MaGYAUR

MaGYAUR

Az élősködő Fidesz-KDNP

2017. november 25. - Magyaur

 A kormányzó pártok „munka-alapú” társadalomról papolnak, de közben maguk nem tesznek egyebet, minthogy a magyar és az európai uniós adófizetők pénzét újraosztják és amit hozzátesznek - kurucos Európa-ellenesség, konzervatív demokrácia-ellenesség, antikapitalista piaci verseny-ellenesség, neo-liberális szociális érzéketlenség és pogány szolidaritás-ellenesség - abban sincs köszönet

Nekem a Fideszes volt-kollégista nagyfiúkról mindig a „Pál utcai fiúk” történetének „einstand” szava jut az eszembe. Az író Molnár Ferenc így magyarázta a szó értelmét: „Ez a csúf német szó azt jelenti, hogy az erős fiú hadizsákmánynak nyilvánítja a golyót, s aki ellenállni merészel, azzal szemben erőszakot fog használni. Az `einstand` tehát hadüzenet is. Egyszersmind az ostromállapotnak, az erőszaknak, az ököljognak és a kalózuralomnak rövid, de velős kijelentése.” Az orbáni einstandok története a kádár-kori, vagy MSZP közeli káderek „kommunistának” bélyegzett vagyonának az elvételével kezdődött, majd folytatódott a külföldi cégekkel, amelyek amúgy tőkét fektettek be, mert profitot reméltek szerezni (fúj ez annyira piszkos, kapitalista dolog!:) „Visszavette” tehát a Fidesz-KDNP állam a feljavított, modernizált cégeket, amelyeket aztán a tőkehiány miatt most katasztrofális módon elhanyagolnak (lásd a közműveket).

A Fidesz-KDNP, akár a Pásztor fiuk, akik Nemecsek Ernő nyeremény-golyóit elvették a Múzeum kertben, a nyílt rablást nyílt megtorlás kilátásba helyezésével tetézi. Az egyik jelentéktelen politikusuk azt mondta: ha sokat ágálnak itthon és külföldön a keskeny nyomtávú, semmire se való magánvasút ellen, akkor csak azért is meghosszabbítja, vagyis legyen kuss! Szóval a legkisebb kritikára is agresszió a válasz, amit azzal magyaráznak, hogy Magyarország ostromállapotban van. Hol a multik, hol az IMF, hol az Európai Unió, hol az Egyesült Államok, hol a menekültek, hol az ENSZ menekültügyi biztosa, hol Soros György, hol a „keresztény-ellenes”, vagyis a nem Biblia talaján álló tudósok támadják a keresztény-nemzeti magyarokat… Az egész szánalmas, de bejön, ahogy bejött Hitlernek is, aki úgy állította be a második világháború megindítását, hogy a „kegyetlen és hódító” Lengyelországgal szemben önvédelemből indított harcot a ’szegény, szerencsétlen és védtelen” náci Németország!:)

A Fidesz-KDNP is arra hivatkozik, hogy csakis a magyar nemzet önvédelmének céljából vesz át „állami megőrzésre” egész iparágakat, országrészeket, illetve szüntet meg módszeresen önkormányzatiságot és szakmai autonómiát. Annak érdekében viszont, hogy legyen gondos gazdájuk – és csakis ezért:) - kiosztja azokat hívei és haszonleső támogatói közt. Azért kérnek tehát szépen még négy évet, meg még további négy éveket, hogy a művük, a félművelt, elszigetelt és vegetáló Magyarország, a „munka társadalmaként” keze alá dolgozzon a fideszes-kdnp-és új uralkodó osztálynak.

Ezt akarjátok valóban?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4713378965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása