MaGYAUR

MaGYAUR

Magyar Péter helyretette Orbánt

2024. október 11. - Magyaur
Magyar Péter facebook bejegyzése:
"... A miniszterelnök látva a legfrissebb közvélemény-kutatási eredményeket, ma először volt kénytelen kiejteni a TISZA Párt és annak vezetőjének nevét és ugyanazzal a lendülettel a csillagokat is lehazudta az égről:
- DK-TISZA szövetségről hadovált, miközben mi a kezdetektől az Orbán-Gyurcsány korszak lezárásán dolgozunk.
- Azt hazudta, hogy kívülről akarják megdönteni a magyar kormányt, miközben a TISZA Párt mindig világossá tette, hogy visszautasít minden külső befolyást. Az Orbán-kormányt a magyar emberek millióival összefogva itthon fogjuk leváltani.
- Azt hazudta Orbán Viktor, hogy a TISZA beengedné az illegális migránsokat, miközben legutoljára az Európai Parlamentben mondtam el neki, hogy támogatjuk a szigorú, következetes migrációs politikát és a déli határkerítés fenntartását. Eközben Orbánék kiengedtek a börtönből 2000 embercsempészt, letelepedési kötvényekkel üzletelnek és titokban migráns tábort építenének Vitnyéden, valamint évente hatvanezer gazdasági migráns hoznak be hazánkba.
- Háborúpártisággal vádolt minket, miközben a TISZA Párt a békéért dolgozik, elutasítja a fegyverszállítást és mi vittünk humanitárius segítséget a lebombázott kijevi gyerekkórházhoz, amely támadást Orbán a mai napig el sem ítélt. Eközben a Fidesz magyar katonákat küld a polgárháborús Csádba, fegyver-, lőszer- és harckocsi gyárat építtet, amelyek nyilván egy háború esetén lennének igazán nyereségesek.
- Azt is állította Orbán, hogy csak ők védik meg a családokat. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Fidesz ugyan családbarátnak hazudja magát, de 2008 óta nem emelték a családi pótlékot, magára hagyták a családokat az általuk is generált Európa-rekorder inflációval, brutálisan megemelték az energiaárakat, sorra zárják be a vidéki szülészeteket, semmit nem tesznek az egészségügyi válsághelyzet megszüntetéséért, lezüllesztették az oktatást. Kiürül a magyar vidék, majd egymillió honfitársunk külföldön kénytelen boldogulni. Soha ilyen kevés gyerek nem született hazánkban és minden második magyar fiatal azon gondolkodik, hogy elhagyja a hazáját.
A lejtőn lefelé csúszó állampárt számára láthatóan nem maradt más, mint a hazugságcunami, a gyűlöletkeltés és az aljas, hazug lejárató propaganda.
A TISZA Párt nem süllyed le a Fidesz, Bede Zsolt, a Megafon és Bayer Zsolt szintjére. Mi továbbra is a magyar emberek életét befolyásoló problémákról és az azokra adható megoldási javaslatokról fogunk beszélni. A politikánk középpontjában az új, békés, igazságos,európai és élhető Magyarország megteremtése áll."

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8518706042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.10.11. 11:19:26

Szerintem a selyemmajom messiásod először járjon be a munkahelyére. Ami az én adómból is fenntartva vagyon...
Mondjuk így is segghülyét csinált már magából...

Magyaur 2024.10.11. 11:57:43

@gigabursch: Szerintem a magyar államot leépítő, nemzetrontó Orbán mondjon le és bujdokoljon el jó messzire: Oroszországba, vagy Azerbajdzsánba!

F1őr 2024.10.11. 12:10:04

"TISZA Párt mindig világossá tette, hogy visszautasít minden külső befolyást."

Akkor a rendezvényeidet ki pénzeli Petya?

F1őr 2024.10.11. 12:17:30

Ha a békéért dolgoznál nem a háborús uszító néppártban ülnél. Ismét ellenmondásban vagy Petya.

Te is csak leépítenéd a honvédséget hülye gyerek mint gyurcsányék tették.

F1őr 2024.10.11. 12:18:34

Csak egy megoldási javaslatot mondanál már, mert az eddig nem sikerült.

gigabursch 2024.10.12. 13:58:30

@Magyaur:
Te figyu!

Annak tükrében, hogy 1) Magyar családnévvel idáig életemben csak cigánnyal és zsidóval találkoztam (ebből Petike nem kokeró); amúgy az egész TiSza Párt csak J+ tagokból áll, szerinted mennyi időt igényel, hogy a mostani szavazóbázisotoknál annak a felismerése, hogy nem akarnak egy Zöldtakony Zselé-féle, hohóliai anarchista állámvezetési csőcseléket a fejük fölé?

gigabursch 2024.10.12. 14:03:42

@gigabursch:
2) Most már a vak is látja, hogy ez egy összegründolt (jajj, de szép belpesti klezi szleng!) vállalkozás, ami eddig semmit nem tett le a hataloméhségen kívül az asztalra, meg azt, hogy nem csak a föni, de a többi se jár be a munkahelyére, szerinted mi kell ahhoz még, hogy az újabb elbukott messiást most már felkoncolják?
Mert ez fog történni.
A saját, volt szavazóitok fogják ezt a csürhét felkoncolni.

gigabursch 2024.10.12. 14:04:59

@F1őr:
Az MSZP alatt se ment.
Pedig sokszor kértük, igényeltük...

Nevem senki. 2024.10.13. 17:22:56

@gigabursch: Persze hogy nem jár be a munkahelyére! Mert ez egy kamuállás jó pénzért. A héten bizonyították is mennyire veszik komolyan a munkájukat, mennyire veszik komolyan Európa problémáit.

Toportyán Zsóti 2024.10.14. 18:32:06

@F1őr: Hujegyereknek itt vagy te példáil... Fajtádat 1000 milliárdokért tartja fenn o1g.

Toportyán Zsóti 2024.10.14. 18:34:48

@gigabursch: Csurhe szintjét fajtád hozza folyamatosan 1000 milliárdokba kerultok az országnak.
süti beállítások módosítása