MaGYAUR

MaGYAUR

Mi az a "rettegett" Woke?

2024. augusztus 06. - Magyaur

A "woke"-ot, szitokszóként az elit-ellenes populisták használják az olykor túlhajtott "politikailag korrekt" (PC/piszi) magatartás teljes elutasításának jelzésére. Azt fejezi ki, hogy a hagyományos patriarchális/cowboy/férfisoviniszta szemléletből kiindulva nehogy már tekintettel kelljen lenni az etnikai, vallási, életmódbeli kisebbségek, de akár a nők és gyerekek érzékenységére! Csak semmi előzékenység és türelem: mindenki igazodjon a "normális többséghez"! És fordítva: számukra csak az a hatalom legitim, amely férfias, intoleráns és uniformizálni akar. Csak olyan világ elfogadható, ahol nincs egyénieskedés, nem lehet kilógni a sorból! "A nő legyen nő!" (maradjon otthon, szüljön és fogja be a száját). A "férfi pedig legyen férfi!" (tehát határozott, erős - egy nővel szemben akár erőszakos is - nem holmi nyálas buzi).

Az elit-ellenes populisták az Erő-kultuszában hisznek; a barbarizmusban és nem a bölcsességben – mondjuk ez meg is látszik rajtuk! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr3618461499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2024.08.06. 18:29:20

Rajtad meg az látszik hogy buzi vagy. Ennyi suletlenseget osszehordani! Fingod nincs a férfi nő szerepekrol.

Magyaur 2024.08.06. 18:32:10

@Nevem senki.: Emberi- és gyermekjogok vannak - ezeket tapossa lábbal a diktatúra.

eseslevi 2024.08.07. 09:10:42

Nem arról van szó, hogy nem fogadjuk el, hogy mindenki annak képzeli magát aminek akarja(buzi, leszbi vagy akár zsiráf), hanem, hogy kényszeritenek ezeknek az aberációknak az elismeréséhez. szerintem egy ember vagy férfinek, vagy nőnek születik. Hogy aztán jó dolgukban mivé válnak, vagy hiszik, hogy ők most pont azok amik, ők se tudják. Pedig egyszerű, levetközni, tükőrbe állni s azonnal látszik, mik vagyunk. S ha te nem fogadod el, hogy a másik férfi vagy nő létére állatnak vagy ki tudja minek képzeli magát, akkor te homo- transz-zoo-meg mi tudjafob vagy. Esetleg rasszista vagy ép náci. Pedig az egyetlen hibád, hogy egyszerűen NORMÁLIS vagy.

gigabursch 2024.08.07. 13:25:04

Eddig is tudtam, hogy van nálad gond fejben. de azt, hogy az eLMeBeTeQ propi agitátora is leszel, arra nem godoltam. Vagyis inkább "tudtam, csak nem sejtettem".

Mond, milyen érzés egyszerre élet- és emberellenesnek lenni?

fkv.119 2024.08.10. 14:44:52

Woke = agybaj. Csicskalángossal gyógyítható. Meg pár faszbarúgással, ha valamelyik még ebből se ért.

Nevem senki. 2024.08.31. 14:34:26

@Magyaur: Nézd meg ezt, azt utána diktatúrázzál.
youtu.be/4H_cdSlXsMg
süti beállítások módosítása