MaGYAUR

MaGYAUR

„Magyarok Ázsiába Vissza!”

2024. március 13. - Magyaur

Az átok, amelyet a Varsói Szerződés hadseregeinek 1968-as csehszlovákiai inváziójának idején a magyar néphadsereg által elfoglalt felvidéki/szlovákiai házfalakon volt olvasható: „M.Á.V.!”, vagyis „Magyarok Ázsiába Vissza!” – megfogant 2024-re.

Az orbáni-Magyarország Európa egyik, ha nem a legszegényebb országává vált és teljesen elszigetelődött Európában. Orbán baráti köre kizárólag a kereszténységgel, a Nyugattal, vagy egyenesen Európával szemben állókból: leginkább muszlim türkökből, kínai kommunistákból, vagy Európát akár Putyinnak is odadobó Trumpból áll.

A 21. században már nincs szükség a lakosság kitelepítésére a nemzeti önazonosság elfojtásához mint Sztálin idején, aki - a szerinte nácikkal kollaboráló - krími tatárokat, volgai és balti németeket, baltikumi értelmiségieket tehervagonokba zsúfolva részint Szibériába, részint a halálba küldte. Elég a digitális tömegmanipuláció eszközeivel történő agymosás hogy az emberek nagy része azt higgye, hogy a védőoltásokban állítólagosan benne lévő csipek által Bill Gates olyan zombivá alakítja az emberiséget, amely önként áll az amerikai-zsidó világuralom szolgálatába, de jön a „megváltó, jó keresztény” Putyin, aki először Ukrajnában, majd egész Európában rendet fog vágni (ahogy Sztálin tette volna)!

Azt sugallják az oroszpárti, jobboldali médiumok, hogy büszkék lehetnek a magyarok, hogy olyan politikusaik vannak, mint a „szuverén” Orbán Viktor, vagy Szijjártó Péter, akivel kapcsolatban egyre inkább az lehet az ember érzése, hogy az orosz külügyminiszter, Szergej Lavrov inkább a főnöke, mint a magyar miniszterelnök…

A polgári jogállamisággal szembenálló, egyre inkább ázsiai kötődésű orbánista rezsim lábbal tapossa nemcsak 1848-49, 1956, de az európai civilizáció eszményképeit (beleértve a művészettörténetet is).

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2818353587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2024.03.13. 22:38:10

Ha a sok hülyetol el vagyunk szigetelődve, az csak jót jelent.
Putyinnal lehet jobban járnánk, mint von der Leyennel.
Ja és közben Ázsia akkorát fejlődött, hogy inkább oda vissza mint a hanyatló nyugatra.

Magyaur 2024.03.13. 23:23:40

@Nevem senki.: Egy KGB-és, gyilkos titkosszolgálati múlttal rendelkező Putyinnal, sem a magát okosnak képzelő Orbán, sem egyetlen magyar nem járna jól... "Senki" sem.

Dinkainka 2024.03.14. 05:09:49

Elég lenne egy embert Indiába deportálni!

camilló 2024.03.14. 06:57:52

@Magyaur: Busch CIA és múltja nem zavart?:)

gigabursch 2024.03.14. 07:31:43

Neked ezért a cikkért fizetnek?

Amúgy az a mávos felirat akkor is sem a csehek, sem a szlovákok, sem a magyarok, hanem a mi de hol jelenlévő kozmopoliták szokásos szarkavarása volt.

Persze erről nem illik beszélni.
Te is meg csak azért tudtad felhozni, mert
A) súgtak a pajtik
B) rendszeresen olvastad úgy harminc éve Csurka István lapját, ahol tétekesen levezetésre került a sztori.

Mondjuk a B) verziót nehezen feltételezem rólad...

gigabursch 2024.03.14. 07:33:37

@camilló:
Mikor zavarták ezt a szerencsétlent a tények?

gigabursch 2024.03.14. 07:38:25

Ezurópai civilizáció eszményképei - a telhesség igénye nélkül -:
- hárbatámadás
- elárulás
- népirtás
- uzsora
- rabszolgatartás
- közegészségügy
- pénzhamisítás
- felvilágosodás nevű besötétedés...
- környezetrombolás
- stb...

Magyaur 2024.03.14. 08:31:50

Olyan világra vágyunk - főleg így március 15. előestéjén - amelyben az igazság kimondása nem számít "lázításnak" és nem jár retorziókkal; nem tesz tönkre karriereket (pl. Magyarországon), nem jár 10-15 éves börtönbüntetéssel, vagy halállal (mint pl. Oroszországban, Kínában és Észak-Koreában)!

gigabursch 2024.03.14. 08:54:55

@Magyaur:
Akkor mondd ki az igázságot úgy, hogy ne cenzúrázzon a Facebook!
Mondd ki az igazságot, hogy ne mondják rád azonnal, hogy nácifasisztatrappistatőristabesenyőpista vagy!
Mondd ki az igazságot, hogy az eLMeBeTeQ halál életellenes!
Mondd ki az igazságot, hogy tombol a cigánybűnözés!
Mondd ki az igazságot, hogy külföldről megvett politikusok üzemi szinten hazaárulást tartanak, mert mert őket ezért fizetik!
Mondd ki az igazságot, hogy a szemkilövető Terror Ferenc és csapata míg egy hajszálat nem tett keresztbe Magyarország és a magyarság felemelkedéséért. Csak ártott neki és folyamatosan azt teszi.
Mondd ki az igazságot, hogy egy egész bolygó politkusainak kb 90%-a (de lehet, hogy még több) pár éve a Big Phrama, ma meg a Big Waffen zsebéből él és gátlástalanul küldene embereket a darálóba,

Mondd Ki!
MONDD KI!

Ha nem mondod ki, akkor a cinkosuk vagy!

György Csaba Nagy 2024.03.14. 10:57:21

@gigabursch: Magad és dollárbaloldalozó eszmetársaid figyelmébe: NATO-tagként és polgári demokráciának hazudva magunkat, ugyan kinek árulja a hazát az ellenzék? Hisz ők lennének szövetségeseink. Ki a hazafi: aki választott szövetségeseire támaszkodik, vagy aki mímeli a szövetséget, és annak ellenfelével paktál?
Továbbá: Orbán a szóbeli magyarkodáson túl ugyan mit tett és tesz a magyarság érdekében? Áldásos kormányzása révén mi működik még ebben a bús országban? Gazdaság, költségvetés, szocpol, népesedés, lakásügy, egészségügy, oktatás, közbiztonság? Összevarrtak Fletóval, hogy 14 év és jelen állapotok után még róla dalolsz?
Sztem Orbán nem szereti jobban Putyint, Erdogant és a türköket, mint Bident vagy Macront, csak similis simile gaudet alapon húz a többi diktátorhoz, önigazolásként.

Nevem senki. 2024.03.14. 11:53:15

@gigabursch: @Magyaur: Mond ki az igazságot, hogy ne tiltson le a YouTube!

gigabursch 2024.03.14. 12:19:02

@György Csaba Nagy:
Dollárbaloldalozás helyett cáfolj - ha tudsz.
A tényszerű haza és nemzetárulás az összefos.sos kedvenceid és jogelődjeik esetében akkor is örök marad, ha elkezdrsz orbánozni.
Amúgy meg

gigabursch 2024.03.14. 12:20:57

@gigabursch:
Amúgy meg még hány évnyi blog.hu-s bejegyzés kell, hogy a bő évtizede általam nem egyszer leírt mondat nálad is megértett legyen (mert nem hiszem el, hogy sose találkoztál vele!).

A narancs és a vörös között árnyalatnyi a különbség.

György Csaba Nagy 2024.03.14. 12:46:41

@gigabursch: Annál egyszerűbben és érthetőbben nem tudom leírni, mint előbb: hazát árulni csak ellenségnek lehet, szövetségesnek nem.
Mi a tisztességesebb: hazai adófizetők közpénzéből pártkampányolni, vagy ettől gondosan elzárva lévén, külső forrást keresni erre?
A hazaárulásnak tényleges tartalma kell legyen. Csevegj, mit árult (volna) el az ellenzék, ami nekünk árt, és a jenkiknek használ.
Ha ezt nem érted, az ok csak az lehet, hogy nem is akarod.

gigabursch 2024.03.14. 13:31:30

@György Csaba Nagy:
Hogy nem lehet egy szövetséges számára a hazát elárulni?
No, akkor ezek szerint született román vagy...
Ők ebben véresen profik.
Akár hazát, akár szövetségest kell elárulni...
S mindezt még le is tudják tagadni és meg is tudják magyarázni.

Amúgy csak egy másik példát is mondok neked. Hogyan árulta el a brit birodalmat, minden gazdasági és piaci pozícióját átadva az AEÁ-nak a II. VH alatt véreskezű csörcsill?
Iskolapélda, hogy a szövetséges számára a hazáját hogyan árulta el, közben egy hazudozást tartott meg mindenhol vér folyt.
Persze nem szégyen megismerni a történelmet, csak roppant kellemetlen, ha a hivatalos és kötelező narratívánál kilóg a lóláb...

"Csevegj..."
Mi vagy te, ÁVH-s vallatótiszt?
Azoknál jött ez a flegma viselkedés.

Visszatérve:
A hazaárulásnak tényleges tartalma van.
Aki minden ponton a hazája politikai és gazdasági léte ellen tesz és ezért idegen hatalomhoz jár kujtorogni, támogatást keresni, az vitán felül hazaáruló.
Ebben a jelen politikai helyzetben a legfényesebbek az összef.sás üdvöskéi a momentumos véglények, akik még a D(obrev)K(lára) szennyeit is képesek überelni.
De említsd meg, ha tudod, mikor beszéltek ők nemzeti érdekről?
Na! Mikor? Csak három olyan riportot mutass, hogy "ez és ez nemzeti érdek"...

Nem, folyton csak európaiznak mindet. Közük nincsen se hazához, se Istenhez.
Bárhogy téped itt a szádat és játszod a baromi okosat.

Ez a baj veletek DK és szatellit rajongóival: A tükörbe nem szerettek belenézni, az ÁVS-s virtus meg már nem megy, mert attól jóval nagyobb már a rezisztancia és az információáramlás.
S ezért rühell titket mindenki és ezért fog titeket nem csak a Mi HazénkMzgalom, de még a Kétfarkú Kutyapárt és talán még a Lehet Más a Politika is megugorni.
Ezért.

Mert a fölényes, pökhendi kioktatás sem nyerő, de a hazaárulás főleg.

Részemről lezártam a kérdést, mert ÁVHs-s férgekkel nincs miről tárgyalnom. S főleg "csevegnem".

György Csaba Nagy 2024.03.14. 14:08:24

@gigabursch: Helyes, zárjuk le a sehova nem vezető írogatást. Bizonyítottad, hogy a történelemből semmit nem értettél meg (románok, Churchill), valamint hogy a butaság és agresszivitás kéz kézben jár. Csak egy tanács még: eszmehányásod ne olvasd fel a kutyádnak, mert fizikai tüneteket okozna.

gigabursch 2024.03.14. 14:20:23

@György Csaba Nagy:
Így kell szépen hazudni.
Egy dolog lett bebizonyítva:
Fogalmad sincs a hazaárulásról vagy pedig magad is aktív gyakorlja vagy.
Az előbbi esetben jóhiszemű bolond, az utóbbi esetben cinkosa a hazaárulóknak.

Amúgy a jelek szerint a történelemismereteid is hiányosak, mert érv és cáfolat nincs, csak fölényes okoskodás.
Ezt hívják bukásnak.
Megbuktál... Mindenki előtt...

Aztán még a nagypofájú királyi többes is.
Van benned arroganicia, na...
Meg egy kis(?) gőg is...

Ideje lenne tanulnod és nem csak másoknak észt osztanod!

Magyaur 2024.03.14. 14:41:07

1968-ban minden környező ország oda ment be a hadseregével, ahol amúgyis vitatott terület volt: az NDK-ás németek a Szudéta vidékre, a lengyelek Észak-Kelet Csehországba és mi magyarok a Felvidékre... A szovjetek pedig mindenhova, de leginkább be, egészen Prágáig. Az egész kísértetiesen emlékeztette az ott élőket a náci megszállásra és ország-szétszedésre. Undorító volt. Ráadásul mindez véget vetett az "emberarcú szocializmus" illúziójának is.

gigabursch 2024.03.14. 15:04:48

@Magyaur:
Ez vitathatatlan.

Akkor született a vicc is, hogy a magyar és a szovjet katona együtt járőröznek az éjszakai kijárási tilalom idején, mikor találnak egy rekesz sört.
Megszólal a szovjet katona:
- Osztozzunk meg rajta testvériesen!
Mire a magyar:
- Nem! Fele-fele!

György Csaba Nagy 2024.03.14. 15:24:55

@gigabursch: Mint megegyeztünk, befejeztük egymással. Ezt tartsd észben. Azt pedig a többi olvasóra bízom, kettőnk közül ki érvelt, és ki vagdalkozott.

gigabursch 2024.03.14. 16:23:03

@György Csaba Nagy:
Azt te is tartsd észben, hogyha valaki egyoldalúan hazudik, ferdít, terel (jelesül te), az nem marad elfogadás alatt.

A kedves olvasó meg eldönti, hogy mennyi érvet tudtál felhozni (semennyit) és mennyi manipulatív terelést alkalmaztál (jó sokat) a féligazságok hajtogatásával.

György Csaba Nagy 2024.03.14. 16:49:25

@gigabursch: Elfogadás alatt maradtál, mélyen és örökre.

György Csaba Nagy 2024.03.15. 11:12:44

@gigabursch: Azt hazudtad, befejezted velem., Valamelyest azért komolyan kellene venned adott szavad, hogy halvány esélyt adj, más is komolyan vegyen. Én semmiképp nem tudlak.
Végszóként kis útravaló. Láthatóan mindenkibe belekötsz, bloggazdától kommentelőig, amúgy házi puzsérosan, de a nála fellelhető elmeél és indoklás nélkül. Ezekre nyilván nem futja tekervényeidből. Egyáltalán, amit írogatsz, az epeömlésszerű negatív ítélet mindenkiről aki arra jár, megokolás, bármi gondolati tartalom nélkül. Ez a százszor megvert kutya viselkedése, emberül egy lúzeré. Biztos okod van rá, de ez senkit nem érdekel, csak a végeredmény, amit leírsz. Az pedig gondolati nihil. Két rvid példa: a románokat hozod föl, mint akik szövetségeseiknek árulták a hazáz. Ellenkezőleg, ők mindkét világháborúban úgy váltottak szövetséget, mint gatyát (az elsőben 2x is), mindig a nyertesnek látszóhoz csapódva, Churchill pedig nálad hazaáruló tömeggyilkos, valójában pedig Anglia megmentője, Hitler veszélyességének korai felismerője és elszánt ellensége, elszigetelt országa részére az USA támogatásának ügyes kijárója.
Megsértődtél a "csevegés" szavamtól. Igaz, helyénvalóbb lett volna "hadoválsz" vagy "süketelsz"-t írnom, ezek inkább megfelelnek irományaid színvonalának, de visszafogtam magam.
Keilón spártai filozófus mondását idézem neked: "Ne engedd, hogy nyelved megelőzze elmédet". Ez jó tanács a billentyűzetre nézve is . Ha ezt betartva semmit sem írsz, mert nincs gondolatod, az csak nyereség lesz mindenkinek.
Mindent elmondtam, amit neked szükségesnek láttam. Hogy bármit megfontolnál belőle, kizárhatom. Ezért végleg búcsúzom. Jót tenne, ha te is. De innen semmire nem reagálok, bármit írsz.
süti beállítások módosítása