MaGYAUR

MaGYAUR

Keleten nem számít az emberi erőforrás...

2023. április 27. - Magyaur

A munkahelyi kiégés problémájának gyökere az "emberi erőforrás" semmibevétele Kelet-Európa-szerte.

Sem a katonák élete, sem a munkaképes férfiak és nők fittsége, pláne nem a gyerekek boldog iskolai élete majd az élethossziglan tartó tanulás öröme nem fontos a konzervatív, tekintélyelvű hatalomnak Észak-Koreától, Oroszországon át Magyarországig...

A főnökök nem tanulnak meg embereket, közösségeket menedzselni, csak dirigálnak. Még mindig a polgárosodás előtti fegyelmezési módszerekben hisznek, de már nem a fizikai bántalmazás, hanem a lelki gyötrés formájában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2218111990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyaur 2023.04.27. 12:37:04

Nem a monotónia a baj (bár azt a mesterséges intelligencia jobban fogja bírni), hanem az emberi erőforrás, a kommunikáció lebecsülése és az antidemokratikus erőszakosság!

gigabursch 2023.04.27. 15:44:27

"A főnökök nem tanulnak meg embereket, közösségeket menedzselni, csak dirigálnak."

Jártál te már egy nemzetközi cégnél?

a nagy hohohorgász 2023.04.27. 20:43:41

Szóval mert az egyik ember szarba sem veszi a másikat arról is Orbán tehet....hahaha na nem liberális eszme ami azt hirdeti hogy neked minden jár!!!!??????
süti beállítások módosítása