MaGYAUR

MaGYAUR

Az ellenzéknek tudatosan kellene kiállnia a nyugatias életmód mellett!

2017. szeptember 14. - Magyaur
A Soros-ellenesség nem elmebaj, hanem primitív kapitalizmus-ellenesség. A világot átszövő globalizmus sok modernizációt és sok egyenlőtlenséget hozott, és valójában ez a "világkereskedelem" a gyűlölet tárgya mind Orbánéknál, mind a Világkereskedelmi központot kamikázé módon megsemmisítő muszlim fanatikusoknál. Az "istentelen", a "hagyományos vallási-nemzeti értékeket" a globalizmusával veszélyeztető Nyugat a célpont. Azt a magyar lakosságot, amelyet a második világháború környékén az angolszász divatok ellen (még a jazz ellen is hangoltak) aztán a Kádár-korban a nyugati "fellazítástól" ( beat zene, hosszú haj, pacifizmus, szexuális szabadság, egyéniség-kultusz stb.) óvott az állami hivatalosság most hasonlóan dolgozza meg az orbáni propaganda. A frusztrált, illetve azzá tett lakosság jó része elhiszi, hogy a piaci verseny rossz, az állami szigor és hadigazdaság jó, de hogy "nevet adjanak a gyereknek" az "ős-gonoszt" megtestesítették Soros figurájában. Az ellenzéknek ezért nemcsak arról kéne beszélnie, hogy miért jobb egy nagy szövetségi rendszer részeinek lennünk, mint védtelenül a keleti hidegben, hanem arról is hogy miért jobb a kapitalizmus a neo-feudalizmusnál!
Reagálás TGM: Az elmebaj módszertana A „Soros-terv” abban áll, hogy Soros György írt egy cikket, amelyben nem az van, amit Orbán miniszterelnök úr hajtogat róla. HVG.HU
http://hvg.hu/itthon/20170914_TGM_az_elmebaj_modszertana

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8812828724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása