MaGYAUR

MaGYAUR

A Nyugat a "neo-Antant" - Orbán szerint...

2023. szeptember 16. - Magyaur

Káncz Csaba a naponta megjelenő „Éjjeli fejlemények” legutóbbi összefoglalójában idézte a Magyar Nemzetet: „A hazai pártlap „magyargyűlölő, tömeggyilkosokat nemzeti hősként tisztelő, konfliktuskereső, amerikai bábállamként funkcionáló latorállamnak” nevezi Ukrajnát, amelynek esetleges EU-tagsága végzetes lenne a magyarság számára…”

A véleményem erről:

  • A „Magyar Nemzet” c. lap hűen tükrözi Orbán tehetetlen dühét Ukrajna, a NATO, az Európai Unió, az Egyesült Államok ellen, akik keresztbe tesznek neki.
  • A nárcisztikus személyiségű Orbán úgy érzi, hogy ő testesíti meg Magyarországot, tehát, aki vele kekeckedik az az egész magyarságot bántja.
  • Akkor érezheti magát igazán szabadnak Magyarország, vagyis maga Orbán Viktor, ha semmi sem korlátozza a mozgásszabadságát; sem az egyezmények, sem a NATO, sem az EU, de még a nemzetközi jog sem!
  • Márpedig a „nemzetáruló” (vagyis Orbán-ellenes) szocialisták vitték be Magyarországot a NATO-ba és az EU-ba, amivel gúzsba kötötték az ő kezét is.
  • Nincs mozgástere, nem támogathatja szíve szerint Putyint az Ukrajna-elleni hadjáratában például orosz bázisok magyarországi létesítésének engedélyezésével, mert ez szóba sem jöhet a NATO berkein belül…
  • Pedig, ha megtehetné, akkor Orbán/Magyarország, pont úgy fittyet hányna a 2. világháború után kialakult országhatárokra, mint Oroszország. És Orbán „országgyarapítóként” vonulna be a történelemkönyvekbe (akárcsak Horthy Miklós)
  • Orbán úgy érzi, hogy ma erősebben foglyai vagyunk a Nyugatnak (ami számára azonos a „magyarellenes” Antanttal), ma sokkal ellenségesebb a körülöttünk lévő NATO tagállamok kis-Antantja”, mint bármikor 1920 óta.
  • Orbán bosszút forralva fő a saját levében… és közben irigykedik a türkmén, kazah, azeri, török, üzbég, kirgiz, katari despoták perverz, totális szabadságára!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr618215587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.09.17. 19:04:52

Azon kívül, hogy narcisztikusan (helyesírás, no!) gyűlölöd Vektort, esetleg valami saját gondolat?

Toportyán Zsóti 2023.09.26. 08:52:25

@gigabursch: Jobb oldalon sok a hölye,azért állt át oda ez a szerencsétlen putinpincsikutya.

Toportyán Zsóti 2023.09.26. 09:02:13

Nagy szuverenista elsö nagy uzlete anno a baltás gyilkos azeri baksisra csereberélése volt.... ez tartja magát embernek... Illibsikröl ma már csak az nem tudja hogy hazug tolvajok akik hasonlő erkölcsokkel rendelkeznek.
süti beállítások módosítása