MaGYAUR

MaGYAUR

Hiteles keresztény, hiteles ellenzéki

2024. március 05. - Magyaur

Hiteles keresztény, hiteles ellenzéki: Reichert János

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr2718346319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a nagy hohoohooo 2024.03.06. 15:10:18

Ez olyan mint hit ,az orbánvallási hit ,csak Orbán tudja megmenteni magát, és szüksége van Megváltóra, valakire, Aki mindent újjá tud tenni.
Volt már ilyen ,egyik faluban kevés volt a temlomjáró hívő ,erre a pap meghirdette a vasárnapi misén a hívők megtekinthetik az ÚR ujját és aki megcsókolja azzal csodát tesz.
Eljő a vasárnap -a pap lyukat fúr a szószékbe oszt kilógatja fasát ,íme hiveim ,az ÚR gyermekei Isten ujja ,járuljatok a csodatételre höhöö..nyáladzva csókolja is minden hívő ,míg egy sokat tapasztalt,okos öregasszonyra kerül a sor .
Komálnám ,hogy megtalálta tiszteletes úr,ráccsap a botjával : Isten ujja, Isten ujja oszt a köröm hol van róla
És mi leledzik a pátosz mögött? Pedofilia, lopás, zsarolás, hazugság, erőszak ... és még lehetne sorolni.Véleményem szerint semmi sem okozott nagyobb kárt még a kereszténységnek, mint a politika, ami rátelepedett; illetve semmi sem okozott nagyobb kárt a keresztény értékeknek, mint azok az egyházi személyek akik ezt nemcsak hagyták, de teljes mértékben kiszolgálják azt.
Szeretett vezérünk szájából elhangzó szavak közül a szeretetnél nincs obszcénabb. (Talán csak a keresztényi szeretet.)
megbocsátás, irgalom, alázat, segítő kéz a rászorultaknak, erkölcsösség, mértékletesség, gyónás? Nem ismeritek ezeket a fogalmakat. Valójában legszívesebben ezt a mezt is levennétek és akkor még yachtozás meg ereszen való csúszkálás után sem kellene kilépni a pártból, dehát szemforgatás nélkül nem megy.
Nagyon hatásos a vallás mögé bújni. Élő pajzs.Orbánék sajnos lejáratják a kereszténységet..
Ez utobbi az ó szajabol oximoron..1000 éve is csak az EU támogatások matt lettünk keresztények, délutánra.
Valóban régóta ismerik a magyar álláspontot: Orbán orosz ügynök az EU ban.

elméletileg az sem zárható ki, hogy a pap akinek krumpli volt a seggében valóban a pulpitust, vagy mit takarította mezíttelenül, mikor megcsúszott és a pulpituson felejtett, gondolom ebédre odakészített krumpli, belecsúszott a seggébe.
Piszok nagy pech..
A FideSS hazafisága és a kdnp kereszténysége pont olyan mint az utcalányok szüzessége .A templom és család duma a hülyéknek szolgál, pont úgy, mint a hazafiság, magyarságtudat és tsai.
A lopás meg a money - az a fontos, a többi csak maszlag ,csak a megszerezhető pénz,vagyon a fontos,így lettek fasiszták,a magát ,megvezetni hagyó buta népnek meg mindig kreálnak egy éppen ügyeletes ellenséget akitől nemzetthy máz alatt megvédik,addig se veszik észre ,hogy szétlopják az országot.Mindig mondom :nincs még egy ilyen nemzetthy lózungokkal magát elhülyíteni hagyó buta népség ?amelyik a saját kirablóit gazdagon tartja,sőt csorgó nyállal éljenzi mert besz.pja megvédi az éppen ellene kreált-mindenkori pillanatnyi hatalmi érdeke szerinti -ellenségtől.
A magyar kormány annyira kirakatkeresztény, amennyire ebből politikailag ,anyagilag profitálni lehet

Fura népség ez a FideSS. Közlekednek ereszen, alagútban, repülőn, yachton. Csak a valóság talaján képtelenek járni...höhöö..Milyen kereszténység ? ja az megmutatta igazi mivoltát ,lecsúszott a brüsszeli ereszen ,Isten,haza,család nemzetth néphülyítés leple alatt korrupció,drog ,krvák
Most már kezdem érteni, hogy a pedofil papok is azért úszhatják meg, mert "vallásszabadság".
Egyházi és szarházi személy nem zárja ki egymást !
Milyen a hiteles keresztény politika?
Milyen hálátlan szerep lesz mindazok szerepe, akiknek fel kell számolni a Nemzet, a Kereszténység, a Haza meghamisitott eszményeit! Napló 1943-1944” — Márai Sándor
süti beállítások módosítása