MaGYAUR

MaGYAUR

Üzenem Szijjártónak...

2023. március 15. - Magyaur

Mondja meg Lavrovon keresztül Putyinnak, hogy hagyja már végre abba ezt a teljesen elhibázott háborút, amely tökreteszi Oroszországot!
Mondja meg azt is, hogy ha ismer istent, akkor ne hagyja sem az ukrajnai szláv lakosságot kiirtani, sem a nőket megerőszakolni, sem a gyerekeket elrabolni és agymosottá tenni, hogy azt se tudják honnan származnak és kik a valódi szüleik - ha már annyira "családpárti" az ortodox keresztény vallás!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr3418072654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baby joe 11 2023.03.17. 10:30:27

Én is üzenek neked,te egy hűje vagy!....Az ukránok 2014 óta irtották az oroszokat!....Akkor nem irkáltál,nem jóemberkedtél az interneten.Most meg játszod az agyadat és forgatod a szemeidet......
Igenis azt kapják az ukránok,amit a kisebbségeket gyűlölő náci vezetőik kierőszakoltak.
Ezt az egész világ tudja,csak a liberális baloldal csaholja a hazugságokat!....

ulpius66 2023.03.17. 12:54:56

"Mondja meg azt is, hogy ha ismer istent, akkor ne hagyja sem az ukrajnai szláv lakosságot kiirtani, sem a nőket megerőszakolni, sem a gyerekeket elrabolni és agymosottá tenni..."

Magyar Úr!

Ezt melyik mesében olvastad?
süti beállítások módosítása