MaGYAUR

MaGYAUR

Magyarországot elzálogosította Orbán

2024. július 26. - Magyaur

A teljhatalma megőrzése érdekében Orbán elzálogosította Magyarországot Kínának...

A továbbtanulni vágyó magyar fiatalok, nem akarnak a „bennszülöttek” sorsára jutni

Ne csodálkozzunk azon, ha Magyarországnak megtartóereje csökken és a felsőfokú tanulmányokat folytatni akaró fiatalok fele tartósan külföldön akar letelepedni!

Ez annak az eredménye, hogy a magát a „legmagyarabbnak” tartó orbánista elit gyarmatosítóként kezeli a magyar lakosságot, a „bennszülötteket”. Az előrejutásban nem a tehetség, a szorgalom és a teljesítmény számít, hanem csak a felsőbb állami-egyházi hatalomnak való szolgai alárendelődés foka.

Mivel a Fidesz tudomásul vette, hogy minden adómentesség, lakáshitel és nemzeti önérzetet erősítő sportsiker ellenére a fiatalok elpártoltak tőle - hiszen nem látnak jövőt Európa legszegényebbé silányított nemzetgazdaságában - ezért másként akarja pótolni a szavazatkiesést. Egy a Tisza Párthoz eljutott hír alapján Magyar Péter a következőt állítja: a Fidesz a 2026-os országgyűlési választások megnyerése érdekében hét egyéni választói körzetet készül kialakítani Erdélyben, Kárpátalján, a Felvidéken, a Délvidéken.

A terv tehát az, hogy a Fidesz által korrumpált határon túli magyar pártok végezzék el a piszkos munkát: azok fojtsák el a magyarországi magyarok elégedetlenségének a megnyilvánulását…

Orbán magyar-ukrán lakosságcserén alapuló béketerve már tesztelés alatt van!

((Vigyázat ironikus bejegyzés, bár mindent megmagyaráz!))

Orbán azért szánta rá magát a békemisszióra, mert szerinte úgy lehetne megálljt parancsolni a háborúnak, ha egy országnyi ember beékelődne az oroszok és ukránok közé arra a vitatott Donyec/Donbasz területre, amely miatt a háború kirobbant.

Ezt a régiót korábban Etelköznek hívták és Orbán minden háborúban érintett fél értésére akarja adni, hogy ez valójában ősi magyar föld!

Ha létrejönne a Kárpát-medencei Magyarországon kívüli második Magyarország, akkor ez olyan pufferállam lesz, amely örökre gátat szab a konfliktusoknak. Az itt található értékes fekete-csernozjom (bár elaknásított) föld ellentételezéséért Orbán kész átadni a Tiszántúl egy részét Ukrajnának.

Amennyiben a terv nemzetközi jóváhagyást kap, úgy egy csapásra megszűnne az ellentét az Európa-barát, liberális magyar és a hun-türk, kurultájos identitású magyar közt!

Mert Orbán biztos abban, hogy a kétmillió rászavazó radikális jobboldali minél messzebb akar kerülni a "háborúpárti, globalista Brüsszeltől” és kész örömest áttelepül a baráti, jóságos és békepárti Oroszország mellé, az ő királysága kebelén belül...

((Vigyázat ironikus bejegyzés, bár mindent megmagyaráz!))

 

Angolnyelvű barokk opera fantasztikus cseh előadásban!

Aki látta és szerette Ingmar Bergman: Varázsfuvola c. operafilmjét az szeretni fogja ezt a Handel darabot is a csehországi opera-bábos előadásban!

A "magaskultúrájú", olykor szándékoltan modorosnak tűnő barokkos játék ötvöződik a 21. század emberközeli és játékos stílussal.  A maszkok és bábok közt senki sem "arctalan", még a zenekari tagok is egyéniségek, nem beszélve a magával ragadó karmester-hölgyről!

Az előadás utótörténetéhez tartozik, hogy sajnos a női főszereplő, a kitűnő szlovák származású szoprán énekesnő, Patricia Janecková 25 éves korában, 2023. október 1-én, meghalt.  

Orbán; a bukásra álló rossz tanuló

Orbán Viktor nem csinálja meg a házi feladatait, nem készül az órákra, mert utálja az iskolát, csak cselezni szeret, gólt rúgni, önző módon, senki mást nem hagyva érvényesülni.

Az Orbán-féle „patrióta”-populizmus ízléstelen és káros politikai giccs: felkorbácsolt hazafias érzelmek, világraszóló, hatásvadász teljesítmények, de a csillogó külcsín alatt nincs tartalom, csak a hatalommal való visszaélés és a nyomor.

Orbán Viktor ellazsálta a házi feladatát: a hosszú távra szóló országépítést. És amit nem építenek, vagy nem tartanak karban az tönkremegy.

A világmegváltó szerepben tetszelgő, önimádó Orbán hátországa esik szét: „kedd óta nincsenek operációk az Uzsoki utcai kórház műtőiben a hőség miatt – írja a Népszava. A kórház műtőiben 41,5 foknál is melegebb volt, ezért le kellett állítani a beavatkozásokat… A Szent János kórház traumatológiáján is elmaradtak az operációk a meghibásodott klímaberendezések miatt.”

A szégyenletes és nemzetrontó orbáni-rendszer eltakarodása után valószínűleg még sokat kell várni addig, ameddig a „magyar név megint szép lesz…”

 https://hvg.hu/itthon/20240712_Egyetlen-mutot-sem-tudnak-hasznalni-az-Uzsoki-utcai-korhazban

Nincs háborúpártibb a putyini Oroszországnál

Medvegyev orosz ex-elnök szerint még ha minden orosz követelést el is fogadna Ukrajna, akkor „ugyan egy mérsékeltebb rezsim térne vissza ideiglenesen a hatalomba,

„de ezzel még nem érne vége az orosz hadművelet”.

„És akkor eljön az idő, hogy végérvényesen szétnyomjuk a rohadékot /mármint Ukrajnát!/. Hogy beleüssünk egy hosszú acélszöget Bandera kváziállamának koporsójába. Hogy elpusztítsuk véres örökségének maradványait és visszaadjuk megmaradt földjeit az orosz föld ölébe”.

 https://444.hu/2024/07/10/medvegyev-szerint-az-oroszok-akkor-is-elfoglaljak-vegul-ukrajnat-ha-elobb-tuzszunet-lesz

"Volt Magyarországnak olyan korszaka, amikor az volt a kellemetlen, ha valaki nem szabadkőműves"

Réti László: "A francia Nagyoriens képviselőit a francia parlamentben fogadják, és a román Nagyoriens képviselőit is a román parlamentbe hívják, hogy kikérjék a véleményüket. Mi még nem tartunk itt. Nemcsak azért, mert kevesen vagyunk, hanem azért is, mert nálunk a döntéshozók süketek – miközben volt Magyarországnak olyan korszaka, amikor az volt a kellemetlen, ha valaki nem szabadkőműves. Csodálatosan virágzó polgári világ volt ez. A mi rendünket 1871-ben Klapka György, Türr István, Kossuth Lajos és Andrássy Gyula, a kiegyezés miniszterelnöke alapította, akik Párizsból kapták a pátenst, azaz az alapítási engedélyt. Türr volt az első nagymester, Kossuth tiszteletbeli nagymester. Azért jött létre a rend, hogy a kiegyezés után felemelje Magyarországot." https://qubit.hu/2024/07/10/reti-laszlo-a-magyar-nagyoriens-nagymestere-nem-mondom-ki-de-szabadkomuvesnek-nevelem-a-diakjaimat

A háborúpárti orbánisták

A háborús vészhelyzettel ijesztegető és ezen az alapon a jogot és törvényességet felfüggesztő, diktatórikus hadiállamok egytől egyig arra hivatkoznak, hogy ők csak védekeznek:

  • A Hadiállam pátján állók védekeznek a polgári demokráciák világkereskedelme ellen, amelynek örve alatt, mint mondják, „globalista agymosás” folyik, vagyis a nemzeti identitások tervszerű felszámolása. Holott ellenkezőleg: a többnemzetiségű hadiállamokban (mint például /Szovjet/Oroszországban és Kínában) a többségi nyelvet beszélő államhatalom az, amelyik módszeresen felszámolja a nemzeti/nemzetiségi autonómiákat és kultúrákat!
  • A Hadiállam pátján állók védekeznek az országon belüli kisebbségek ellen mondván, hogy a háborús helyzetben (és mint tudjuk „a nemzetközi helyzet fokozódik”:) nemzeti egységre van szükség! Aki tehát nem áll be az uniformizált egyénekből álló „homogén” tömeg soraiba az hazaáruló. A hadiállamban nincs helye az egyénieskedésnek, csak a nemzetállam és vezére szuverén - senki más! Minden politikai, vallási, nyelvi és szexuális kisebbség a háborús erőfeszítést gyengítő, békét veszélyeztető „idegenszerű”, vagy egyenesen külföldi ellenséges aknamunka következménye!
  • A Hadiállam pátján állók védekeznek a Hadiállam szellemiségével összeegyeztethetetlen pacifizmus ellen, amely a dekadens Nyugat lélekmérgező kábítószere. Egyértelmű, hogy csak a Hadiállam ellenségének számítanak fontosnak olyan fogalmak, mint emberi élet és életszínvonal, hiszen minden hazafinak vakon kell bíznia a vezetőiben és ha szükség úgy hozza akkor a nemzet (pontosabban a nemzet urainak) ragyogó jövője érdekében, szó nélkül el kell tudnia viselni a teljes elszegényedést, vagy a hősi halált!
  • Végül, de nem utolsósorban a Hadiállam pátján állók védekeznek a kritikus sajtóval szemben. Ez Hitler idejében úgy működött, hogy mind az angolszász, mind a szovjet antifasiszta kritikát azzal söpörtek le az asztalról, hogy azok a felsőbbrendű árja/németség elleni zsidó világösszeesküvés világos jelei és bizonyítékai.
  • Ma az orbánisták az orosz Hadiállam agresszióját elítélő független médiát vádolják „háborúpártisággal”, következésképpen a világbékére veszélyes, nukleáris fegyverek bevetésével fenyegetőző Putyint tekintik „békepártinak”!

De korunk fő problémája nem egy csekély valószínűséggel bekövetkező világháború (a magyar miniszterelnök ennek a témának a középpontba állításával csak a hazai intézményrendszer működési zavarairól, berozsdásodásáról akarta elterelni a híveinek figyelmét) hanem az emberi civilizáció és a földi élővilág megőrzésének a mikéntje.

Ebből viszont nincs sem politikai, sem gazdasági haszon rövid távon, tehát jöhet az igazi katasztrófa, a következő generációt sújtó „utánunk az özönvíz!” politika…

Moszkva nem hisz a békemisszióban!

A Kreml számára Orbán csak egy fontoskodó, hasznos idióta.

A vad kommunistából vad pravoszlávvá vedlett Putyin szent küldetésének tartja, hogy legyőzze nem egyszerűen Ukrajnát, hanem az Isten, a Nemzet és a Férfi TEKINTÉLYÉT TAGADÓ, tehát a "sátáni, globalista Nyugatot".

Putyin nem akar tárgyalni; ő maga a háború öldöklő istene!

 

süti beállítások módosítása