MaGYAUR

MaGYAUR

Ments meg, Uram, minket...

2023. május 10. - Magyaur

A magyar kormány meggondolatlan, összességében árfelhajtó "ártámogatásaitól" ments meg, Uram, minket!

És ments meg, Uram, egyáltalán az egész orbáni nemzetrontó politikától, amely az ország teljes lerohadásához és elszegényedéséhez vezet!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2118121282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

György Csaba Nagy 2023.05.13. 10:30:11

Totyától tudjuk, balhé van, nagy balhé. Urunktól azonban nem remélhetünk segítséget. Valahogy nem látszik keze nyoma a világban. Ő ugye egy és igaz, tehát ő Allah, Jehova, Síva és az egész fenti mindenség is, csak neveit zavartuk össze és szét. Nos, ezek a nevek, illetve híveik vadul pofozzák egymást: ortodox keresztény a másik ortodoxot a szomszédban, Jehova Allahot Izraelben és környékén, Síva és társai Allahot Indiában, síita Allah szunnita Allahot szerteszét arabuséknál-perzsáknál, tálib Allah IS-Allahot Afganisztánban. Hogy jövünk mi ahhoz, hogy e sok bajában nyaggassuk a fáradt öregurat jelentéktelen problémáinkkal, mikor a világban ömlik a vér, itthon csak a könny a gáztól. Inkább vessünk számot magunkkal. Ajándékba kaptuk no nem a szabadságot, de annak esélyét, s mivel nem harcoltunk meg érte, nem is tudjuk megbecsülni. Idegen uralom helyett rögvest bemenekültünk egy saját diktátor köpenye alá, s nem is igazán akarunk kibújni onnan. Alkalmatlansága egyre nyilvánvalóbb, csődbe kormányozta minden nagy rendszerünket, de kiutat mutatni senki nem tud hihető, meggyőző és erőt sugárzó módon. A népi mondás, "segíts magadon, az Isten is megsegít", csak ebben a sorrendben igényelhető.
süti beállítások módosítása