MaGYAUR

MaGYAUR

„Lakosságcsere” Orbán-módra

2022. május 23. - Magyaur

A némileg rasszista, bevándorlás-ellenes, nemzeti bezárkózást szorgalmazó jobboldal Európában és Amerikában egyaránt vezéreként tekint Orbánra. Dehát, mint tudjuk Orbánnal kapcsolatban nem azt kell figyelni amit mond, hanem amit tesz… Jelenleg épp vietnami, indonéz, mongol, fülöp-szigeteki vendégmunkásokat készül behívni a súlyos munkaerőhiánnyal küszködő Magyarországra.

Az Orbán-rezsim ki/bevándorlás politikáját úgy lehetne összefoglalni; „hogy annak a magyarnak, akinek vonzó a nyugati liberalizmus, akinek nem tetszik a nacionalista, keresztényi mázzal leöntött feudalisztikus rendszer az jobban teszi, ha elkotródik és nem rontja itt a levegőt!” Vagyis a rövid távú politikai perspektívát követő Fidesz minőségi lakosságcserét hajtott végre: elkergette/elkergeti (szimbolikusan a CEU-val együtt) az európai látószöggel rendelkező értelmiséget és inkább idehoz a világ minden részéről akármilyen minőségű munkaerőt, csak ne sok vizet zavarjon.

Ugyanakkor a vendégmunkások számára sem vonzó a szegény, idegengyűlölő Magyarország és - amiképpen az ukránok pár évvel ezelőtt – amint lehetőségük adódik továbbállnak nyugatabbra…

https://24.hu/fn/gazdasag/2022/05/23/vendegmunkas-kolcsonzott-munkas-tavolkelet-kormany/

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2617838155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyaur 2022.05.23. 13:10:23

Magyarország jövője: egy parancsuralmi, vallásos (bármilyen, csak ne "vallásilag közömbös") harmadik világbeli országgá lenni...

ez a nevem senki 2022.05.23. 17:48:58

egy viet
nyami dolgozik+ jobban a pénz
éért vagy egy szír
vajon?

Nancsibacsi 2022.05.23. 21:43:07

Az az európai "látószöggel" rendelkező értelmiség olyan buta mint a tök - nem kár értük. Ezzel szemben a Zrínyi országost tavaly vagy tavaly előtt egy vietnámi kisgyerek nyerte meg - csak szólok. Ez annak köszönhető, hogy ahogy az apja dolgozik mint az állat, ugyanezt várja el a gyerekétől is. Napi 2 óra matek otthon magántanárral - ha szünet van, ha suli...

ulpius66 2022.05.23. 22:17:34

"Az Orbán-rezsim ki/bevándorlás politikáját úgy lehetne összefoglalni; „hogy annak a magyarnak, akinek vonzó a nyugati liberalizmus, akinek nem tetszik a nacionalista, keresztényi mázzal leöntött feudalisztikus rendszer az jobban teszi, ha elkotródik és nem rontja itt a levegőt!”

Magyar Úr!

Te még itthon vagy?

PEDIG ELKOTRÓDHATNÁL MÁR!!!!!!

NEM HIÁNYOZNÁL SENKINEK.....

ulpius66 2022.05.23. 22:19:26

Tényleg!

Magyar ÚR!

Te egyébként miből élsz?
(mán a segélyen kívül....mert az agyaddal biztos nem tudsz pénzt keresni.....)

ez a nevem senki 2022.05.24. 07:16:13

Ma megalakul az ötödik Orbán-kormány

Viktor! toponeplayer

MEDVE1978 2022.05.25. 13:09:13

A vietnámi, indonéz, mongol, fülöp-szigeteki olyan rosszul él, hogy Magyarország már haladás neki.
Ezekből az országokból valószínűleg mi a gazdag nyugat szegényebb része vagyunk.
A vendégmunkást pedig meg ugye nem kell véglegesen importálni. Lásd a nyugat új szuperszövetségesét (az ukrán-orosz háború óta), Katart. Ott is olcsó ázsiai rabszolgák építik az arab kiválasztottak jövőjét :)
süti beállítások módosítása