MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán bosszút kíván állni Donáth Annán

2024. augusztus 02. - Magyaur

A kisgyerekét nevelő és édesapját gyászoló Donáth Annát, aki két évvel ezelőtt a mentelmi jogával védte Iványit, utólag börtönbüntetésre ítéltetné a bosszúszomjas Orbán. 

Sajtóhír:

"Csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszakkal vádolják Donáth Annát.

„Politikai bosszú és megfélemlítés: gyanúsítottként idézett be az ügyészség csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak vádjával” - közölte a Momentum korábbi elnöke Facebook-oldalán. Donáth Anna beszámolója szerint egy 2022-es eset miatt idézték be, mikor testével védte Iványi Gábor lelkészt, ezzel megakadályozva egy NAV-os házkutatást.

„Videófelvételek bizonyítják, hogy erőszakot nem alkalmaztam (ahogy soha életemben), minden mozdulatom egy idős és ártatlanul meghurcolt lelkész védelmére irányult. Korábban az Európai Parlament is vizsgálta az ügyet, és megtagadta a mentelmi jogom felfüggesztését, hisz nyilvánvaló volt, hogy ez politikai bosszú, koncepciós eljárás, jogi terror”

- teszi hozzá. A csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak miatt akár kettőtől nyolc évig terjedő letöltendő büntetést is kaphat."

(444.hu - 2024. augusztus 2.)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4618459123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.08.03. 09:31:42

Annácska azt hiszi, ő az érinthetetlen elit tagja, így neki mindent szabad. Tévedett.

T.Jani 2024.08.03. 11:21:31

Orbán azt hiszi ő mindenható, pedig csak egy aljas diktátor a dinasztiájával együtt, akik csőd szélére sodorták az országot. O1G Törökországban csak koalíciós kormányt alakíthatna, mert ott Demokrácia van.

esztom 2024.08.03. 14:30:09

Annácska szörnyű bűnt követett el. A bicskei felmentett pedofillt mennyire is ítélték el?

2024 2024.08.03. 16:55:34

@esztom: Ne hazudj! Nem a pedofil kapott felmentést, hanem a cinkosa. Elítélték, börtönbe került, majd a büntetés-végrehajtási gyakorlatnak megfelelően a kiszabott szabadságvesztés egy részének leülte után szabadult és házi őrizetbe került. Abból is csak pár hónap volt hátra, amikor a közt.-i elnök kegyelemben részesítette. Ami egyértelműen elítélendő, de a tényekkel legyünk tisztában. A kormány pedig bejelentette, változtat a jogszabályokon, hogy pedofíliával kapcsolatos bűncselekmény esetén (segédkezőként is) ne szabadulhasson senki idő előtt.

gigabursch 2024.08.03. 17:23:44

Attól mert a rohadék apja felfordult miért is kéne ezt a hazaáruló, kártékony picsát bármiért is sajnálnom?
Menjen el dolgozni és fogja be a lepénylesőjét.

Lorrh 2024.08.05. 08:40:10

@gigabursch: Csak szólk, hogy ennyi haraggal és gyűlölködéssel és ennek kiokádásával nem fogsz értéket teremteni a világban. Csak a sötétséget növeled.

Lorrh 2024.08.05. 08:42:17

@2024: Tételesen igazad van. De politikailag végzetes hiba ilyen embernek kegyelmet adni. Tudod: nem csak tények vannak, hanem érzelmek is. És ez utóbbiak sokkal erősebbek. Pont ezt használja amúgy ki a rogánpropagandája is. De megértem, hogy kormánypártiként fáj amikor a másik oldal csúsztat. Mondjuk a hazudozásban még mindig toronymagasan orbán vezet.

gigabursch 2024.08.05. 08:50:43

@Lorrh:
Döglött Donáth => aljadék szarházi: Tény. Ehhez még gyűlölködni sem kell. Kifejezetten kártékony alak volt a gründolt egyházas működéseivel.
Lányacskája => aljadék hazaáruló szarházi. Tény. Egy olyan tette nem volt, ami bárminemű pozitív elismerésre alkalmatlan.
Felesleges vele szemben, de egyben lehetetlen vele szemben bárminemű pozitívumot felmutatni.

Lorrh 2024.08.05. 11:08:02

@gigabursch: nem követem donátannát. De amikor a hazaáruló szó előjön nekem egből orbán, szijártó jut eszembe. Mert ők konkrétan a hatalombna vannak és ebből a pozicióból teszik tönkre az országunkat. Donát meg sztem a partvonalon kivül volt/van/lesz.

Itt a kezem nem disznófasz 2024.08.05. 12:15:12

@Lorrh: Mikor bent ült 5 évig az eu parlamentbe, kurvára nem volt partvonalon kívül, meg mikor három naponta jelentett Jurovának akkor sem. Hál istennek most már ott van a történelem szemétdombján.

gigabursch 2024.08.05. 13:03:22

@gigabursch:
alkalmatlan => alkalmas

@Lorrh:
Segítek!
Keress vissza a blog.hu felületén az általam tett régi-régi hozzászólásokra:
A narancs és a vörös között árnyalatnyi a különbség.

Nem ok nélkül mondom.

2024 2024.08.05. 17:14:52

@Lorrh: "De politikailag végzetes hiba ilyen embernek kegyelmet adni. "

Számukra végzetesnek bizonyult a kegyelemben részesítés. Novák és Varga is belebukott, mert Orbán felállította őket. LETT következménye a dolognak.

Ellenben a baloldalon lett-e következménye a tengernyi stiklinek? A diplomát és végzettséget hazudásnak, a városházi stikliknek, a külföldi tiltott pénzeknek, a korrupciónak, az újpesti gazemberségeknek?

Semmi! Egyedül a várkerületi polgármester asszony bukott bele a totális tehetségtelenségébe és a kerületi zűrökbe. Ti újraválasztjátok a gazembereket. Ellenzéki gazemberség nem gazemberség, csupán rogáni propaganda. És különben is: meg kell akadályozni, hogy Budapesten is visszajöjjön azorbán, különben a fővárost is bekebelezi a fasizmus. Ennek álcája alatt lehet a választóik szemébe köpni, lopni, csalni, a várost szemét-és kosztengerben füröszteni, méhlegelőnek hazudott gaztengerekkel meghinteni, a közlekedési állapotokat rohasztani.

gigabursch 2024.08.05. 19:11:17

@2024:
ElQró Flető, a kádkőgyáras még mindig nem tudta bemutatni a diplomamunkáját.

Lorrh 2024.08.08. 12:40:32

@2024: Te egész komolyan azt akarod mondani hogy a fideszes mocsoknak lesz következménye? Igen, a két csajtól megszabadult orbán, de aki az egészet elinditotta a balogzoltán, az meg ott virgonckodik.
Te egyenlőségjelet húzol valmi diploma hiánya miatti hazudozás meg a végtelen billiárdnyi korrupciós orbán lopás között? Annak milyne következménye lett hogy rogánék zsebrerakták a letelepedési kötvényeket? Meg sorolhatnám reggelig a mocskaikat.
Szocik már rég eltüntek a szemétdombon, nehogy ezzel gyere már.

gigabursch 2024.08.09. 15:06:41

@gigabursch:
Nemrég jött az újabb jó hír.
Egy újabb aljadék szarházi dobta be a kulcsot. Roth László, bár a többség Boros Lajos néven ismeri,
Ritka kártékony alak volt.
süti beállítások módosítása