MaGYAUR

MaGYAUR

Áll a bál a Zeneakadémián

kommentek

2023. augusztus 17. - Magyaur
  • Egyik oldalnak egy nagy múltú, nagynevű intézet, amit dicsőség vezetni, a másik oldalnak kifizetőhely.
  • Mer' a ner-fideszes potentátokat annyit látni komolyzenei eseményeken, meg drámai színi előadásokon. Szerintem a könyvespolcot is centire töltik, mindegy, mivel, már ha a könyvespolc még számít ezeknél valamit.
  • Tisztelet a szivárogtató(k)nak! 

Nincs vesztenivalójuk. Ezt nem értik meg a tanárok, ápolók, tűzoltók. Hosszú távon, ha a fidesz marad,      mindenképp szívni fognak. Ha most lépnének (ahogy az országban mindenkinek azt kellene tennie a saját érdekében), akkor lehet, hogy lenne "egy-két vezéráldozat", de hosszútávon mindenképp ez lenne a járható út,  vagy a posvány, ami most van...

          A BTK-val való fenyegetés sokkal inkább börtönnel való fenyegetés, mintsem "csak" bírósággal.

  • Nem akarok senkit elkeseríteni, de mivel az alapítványosdival lopni lehet és lopni akarnak a fidióták, a Zeneakadémia, ha egy üres épületté válik, akkor is alapítványi fenntartású lesz. Csak egy picike számocska az alapítványi fenntartásban folyó lopásról. A Miskolci egyetemen, a Corvinuson és gyaníthatóan mindenhol az alapítványi kurátoroknak, szakértőknek és munkatársaknak, akik úgy százas nagyságrendben tartják a markukat, nagyságrenddel több "tiszteletdíjat" fizettek ki, mint az egyetem hallgatóinak járó és igényelhető támogatások, ösztöndíjak értéke. Szóval lopási potenciál, lopási lehetőség és most ez a kis akadékoskodás? Ugyan. Senki sem állhat a ner útjába a pénzfelé vonulásukkor. Ilyenkor sem Isten, sem Haza, sem semmi nem számít, csak az, hogy a pénz az övék legyen. Pláne mostanában, amikor a lopható lé elapadt az unió felől!
  • A kormány hülye. Mága Zoltánt kellene jelölni. Több millió lájkkal a háta mögött ő lenne a befutó.:)

https://hvg.hu/elet/20230817_MMA_belharc_Zeneakademia_rektori_palyazat

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr5718195381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.08.17. 20:54:43

S mondd csak: Te mint tanár léptél? Hová?

Billy Hill 2023.08.21. 09:22:54

(Kinek fenyegető egy bölcsészkar?)
süti beállítások módosítása