MaGYAUR

MaGYAUR

Tisztelet Ukrajna különböző nyelveken beszélő, hős népeinek!

2023. június 17. - Magyaur

Putyin a hadüzenet-nélküli támadásának indoklásakor egy szót sem szólt az Egyesült Államok állítólagos ukrajnai terjeszkedéséről; Putyin az ukrajnai orosz-nemzetiségi lakosság megvédésére hivatkozott... de valójában a hadi, stratégiai okok játszottak szerepet az ukrán-ellenes háborúk megindításakor: 2014-ben a Krím haditengerészeti támaszpontjainak bebiztosítása volt a cél Oroszország számára. A doni "Ukrajnától független népköztársaság" kikiáltásakor a Donbasz hadiipari üzemeinek (pl. az Azovsztálnak) az elfoglalása volt a cél és végül Ukrajna totális bekebelezése - Belarusszal együtt! - ez lett volna Putyin történelmi öröksége: a "Szent-Oroszország" visszaállítása. Viszont az ukránok és az ukrajnai oroszok(!) beleköptek a levesbe...

Ha Amerikán múlt volna, akkor kimenekítették volna Zelenszkijt és hagyták volna, hogy Ukrajnát letapossák az orosz csizmák (ahogy megtörtént 1956-ban Magyarországgal), de a bátor ukrajnai lakosság honvédő háborút indított az orosz gyarmatosítókkal szemben!

Minden tiszteletünk Ukrajna hős védőié!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2118148302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez a nevem senki 2023.06.17. 18:21:46

ha bilden képes lesz meg
felellő irányba iga
zodni sa
játkezűleg fog
ja az uszkár díjat a boh
óc arcá
bale hell ni

2024 2023.06.17. 19:24:27

"Putyin a hadüzenet-nélküli támadásának indoklásakor egy szót sem szólt az Egyesült Államok állítólagos ukrajnai terjeszkedéséről; Putyin az ukrajnai orosz-nemzetiségi lakosság megvédésére hivatkozott..."

Előtte hónapokon keresztül ment az egyre határozottabb és vészjóslóbb figyelmeztetés az orosz fél részéről. És ült le tárgyalni nyugati országok és a nato képviselőivel - már ha azokat utóbbiak részéről tárgyalásnak lehet nevezni. Sebtiben álltak fel az asztaltól és arrogánsan, feljebbvaló hamis tudatukban sepertek le minden orosz követelést, jórészt az Oroszország felé támasztott biztonsági garanciákra vonatkozóan. Ha még időben megtalálják a közös hangot, nincs háború.

Aki nem éri fel ésszel, hogy ez a háborút az Egyesült Államok provokálta ki, és azért, hogy általa meggyengítse Oroszországot, az ostoba. Ezt még Amerikában is elismerik, úgyhogy kár a valósággal kitartóan szembemenni.

a nagy hohoohooo 2023.06.17. 22:33:39

@2023: Az megfigyelték már, hogy minél nagyobb kretén valaki annál lelkesebben magyarázza, hogy milyen elvek alapján kretén és, hogy másoknak mit kellene csinálnia, hogy az egész világ olyan kretén legyen mint ő....hehee..

POLITIFACT: AZ ÉV HAZUGSÁGA PUTYINÉ, AMIVEL ELINDÍTOTTA A HÁBORÚT.

“A cél a brutalitás igazolása, az emberek szemének bekötése és a lehetséges szövetségesek meggyőzése”

- írta az oldal.

A PolitiFact kiemeli: Putyin a háború igazolására azt állította, hogy Ukrajnát neonácik vezetik, és az országban népirtást követnek el. Egyik sem igaz. Ahogy az sem, hogy a bucsai mészárlást ukránok rendezték meg. A háború létjogosultságát Putyin hosszú ideig azzal védte, hogy Ukrajna nem létező ország, meghamisítva ezzel az ország történelmét és kultúráját.

www.lakmusz.hu/politifact-az-ev-hazugsaga-putyine-amivel-elinditotta-a-haborut/

A KREML JÁTÉKKÖNYVE: ÜRÜGY KIDOLGOZÁSA UKRAJNA MEGSZÁLLÁSÁRA – MÉG TÖBB MÍTOSZ
euvsdisinfo.eu/the-kremlins-playbook-fabricating-pretext-to-invade-ukraine-more-myths/?fbclid=IwAR12QbuiIzkq0LaqiuEQl_3qaC2wqzTG-etV8958VbkAcbPJ1ocflMsfDE8&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202204

2014 óta egy embert nem öltek meg a nàcik Ukrajnában.
"Mindeközben döntött a hágai Nemzetközi Bíróság is, az oroszoknak azonnali hatállyal fel kellene hagynia az Ukrajna elleni invázióval. A korábbi bejelentésnek megfelelően szerdán hirdetett ítéletet a szervezet, melyben kimondta, hogy Oroszországnak azonnali hatállyal be kell szüntetni a háborút, mert nem találtak bizonyítékot arra az orosz állításra, hogy a donyecki és luhanszki szakadár területeken népirtás zajlana az orosz nemzetiségű lakossággal szemben"
Indok kellett a támadáshoz..Úgy kezdődött, hogy az ukránok visszalőttek.
A fakenews, dezinformáció és propaganda
világában nem kell ezen csodálkozni, és az oroszok nagyon jók benne

Az EU,az ENSZ,az USA ,de a római pápa is megmondta
béke akkor lesz amikor Putler leállítja az agressziót és hazatakarodik.
Semmiféle területi engedmény nem engedhető ,hisz az újabb és újabb háborúk forrása .
Orbán Putler krvája höhöö...vegye fel újra összeszart békegalamb gatyáját oszt szájában Putler fasával repüljön Moszkvába köpje Putler asztalára höhöö

Csókpuszi galambocska höhöö...köszönjük ,hogy ideszartál,..megne töröld a szád,így vagy élethű höhöö.

2024 2023.06.17. 23:12:15

@a nagy hohoohooo: Ritkán még itt is adod a barmot, mandineres krucifix? Én értem, hogy ukrán a menyed, de attól a még a valósággal köszönőviszonyban kellene lenned.

"Az EU,az ENSZ,az USA ,de a római pápa is megmondta
béke akkor lesz amikor Putler leállítja az agressziót és hazatakarodik.

Otthon van. Az orosz hadsereg pedig nem fog kitakarodni a megszállt területekről. A háború előtt kellett volna engedményeket tenni Moszkvának. Most már baszhatod. Te is, meg az egész Nyugat. Mindannyian.

"Semmiféle területi engedmény nem engedhető ,hisz az újabb és újabb háborúk forrása."

Ez a legnagyobb hazugságotok, amibe belekapaszkodtok, ami érv alapján a NATO indokkal fegyverezi Ukrajnát. Valójában ez egy proxy háború, amit az USA vív Oroszország ellen azért, hogy leszámoljon vele. Mint ellenfelet, kivonja a nagyhatalmi játékosok közül. Amit amerikai tábornokok, politikusok is sorban ismernek be.

Úgyhogy csókpuszi az ukrán menyednek, galambocska..köszönjük ,hogy ideszartál,..meg ne töröld a szád, így vagy élethű hehehe. Öröm látni a vergődésetek.

Toportyán Zsóti 2023.06.18. 05:26:21

@2023: ÜrÜlékfikszáciőd nem kéne idetolnod putingazda muzsikja.

127.0.0.1 2023.06.18. 07:42:08

@2023: "Valójában ez egy proxy háború, amit az USA vív Oroszország ellen azért, hogy leszámoljon vele. Mint ellenfelet, kivonja a nagyhatalmi játékosok közül."

Nyilván. Ebből már rég rájöhettek volna az oroszok, hogy putyin CIA ügynök, hiszen az USA dróton rángatja.

camilló 2023.06.18. 11:15:57

@a nagy hohoohooo: Az emlékezet nálatok 2022 februárban kezdődik! Tehát igazad van, nem igaz, hogy 2014 februárjában a Majdan téren a Jobbszektor csőcseléke gyülekezett az USA asszisztálásával, hogy puccsal megdöntse Janukovics elnököt. Hazugság, hogy Viktória Nulland elismerte, hogy kb. 5 milliárd dollárt fordítottak erre a projektre és ez "minden idők egyik legjobban elköltött pénze"! Hazugság, hogy már 2014 előtt is erősen diszkriminálták a nemzeti kisebbségeket Ukrajnában. Hazugság, hogy 2014 május 2.-án a kisebbségi jogokért tüntető orosz nemzetiségű ukrán állampolgárokra rágyujtották az Majdan "hősei" Odesszában a Szakszervezetek Székházát! Hazugság, hogy az akkor még félkatonai terror alakulatok mentek Donbasszba úgymond helyreállítani a rendet. Hazugság, hogy ezt az akkori Jaszenyuk féle (senki által meg nem választott) vezetés terror ellenes cselekményként tüntette fel és többek között repülőkről, helikopterekről is bombázta a saját állampolgárait. Nyilván hazugság, hogy ezután a hírhedt náci félkatonai alakulatokat betagozták az ukrán hadseregbe! Hazugság, hogy Bandera náci volt akinek a mozgalma (UPA) nemztiségeket ölt meg. Hazugság, hogy ezek az alakulatok lengyeleket, zsidókat, ruszinokat öltek meg. Hazugság, hogy Bandera most mint nemzeti hős szerepel Ukrajnában. Kb. mintha nálunk Szálasiból csinálnának hőst. A színtiszta igazat olyan portálok írják le amik bár magukat függetlenként azonosítják, de korántsem elfogulatlanok. Vizsgálatokat folytatnak a fotel kényelmében és jobb esetben csak csúsztatnak....

Magyaur 2023.06.18. 12:19:35

Oroszország nemcsak a világ legnagyobb országa, hanem a területén leigázott, eloroszosított vagy eloroszosítani kívánt nemzetek fölött uralkodó utolsó gyarmattartó hatalom... (Amihez jobban vonzódik a szerencsétlen hatalommániás Orbán, mint a szabad világhoz!)

Magyaur 2023.06.18. 15:51:11

Itt a Putyin által elindított háborúról van szó, amelyben orosz részről egy percig nem volt szempont sem a magántulajdon, sem a civilek, de még az ukrajnai oroszok életének a megkímélése sem, sőt ellenkezőleg: azt sem bánták volna, ha az ártatlan nők, gyerekek, idősek a saját lakásaikban megfagynak, vagy éhen halnak!

camilló 2023.06.18. 18:49:21

@Magyaur: www.youtube.com/watch?app=desktop&v=zmhar0J27Hw
Tudsz ukránul? A lényeg :„Nekünk lesz munkánk, nekik nem. Nálunk lesznek nyugdíjak, náluk nem. Nálunk kifizetik a gyerektámogatásokat, náluk nem. A mi gyerekeink iskolákba és óvodákba járnak majd, az ő gyerekeik pedig a pincékben fognak ülni. Tehát így és éppen így fogjuk megnyerni ezt a háborút.”
www.hrportal.hu/c/nem-fizet-nyugdijat-az-ukran-allam-a-szakadar-teruleteken-20140519.html
A miheztartás végett! Ki kit akart megölni stb.
bekialtas.blog.hu/2023/05/26/1130_bekialtas_kilenc_eve_lottek_eloszor_donyecket
Gondolom minden putyinista hazugság....

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2023.06.19. 06:01:20

Orkrajna az ellenségünk.

Drukkolunk a kijevi CIA-hunta bukásához.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2023.06.19. 06:04:41

@camilló:

Ne aggódj. A kijevi CIA-rezsim esélytelen.

A NATO most csapatokat fog küldeni a frontra, de ez az utolsó próbálkozás.

A Szent Kereszt erőit nem lesz képes legyűrni a Szivárvány Lobogó aljas zsoldoscsapata.

A kijevi majmok hamarosan szaladnak haza Halivúdba.
süti beállítások módosítása