MaGYAUR

MaGYAUR

Az orbánisták hadjárata a "nem-vallásos", világias kultúra ellen

2024. október 12. - Magyaur

Most bontják az 1989-es rendszerváltáshoz oknyomozó riportjaival nagy mértékben hozzájáruló Magyar Rádió épületét, hogy a helyét - szimbolikus módon - a katolikus Pázmány Péter Egyetem egyik épülete foglalja el. 

Való igaz, hogy a kommunisták olykor bontottak le, vagy rohasztottak le templomokat, de az orbánisták - a keresztényietlen "szemet szemért" elv alapján - a "nem-egyházias" kultúra emblematikus fellegvárait próbálják módszeresen tönkre tenni: a Magyar Tudományos Akadémiát, a Magyar Rádiót, a Magyar Televíziót, az Országos Széchenyi Könyvtárat, a Levéltárakat, nem beszélve a Természettudományi Múzeumról és a Közlekedési Múzeumról...

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8118706482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.10.12. 18:45:27

Most az a baj, hogy egy vállalhatatlan műszaki állapotú épületet letúrnak?
Mert ha igen, akkor komoly bajok vannak a fejedben.
Ez az egyik.

A másik meg az, hogy megint nyomod a manipulatív hazudozásaidat a féligazságaiddal'
A) az MTA-ból lassanként végre kitúrják a segghülye, vérkomcsi tagokat, főleg a finnugristák aljadékokat, ami nemhogy tönkretétel, hanem rehabilitáció.
B) Magyar Rádió: Veled ellentétben én bevallottan sok napközbeni vagy esti műsorár hallgatom a Kosuuthnak. Igenis jó, kiváló, színvonalas műsorok. Aki az ellenkezőjéről hazudik az vagy seggfej, vagy sose hallgatja, tehát hazudik
C) OSZK: Azon kívül, hogy hatalmas halom anyagot végre kutathatóvá, kutatásra alkalmassá tettek, végre megtették azt, ami a feladatuk.
D) Magyar Televízió: Ritkán nézem, amikor belefutok az M4-en sport, ezen nincs mit ragozni, rendben van. Duna 1-2, rendben van. M2 napközben gyerekműsorok, esténként kultúrműsorok, sok-sok koncert, stb. Nem tudom értelmezni, hogy mi a gond.
E) M1: épp elég hírbe fut bele az ember, senkit nem érdekel. Amit látok belőle, hogy nem tűnik folyton a vérben, mint a retekklub. Hááát..., őőő..., izé..., ez valóban komoly gond.
Főleg hogy beszámol a bűnöző haverjaidról.

Persze itt érdemes megállni egy percre.
A világon nem volt még olyan állami hírcsatorna az Antall-korszak és az első Orbán kormány bő felének kivételével, amelyik ne az aktuális kormányzati szempontok szerint tálalta volna a híreket.
Ez egy ilyen sztori. Akit ez zavar, az nézzen mást! Bárhol a világon...

gigabursch 2024.10.12. 18:46:29

@gigabursch:
F) TTM. Erről nincs elég infóm, nem tudom megítélni.
G) Közlekedési Múzeum
Dettó

Bandibacsi34 2024.10.13. 22:13:24

Nem kell a belvárosban lenniük, mehetnek Törökbálintra dolgozni, ott ingyen is parkolhatnak. Legalább lusták lesznek az emberek megrohamozni tüntetés után! A Tőzsdepalotát is visszatehetnék az MTV székházba, ahol eredetileg is volt!
süti beállítások módosítása