MaGYAUR

MaGYAUR

Holló a hollónak nem vájja ki a szemét, kivéve ha elvakult populista-nacionalista

2023. május 31. - Magyaur
Idézet a lenti, a koszovói konfliktust alaposan körüljáró elemzésből:
"A konfliktus kiélezése valójában a szerbek és az oroszok érdekében áll. A Kremlnek mindenképpen jól jönne, ha az Európai Unió figyelmét sikerülne megosztania az Ukrajna elleni háború és a Balkánon kirobbanó esetleges konfliktus között.
Magyarország viszont nagyon kényes helyzetbe került most, hiszen NATO- és EU-tagként támogatjuk azt a Szerbiát, amely kihívást intéz Koszovóban a NATO és az EU ellen. Vucic elnök például a szerb hadsereget felsorakoztatta a koszovói határon, sőt ő maga is csatlakozott a katonai egységekhez. De már korábban is megírtuk, hogy a helyi választások bojkottja nyomán „békés felkelésről” beszélt Vucic."
https://24.hu/kulfold/2023/05/30/koszovo-szerbia-albanok-zavargas-kfor-nato-magyar-katonak-szijjarto-orban-vucic-kurti/

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8618135936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Billy Hill 2023.06.03. 23:11:24

"NATO- és EU-tagként támogatjuk azt a Szerbiát", amely hivatalosan is EU tagjelölt ország. Meg még szomszédos is. Ez elborzasztó.
süti beállítások módosítása