MaGYAUR

MaGYAUR

Kommentek a Vodafone „közérdekű” felvásárlásáról

2023. január 08. - Magyaur

Mi történt?

Kérés: Valaki mutasson már egy linket a KESMA-birodalmon kívülről, amelyik egyetlen értelmes érvet mond a felvásárlás mellett. Köszönöm.

Válasz: A stratégiai ágazatok nemzeti tulajdonba vétele, nem?

Reakció: Ezt mondják, azt láttam. De ha Gyurcsány csinálná ugyanezt, Orbán akkor is tapsolna ennek?

 

Vodafone 210 milliárdot ér! Miért fizetnek érte 700 milliárdot? Állam és a homárzabáló megalomán hedonista cége miért közösen veszik meg? Csak nem azért, mert a 4iG nem kapna egyszerre ennyi pénzt?

Ez nem vásárlás, hanem átírás. És nem hitel, hanem adomány, hitbizomány. Ami abban a pillanatban elveszíti közpénz jellegét, és majd öt év múlva, éjjel háromkor leírják a sarat a Parlamentben, valahol eldugják a költségvetésben az agrárrendtartási és az állami informatikai fejlesztések közé. Így kerülnek magántulajdonba az ország erőforrásai, nap mint nap…

 

Kérdés: Ez az az üzlet, amiben eszközök (adótornyok) gyakorlatilag nincsenek, tulajdonképpen az előfizetőket vásároljuk meg a Lőrincnek, na meg a számlázást?

Válasz: Meg a felhasználói digitális adatokat…

 

Miért?

Minden szektorban 50%-os Orbán részvétel van előírva azért, hogy Orbán megkerülhetetlen legyen…

TV, mobil, áram, gáz (banki folyamatban) ... szolgáltatás mind egy "család" kezébe került. A Parlamentnek hívott egylet mindig csak a "család" érdekében hozhat törvényeket.

 

Milyen következményei lehetnek a felvásárlásnak?

Jó lenne egy cikk arról is hogy lényegében "üresen" veszi meg az állam a Vodafone-t. Se infrastruktúra, se későbbi support, nuku fejlesztés...

Na akkor majd ezen sem tudunk telefonálni. Ha jön egy kis szellő, leszakad az áramvezeték. Jön az eső, szétesik a csatorna. Ha a szemétkuka szétment, nincs másik, tessék összeragasztani. Mert ez NEMZETI! Majd ledől a karó, összeomlik a software-rendszer és nem lesz működőképes. Mert ez NEMZETI LESZ!

Fél éven belül gondolom az összes állami mobil előfizetés valahogy át fog vándorolni a Vodához.

Megvásárolja az állam, aztán kiemelt nemzetstratégiai projekt lesz, Orbán rendelettel átjátssza a haveroknak egy vödör aprómajomért, a gyapjasok meg fizetik majd a hitelt...

3 napja felvettek a nevünkre 1600 milliárd forintnyi dollár hitelt 6-7% kamatra, most már futja rá. Ezért is. Úgy tudom nemsokára lesz még 2,5 milliárd EUR értékű kötvénykibocsátás. Az is lesz szerintem legalább 5,5%-os kamattal. Szóval ennek a kettőnek az éves kamatterhe kb. 180 milliárd Ft lesz...

Amúgy, ha jól számolom, akkor ennek a mostani USD kötvény kibocsátásnak irdatlan kamatait fogjuk fizetni végül. A 30 éves futamidőre adott, fixen 7%-os kamat teljes kamatterhe a futamidő alatt több, mint 8 milliárd USD lesz, plusz a tőke, szóval az a 1,25 milliárd USD végül mintegy 9,5 milliárd USD-be fog kerülni a magyar adófizetőknek.

 

Szép jövő! Hajrá Tanarak! Ott röpül a fizetésetek emelése, meg a jövőtök! Fákat kivágni, az akkusoknak a vizet biztosítani, a gáz és a benzin árát emelni, hogy az Orkoknak kerüljön a gyilkolászásra, a kajáról jobb nem beszélni.

 

Mi a teendő?

1/ Holnap, (ha véletlenül nem rúg be reggel Gyurcsány), akkor az árnyékkormány du 2-ig levél az EU-nak: tárgyalások felfüggesztése, a Vodafone-ügy kivizsgálása.

2/ Holnap du 2-ig levél NATO es USA kongresszusnak, 4iG vizsgálat alá vonása.

3/ Holnap du 2-ig levél MFB-nek, kiadni a hitelnyújtás anyagát, számításait 72 órán belül különben nemzetközi feljelentés pénzmosásért, stb.

4/ Holnap du 2-ig levél Scholznak, hogy tüntesse el Magyarországról a 4iG-ben tulajdonos, Orbánt fedező, Rheinmetall céget!

https://hvg.hu/gazdasag/20230108_Hamarosan_lezarulhat_a_Vodafone_felvasarlasa

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr1518021756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2023.01.09. 05:57:22

Fontos az idegen tőke arányának csökkentése a gazdaságban. Ennyi az egész.

agador 2023.01.09. 10:06:56

Engem, mint előfizetőt nem kapott meg sem az állam, sem a 4ig. Amint híre jött, hogy felvásárolják, azonnal váltottam, pedig olyan szép ígéreteket kaptam, hogy majd régi ügyfélként micsoda kedvezményekben részesülhetek.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2023.01.10. 11:07:22

@agador:

Te is tagja vagy a Ballib Láncnak?

A terv:
- Vodafon előfizetést kötünk,
- aztán ünnepélyesen lemondjuk.
- lesz Telefonmenet is a végén, 800-fős gigatüntivel.

Ica Hoffmann 2023.01.11. 13:07:11

Ez a GYurcsányozás beleégett az agyatokba???? 13 éve O1G van hatalmon, ez cseppet sem zavar???? Ez az egész cikk szerintetek szinvonal????

Nevem senki. 2023.01.13. 13:32:37

@Ica Hoffmann: Egy biztos, az O1G-zés a te agyadba biztos beleéget. Szinvonalat meg ne itt keress.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2023.01.14. 11:25:10

@Nevem senki.: mondjuk, hogy 12 év orbán után is még mindig gyurcsány a hibás.... háááttőőő.....

Billy Hill 2023.01.15. 23:10:12

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Ezzel még nem rekorder, pl. Szapolyai még 500 év után is hibás, illetve Ádám meg már több ezer éve hibás, szóval vannak ilyenek. ;-)

Nevem senki. 2023.01.27. 17:30:48

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Gyurcsány már nem hibás. Gyurcsány jelenleg egy hasznos idióta a jobboldal számára. Folyamatosan lehet ostorozni, de nem szabad kivégezni.
süti beállítások módosítása