, csak ledőltek a szerverek hogy nem találtak semmit? :-))

tiltsál ki te gyökér 2022.08.22. 00:40:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Azt elhiszem, hogy semmit nem tudsz magadtól. Én beidéztem már kétszer, ha nem tudod elolvasni és értelmezni a saját baromságod, arról nem tehetek.
Te vagy a jósdás lófejű, gondoltam megkérdezem, hogy kártyajóslással is foglalkozol-e.
De egyébként tényleg elnézést kérek, nem akarok én veled kötekedni, még a végén mindenféle átkokat meg sorsrontásokat csinálsz.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.08.22. 06:46:15

@tiltsál ki te gyökér: Még mindig nem láttam idézetet hogy arra amit állítottál.

"Te azt mondtad, hogy úgy vesztettek pilótát, hogy a gép megmaradt :D"

Az hogy te nem tudsz olvasni, az csak a szüleid vér szerinti rokonságát igazolja. :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2022.08.22. 06:49:30

@tiltsál ki te gyökér: A saját következtetésedre hivatkozol, te szerencsétlen.

"Tehát az ukránok nyilván kilövik a gépből őket."

Gato666 2022.08.22. 07:49:29

Szarul fog öregedni ez az írás... )

tiltsál ki te gyökér 2022.08.22. 09:57:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Hát, arra a kérdésre, hogy hol vannak a pilóták közölted, hogy elvesztették őket.
Na, akkor hogy lehet elveszteni pilótát úgy, hogy a gép megmaradjon?

Ha meg már olvasás, akkor mi is a magyar ábécé 23. betűje? Vess kártyát, vagy nézz bele a kristálygömbbe, te testtudatos világlátó :D::D:D

Sir Galahad 2022.08.22. 10:27:21

@tiltsál ki te gyökér: 1. Sehol.
2. Ha így van, nincs sok értelme.

Igazából azt nem értem, hogy most Orbán miért nem vállalja fel a konfliktust. Azt már tudja, hogy pénz nem lesz. Innentől szerintem első lépésként le kéne állítani a befizetéseket. Megtörtént? Én nem tudok róla...
süti beállítások módosítása