MaGYAUR

MaGYAUR

A nemzetcsonkító Fidesz

2019. szeptember 02. - Magyaur

A Fidesz ott követett el hazaárulással felérő bűnt, hogy önző harácsolása és a vezetésének sporthobbijai miatt nem tett meg mindent az állami intézmények fejlesztéséért. 
Minden megy tönkre: az egészségügy, az oktatás, a jogállamiság, az önkormányzatiság, a nyugdíj-biztosítás, a vasút, az utak stb.
A „szimbolikus nemzetpolitika” bűvkörében, és a gazdaság jelentőségének lebecsülése miatt Magyarország elmulasztotta azt az esélyt, hogy az EU-ban és a világpiacon „márkává” váljon; például bizonyos primőr áruk melegházi előállításában, a biotechnológiában, vagy a világ nyugdíjasainak egészségturizmusában.
Ugyan lehetett népszerűséget és szavazatot szerezni azzal, hogy "milyen tökösen odamondogatunk" az EU vezetőinek, de közben Magyarország perspektívái végzetesen beszűkültek. Ezért, a rossz kormányzati teljesítmény, a reménytelenség miatt vándorolt ki 600.000 pótolhatatlan magyar! A Fidesz nemhogy nem tette élhetőbb országgá Magyarországot, de hagymázas pogány-hun-kurultájos kultuszával és merev, modernitásellenes egyház-politikájával kifejezetten elriasztotta az országból az európaias kultúra és életmód híveit. 
Ezzel akaratlanul nemzetcsonkítást; "második Trianon"-t idézett elő az itthon maradó generációknak!
Le a nemzetcsonkító Fidesz uralommal!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8915035508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.09.08. 02:52:38

Sport majmok!
Az együgyűség jele: állandóan a testtel foglalkozni; mindig tornázni, sokat enni, sokat inni, sokat menni félre, szeretkezni. Ezeket mellékesnek kell tartanunk, minden gondunkat a szellemünkre kell fordítanunk. Epiktetos Ókori filozófus
az ember csak saját korlátai megismerése révén juthat el a szellemi tökéletességhez.

A sportnak minden időkben és főleg minden kormány részéről jó okból mindig a legnagyobb jelentőséget tulajdonították, szórakoztatja és kábítja és butítja a tömegeket, és főleg a diktatúrák tudják, miért támogatják mindig és minden esetben a sportot. Aki a sportot támogatja, az a maga oldalára állítja a tömegeket, aki a kultúrát támogatja, az maga ellen fordítja őket, mondta nagyapám, ezért áll ki mindig minden kormány a sport érdekében és a kultúra ellen. (Thomas Bernhard: Önéletrajzi írások

A sport fogalma nem tévesztendő össze a puszta testi ügyességgel, a rekord-hajhászással, a nyereség vadászással és a legutóbbiakkal együtt járó primadonnáskodásokkal. Ez utóbbiaknak nemcsak hogy a sporthoz semmi közük, de a sportnak egyenesen ellenségei. Szentgyörgyi Albert
süti beállítások módosítása