MaGYAUR

MaGYAUR

A "CPAC Hungary"-n elhangzott Orbán beszéd margójára

2023. május 04. - Magyaur

Habár Orbán elárulta mind a mentorát Soros Györgyöt, mind a Liberális Internacionálét a jobban jövedelmező "keresztény-nemzetinek" mondott és számára különösen kényelmes önkényuralomért, de azért azt még tudhatná, hogy a Föld egységes ökológiai egyensúlyáért aggódó, "globalista" liberálisok nem nemzetellenesek, hanem a bolygónk környezeti gondjaival nem foglalkozó, felelőtlen, saját korlátolt hatalmi pozícióival törődő nemzetállami formát kritizálják!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2718116466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2023.05.04. 17:26:20

a vírus kiszólt a gödörből:)))

bakkar, a csutigeci már a végét járja.

sajnos az ország is!

a nagy hohohorgász 2023.05.04. 19:19:46

Kurt úrfi, egyre silanyabbak a posztjaid:))))

istvankah 2023.05.04. 20:18:48

Megirigyelte a hitleráj buherátorát és lement a mínusz jel alá,egy nyálhosszal!

György Csaba Nagy 2023.05.05. 12:40:16

Napjaink forró témája, a kordonügy kiváló alkalmat ad Orbán és a NER értékalapú konzervatív, keresztény, nemzeti és népbarát jellegének bizonyítására. Mint ismeretes, a gondosan gründolt, de azon felül még kézivezérelt Parlament nemrég törvényt hozott a korábbi egyházi javak visszaadásáról. Az eszmei alap szilárd: II. József mint kalapos király, majd az átkos kommunista diktatúra kisajátítási és feloszlatási rendeletei érvénytelenek, mint azt Pellérdtől Mánfáig világhírű jogtudósunk, Sólyom László levezette. Megtudtuk, hogy utóbbi 40 évig legitimitás nélkül garázdálkodott, ezért valamennyi egyéb törvénye, rendelete és intézkedése is jogszerűtlen, tehát érvénytelen. (Ez nyilván kiterjed az időszak alatt megkötött polgári házasságokra is. tehát mondjuk ki végre karakánul: a Kárpát-medence számunkra megmaradt közepét mára zabigyerekek tömege lakja be. Sok és bonyci csomót kell még átvágnia nemzeti kormányunknak, nemcsak a nemzetet). Na de térjünk vissza kordonunk kebelébe. A hivatkozott törvény a jogtiprás orvoslásához kínál szerény kezdő lépést. Csak az kell hozzá, hogy a Karmelita Rend igényelje vissza kolostorát. A Rend ugyanis közel 800 éves múlt után is él, itthon kb. 200 tagja van, Miskolcon szoronganak egy méltatlan épületben, gátolva közhasznú tevékenységük kifejtésében. Vissza nekik jogos tulajdonukat, várbeli kolostorukat! Ki a bitorlókkal! A Rend nyilván nem fogja tönkretenni az egészségügyet, oktatást, nem fog erőszakot alkalmazni népével. Sőt, 200 virtuális szemüveg beszerzése esetén, a perspektívát megfordítva ezzel, nem fogja lenézni népét az erkélyről, hanem felnéz rá. Az épület kiürítésére 2 hét biztosan elegendő. A berendezést vihetik, a Rend szabályzata nem tűr semmi fényűzést. A kordon pedig végleg eltávolítható, sőt a védő személyzet is, a Rend nem fél népétől, inkább szolgálja azt. Bizonyára pártoló áldását adja a jogtiprás felszámolásához a Rend anyaintézményeként a Magyar Katolikus Egyház, és személyesen Erdő Péter hercegprímás-bíboros úr is, aki közismert harcos érdekvédője híveinek és a hitnek, akár a kormánnyal szemben is oroszlánként küzdve. Erre azonban itt nem lesz szükség: a törvény szokott gránitszilárdságú alapot ad, kivételt nem tűr, Justicia bekötött szeme a jogegyenlőség garanciája. Az utolsó jogszerű polgári-konzervatív-keresztény kormány hadba lépése folyományaként rommá lett épület helyreállítását a Rend megköszöni, sőt közös imával meghálálja, ez a munka azonban a tulajdonjogot nem teszi vitássá.

Billy Hill 2023.05.13. 23:02:34

"Habár Orbán elárulta mind a mentorát Soros Györgyöt, mind a Liberális Internacionálét" - hát igen, itt van minden vonatkozó fájdalom gyökere; tömör összefoglalás, ennél nem is kell több!
süti beállítások módosítása