MaGYAUR

MaGYAUR

Az orbáni-Magyarország sztálinista "béketáborrá" züllött le

2024. április 21. - Magyaur

Magyarország a szocialista tábor kádárista "legvidámabb barakkjából" Orbán alatt az álságos, hidegháborút idéző sztálinista-putyinista „béketábor” leghitványabb csahosa lett...

https://telex.hu/belfold/2024/04/21/orban-viktor-facebook-poszt-haboru-brusszel-washington-ensz-nato-100-milliard

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4818386787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2024.04.21. 21:08:07

Sőt, Hitlerista nácikommunista!

Magyaur 2024.04.21. 22:00:52

@Nevem senki.: Nem, Putyin szerint Zelenszkij a náci!:) Putyin csak egyszerűen a határokat kiterjesztő Sztálin örökébe akar lépni. De neki is megvan "legjobb magyar tanítványa", aki Rákosi Mátyás helyett Orbán Viktor.

Magyaur 2024.04.22. 08:57:18

A háborúpárti Lavrov mondta: „Moldova úgy néz ki, mint "a következő Ukrajna”…
(Káncz Csaba jelenti)
Oroszország megpróbálja megszerezni a teljes ellenőrzést Gagauzia és Dnyeszteren túli terület felett. Ezért van Putyin célkeresztjében Odessza is.
Moldova úgy néz ki, mint "a következő Ukrajna", mondta Lavrov nemrég.
A 140 ezer lakosú Gagauzia, amely főként török etnikumú, ortodox keresztény vallású, nehezen működik együtt a központi hatóságokkal azóta, hogy Moldova 1991-ben megszabadult a szovjet uralomtól.
www.reuters.com/world/europe/moldova-faces-new-challenge-restive-gagauzia-region-2024-04-20/

AvéCézárVavan 2024.04.22. 09:19:58

Züllött. Minden más ebből következik.

2024 2024.04.22. 17:05:12

Arte: Ausztria még mindig függ az orosz gáztól, és nem úgy tűnik, mintha ez változóban lenne
KÜLFÖLD
2024. április 15. – 05:04

"Decemberben Ausztria gázfogyasztásának 98 százalékát importálta Oroszországból, ami rekordértékűnek számít. A gázt Ukrajna szállítja, amelynek szerződése idén lejárhat. Nem ez az első alkalom, hogy az osztrák kormány bejelenti, hogy szeretné csökkenteni az orosz gáztól való függőségét. De az Arte riportja szerint eddig nem sokat tettek a témában, holott lennének megoldások."

telex.hu/kulfold/2024/04/15/arte-ausztria-orosz-gaz-import

Nálunk rég elkezdődött a diverzifikálás, az orosz energiahordozókról való fokozatos leválás. Ausztriát ki a fasz basztatja emiatt? Kilóg a genderlóláb.

Nem vagyunk Oroszország barátja. A nyugati érdekszférában vagyunk, az adja a keretet, de az energiabeszerzést és még egy csomó más dolgot illetően a nemzeti hatáskört, az önálló döntéshozatalt nem adjuk fel. Fájdalom, de a hódító muzulmánok előtt sem hódolunk be. Nem lesz homo-és transzszexuális propaganda az ovikban. A nemzetközi genderlobbival szövetkező orvosok és pszichiáterek sem fogják nemváltoztatás miatt klinikákra beutalni a kiemelten sérülékeny korban lévő, gyenge önértékelésű tiniket.

Posztoló fröcsöghet, de az ő anyját sem fogja valami rohadt muzulmán állat megerőszakolni a saját otthonában, mint amilyen erőszakos cselekedet már több alkalommal előfordult a hozzánk igen közeli Bécsben. Egyéb fizikai incidensekről, késelésekről, gyilkosságokról, zavargásokról már nem is beszélve.

Katonát és fegyvert se küldünk az Egyesült Államok gyarmatává tett Ukrajnába, ahol nem az ukrán népet védelmezik hanem saját érdekeltségeiket. Ukrajna nem képes visszaverni az orosz haderőt, ez a háború számára megnyerhetetlen. Akkor meg? Különben is nemrég kezdtünk el csak újra fegyverkezni, miután gyurcsányvadaiék eladtak mindent. Ha akarnánk se tudnánk mit odaadni az ukránoknak. A már beszerzett és beszerzés alatt álló korszerű, komoly fegyverekre és hadigépezetekre pedig nekünk van szükségünk.

Ha mindez miatt a nyomorult blogger a vicsorgó háborúpárti zöldhaladár, neomarxista, szélsőliberális EP-hordával karöltve a putyinista táborban látja Magyarországot...idióta lelke rajta.
süti beállítások módosítása