MaGYAUR

MaGYAUR

O.V. beépített orosz ügynök?

2023. november 10. - Magyaur

Káncz Csaba: "A szlovák kémelhárítás azonosította a beépített magyar kémeket, köztük olyanokat is, akik magas rangú hivatalos pozíciót töltenek be mind a pozsonyi magyar nagykövetségen, mind más magyar állami intézményekben. Ide tartozik a pozsonyi magyar nagykövet, Balogh Csaba is.
Megjegyzés: Ez az arcátlan viselkedés a szövetségesekkel már a hazai rezsim normál üzemmenete.
OV korán (1982) megkezdte az együttműködését a szovjet vazallus Magyarország katonai szolgálatával és diktatórikus hajlamának megerősödésével a személyzeti politikája odáig torzult, hogy ’civil, normál’ ember már gyakorlatilag nincs is a környezetében."

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8518255263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2023.11.10. 12:22:02

Még szerencse hogy von der layen, verhofstadt, kaili és a többi eLMeBeTeQ normális civilek tudtak maradni.

Magyaur 2023.11.10. 13:15:40

@Nevem senki.: Tudtommal egyiket sem kezelik Grazban.

gigabursch 2023.11.10. 13:30:11

Továbbá UFO és ő maga JFK gyilkosa is.
Egyéb agylágyulásra utaló jel?

vöröspimpi 2023.11.10. 15:30:11

Orbán Viktor = orosz befolyásoló ügynök?
Orbán Viktor = orosz befolyásoló ügynök? Dezső András szerint Amerika így látja.

www.facebook.com/hvghu/videos/985133695860293/

Nevem senki. 2023.11.10. 15:51:20

@Magyaur: Ezért tart ott az EU ahol.

gigabursch 2023.11.10. 15:53:11

@vöröspimpi:
Dezső 'CIA Meleglobbi' András...

Elrettentő példának kiváló!

camilló 2023.11.10. 16:35:13

@Magyaur: Csak legenda a kezelés. Én vagyok az utolsó aki védi viktort, de ez bizony városi legenda csupán. Erről írt nyugodjon békében Tamás Gáspár Miklós is, de más valódi baloldali értelmiségiek is cáfolták a kezelést. A magát ellenzéknek és baloldalinak hazudó gittegyletek terjesztik, de ez a karaktergyilkosság nem sül... Miért nem olyanokat állítanak ami valóban igaz? Hogy megválaszoljam: egy értelmes felvetésük sincs, tehetségük pedig semmi máshoz, mint a megélhetési politizáláshoz!

Rodney 2 2023.11.10. 22:41:01

Te baromállat, megint sikerült magadat alulmúlni :))) Momentumos vagy??

Jó lenne valami link hogy honnan vetted ezeket a zavaros mondatokat a szövegkörnyezet miatt, te darab szar.

1. Ki a tököm az akitől idéztél?? Utánanéztél? Feketeöves bérhazudozó. Szóval elvtársak vagytok :))) És nyilván a szlovák titkosszolgálat, miután beazonosította a kémeket, átadta a listát Káncz Csabának :))))
2. Szlovák kémelháritás : ezen egy hétig fogok röhögni ha eszembe jut. Van fogalmad arról hogy mi folyik Szlovákiában??? Nézz kicsit utána.
3. Gyurcsány embereit csukták börtönbe azért, mert az orosz titkosszolgálat embereivel világíttatták át a magyar titkosszolgálatot, természetesen Gyurcsány tudtával.
4. Milyen kém a pozsonyi nagykövet??? Orosz vagy magyar? Ha magyar akkor ezen röhögni kell: nézd meg a munkaköri leírását egy nagykövetnek és egy kémnek: elég nagy az átfedés :))) MINDEN nagykövetségen mindenki kém még a szakács meg a portás is. Persze honnan tudnád amikor MINDENHEZ hülye vagy. Mindig röhögtem amikor összejöttek valamilyen ünnepen az adott otszágban tevékenykedő katonai attasék: mindenki tudta az összes többiről hogy az országa katonai titkosszolgálatának dolgozik, de azért jól elbeszélgettek. Ez a munkájuk B+ :)))
5. Pl az USA "kémei" minden szövetséges országban ott tevékynekednek, sőt ha emlékszel még Merkel Muttit is lehallgatták és mi lett amikor kiderült?? Szomorú, megalázott kussolás. Szerinted pl a románok és a szlovákok nem kémkednek Magyarországon??? A "kém" lényege az, hogy valamilyen fedőfoglalkozása van (kivéve akik a követségen dolgoznak mert az default :))) ) Sajnos ebben a témában sikerült személyes tapasztalatokat szereznem.

Na megyek hányni :)

Rodney 2 2023.11.10. 22:53:30

@camilló: Nem akarlak megzavarni, de TGM nem kompetens pszichiátriai ügyekben :))) A grazi kezelés annyiban igaz, hogy Orbán skizofrénia elleni gyógyszert szed (és ha szedi, akkor rendben van, ez olyan mint a magas vérnyomás: ha szedem a felírt gyógyszeremet, akkor nem magas).
Egyszer volt egy augusztus 20-i "nagyjelenete" amikor frissen jött meg az 1 hetes szabadságáról és állandóan a száját nyalogatta. Az azért volt, mert jól feltöltték egy ilyen gyógyszerrel. Youtube-on volt is egy videó erről a gyógyszer nevével, aminek ez egy jellegzetes mellékhatása (a feleségem gyógyszerész és egyből tudta miről van szó amikor látta Orbánt a TV-ben: ez kb ennyire nyilvánvaló a szakembereknek). A másik mellékhatás sajnos az hogy a kezelt beteg elhízik tőle. Lehet a primitív söpredéknek szórakozni azon hogy "hihi Orbán dagadt", de ez nem azért van mert sokat zabál a szerencsétlen hanem a gyógyszerétől.
Csak az összehasonlítás kedvéért: Gyurcsány pl egy kezeletlen elmebeteg :))) (egyébként tényleg: rengeteg ember van akinek ilyen olyan pszichés betegsége van és nem kezelik és ezekkel együtt kell élni a társadalomnak)

Billy Hill 2023.11.15. 00:13:52

Bázmeg, megint ez. Szerinted nem használták volna ezt fel, bizonyított módon, a 2002-es választás során? Vagy a 2010-esnél? Vagy legkésőbb a 2014-esnél? Vagy leges-legkésőbb a 2022-esnél?

Ja, bocs, tudom! Szándékosan tartják vissza, és még a megfelelő időpontra várnak a papírokkal! Mondjuk már mindenki qurvára megnézné őket, az összes hazai párt meg az EU Bizottság és Parlament meg az USA kongresszus és még a Nők Lapja is, de nem, még egyelőre tartogatják a bizonyítékokat valami fontosabb, sokkal alkalmasabb időre, majd amikor valami nagyon csúnyát lép a Zorbán, akkorra...!
süti beállítások módosítása