MaGYAUR

MaGYAUR

A háborúpárti orbánisták

2024. július 10. - Magyaur

A háborús vészhelyzettel ijesztegető és ezen az alapon a jogot és törvényességet felfüggesztő, diktatórikus hadiállamok egytől egyig arra hivatkoznak, hogy ők csak védekeznek:

  • A Hadiállam pátján állók védekeznek a polgári demokráciák világkereskedelme ellen, amelynek örve alatt, mint mondják, „globalista agymosás” folyik, vagyis a nemzeti identitások tervszerű felszámolása. Holott ellenkezőleg: a többnemzetiségű hadiállamokban (mint például /Szovjet/Oroszországban és Kínában) a többségi nyelvet beszélő államhatalom az, amelyik módszeresen felszámolja a nemzeti/nemzetiségi autonómiákat és kultúrákat!
  • A Hadiállam pátján állók védekeznek az országon belüli kisebbségek ellen mondván, hogy a háborús helyzetben (és mint tudjuk „a nemzetközi helyzet fokozódik”:) nemzeti egységre van szükség! Aki tehát nem áll be az uniformizált egyénekből álló „homogén” tömeg soraiba az hazaáruló. A hadiállamban nincs helye az egyénieskedésnek, csak a nemzetállam és vezére szuverén - senki más! Minden politikai, vallási, nyelvi és szexuális kisebbség a háborús erőfeszítést gyengítő, békét veszélyeztető „idegenszerű”, vagy egyenesen külföldi ellenséges aknamunka következménye!
  • A Hadiállam pátján állók védekeznek a Hadiállam szellemiségével összeegyeztethetetlen pacifizmus ellen, amely a dekadens Nyugat lélekmérgező kábítószere. Egyértelmű, hogy csak a Hadiállam ellenségének számítanak fontosnak olyan fogalmak, mint emberi élet és életszínvonal, hiszen minden hazafinak vakon kell bíznia a vezetőiben és ha szükség úgy hozza akkor a nemzet (pontosabban a nemzet urainak) ragyogó jövője érdekében, szó nélkül el kell tudnia viselni a teljes elszegényedést, vagy a hősi halált!
  • Végül, de nem utolsósorban a Hadiállam pátján állók védekeznek a kritikus sajtóval szemben. Ez Hitler idejében úgy működött, hogy mind az angolszász, mind a szovjet antifasiszta kritikát azzal söpörtek le az asztalról, hogy azok a felsőbbrendű árja/németség elleni zsidó világösszeesküvés világos jelei és bizonyítékai.
  • Ma az orbánisták az orosz Hadiállam agresszióját elítélő független médiát vádolják „háborúpártisággal”, következésképpen a világbékére veszélyes, nukleáris fegyverek bevetésével fenyegetőző Putyint tekintik „békepártinak”!

De korunk fő problémája nem egy csekély valószínűséggel bekövetkező világháború (a magyar miniszterelnök ennek a témának a középpontba állításával csak a hazai intézményrendszer működési zavarairól, berozsdásodásáról akarta elterelni a híveinek figyelmét) hanem az emberi civilizáció és a földi élővilág megőrzésének a mikéntje.

Ebből viszont nincs sem politikai, sem gazdasági haszon rövid távon, tehát jöhet az igazi katasztrófa, a következő generációt sújtó „utánunk az özönvíz!” politika…

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr1918443839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney_2 2024.07.10. 18:56:38

Ukrajna: betiltott, bebörtönzött, meggyilkolt, állampolgárságtól megfosztott ellenzékiek. A lejárt elnöki mandátumú Kijevi Szaddam országot elpusztító véreskezű diktatúrája.
Az USA által zsarolt, lefizetett, stb elvtársaid szerint EU érett állam, ahova 100 milliárd számra öntik a pénzt elszámolási kötelezettség nélkül :))))

gigabursch 2024.07.13. 12:36:45

@Rodney_2:
De legalább tudjuk Bidé bacsitól, hogy Putyin a hősök hőse

Rodney_2 2024.07.14. 23:18:39

@gigabursch: Biden olyan mint Karácsony: agyilag zokni de (eddig) vonzott bizonyos választói réteget (agyhalott niggerek, O1G szindrómás elmebetegek) aztán elég volt ezekmek csak felmutatni. Közben meg mögötte a támogatóik intézik a dolgokat, lopnak, csalnak, hazudnak, zsarolnak, tömeggyilkolnak, városokat és országokat tesznek tönkre. Ilyen ez a ballibsi söpredék, a magyaur elvtársai.

gigabursch 2024.07.14. 23:32:25

@Rodney_2:
Amúgy történelmi tény az elmúlt két évszázadból:
Minden merénylő balos csürhe tagja és minden merényletért ugyanezen szubhumán ganajok rajonganak.

Rodney_2 2024.07.15. 13:05:29

@gigabursch: valamiért istennek képzelik magukat: lelőnek nekik nem tetsző politikusokat, antifa brand alatt úgy gondolják, hogy bárkit agyonverhetnek az utcán akinek nem tetszik a pofája, úgy gondolják, hogy ők jobban tudják hol kell lenni a pénznek ahhoz képest akik megtermelik: azoktól elveszik és kiosztják a saját híveiknek és persze maguknak, miközben folyamatosan hazudoznak.

gigabursch 2024.07.15. 22:31:20

@Rodney_2:
Harminc éve jelent meg a soproni Brazzil zenekar egyetlen lemeze, azon volt egy szám: Szarajevóban (Éjfél után).
Roppant tanulságos a szövege:
youtu.be/qYQqDpx43Ys?si=vpVF2fDPl97X5y6X
süti beállítások módosítása