MaGYAUR

MaGYAUR

A robbanó csipogók ügyének megfejtése – Káncz Csaba ismerőse szerint

2024. szeptember 21. - Magyaur

"Kedves gyerekek!

Képzeljétek, a magyar parlament nemzetbiztonsági bizottságának vezetője bevallotta, hogy lövése sincsen arról, mi folyik a csipogók libanoni felrobbantása ügyében, és csupán az újságokból értesült az egészről.

Ne feledjétek az élet nagy tanulságát: mindig van lejjebb!!

Az ismerősöm viszont elmélázott az ügyön és egy újabb mesét hozott a szórakoztatásotokra.

Hol volt, hol nem volt:

„Van egy megerzesem ezzel a csipogo-robbantasos dologgal.

Irtam neked, hogy a volt irani elnok itt volt a magyar katonai titkosszolgalat szervezeseben a Ludovikan, pont akkor amikor a kinai elnok is Pesten volt.

Irannal 2017 óta aktiv nuklearis egyezmenyünk van es minireaktorok fejlesztese megy veluk.

https://hvg.hu/.../20170415_Nemzetbiztonsagi_riziko...

Iran a Sah bukasa ota orosz fegyverimportor, a Hezbollah pedig Iran kinyujtott karja.

Ennek a terrorszervezetnek szallitottak most kommunikacios eszkozoket egy tavolkeleti-BOLGAR-MAGYAR kozvetito ceges halon keresztul.

Nekem ez a MAGYAR-BOLGAR vonal a regi szovjet titkosszolgalati kapcsolatra utal.

https://mfor.hu/.../moszkvaba-vezetnek-a-hezbollah...

Van egy olyan erzesem, hogy az orosz katonai hirszerzes szervezeseben a magyarok reszt vettek a Hezbollah felszereleseben a regi bolgar fegyverkereskedos kapcsolataikkal, es ebbe a lancba epult be a Moszad, mert lattak, hogy mire megy ki a jatek, azaz a Hezbollahhoz mennek a szallitmanyok es Izrael ellen lesz felhasznalva.

Szerintem a magyar katonai hirszerzes nagyon is benne volt az irani szovetseges Hezbollah felszerelesebe es ebbe a levesbe koptek bele az izraeliek valahol utkozben es raboritottak az egeszet Orbanra.

Gondold vegig: Szijjarto mondja meg Izraelnek, hogy haboru lesz, ide jarogat titokban a volt Holokauszt-tagado irani elnok es ezek a regi bolgar fegyverkereskedelmi kapcsolatokkal tamogatjak a libanoni terrorszervezetet.

https://index.hu/.../iran-izrael-tamadas-terror-haboru.../

Nekem kisertetiesen hasonlit a MALEV gep bejruti lelovesere a 70 es evekben, amikor a magyar hirszerzes szinten fegyvert szallitott a terroristaknak es Izrael lelotte a gepet.

Itt is egy orosz szallitas lehetett, amit Izrael eszlelt, beepult a folyamatba es elhelyezte a tolteteket a csipogokban.

Magyarul a magyar titkosszolgalat szallitott fegyvert iszlam terroristaknak, ahogy a 70-80 as evekben is es Izrael lepett ellenuk.

Szerintem ez oriasi BUKAS, es kiderult, hogy a magyarok, illetve Orban hirszerzese terroristakat szerel fel es tamogat.

Ez a velemenyem.

Egy biztos, Orbanek lapitanak, senki nem mond semmit.

Mit is mondhatnanak...katonai kommunikacios eszkozoket szallitanak a terrorista Hezbollahnak!?

Ja es ne feledd...!!! Milyen ugyben kapcsolta le a magyar ugynokot Kaliforniaban az FBI? Mit akart csempeszni? Bizony katonai-polgari kettos felhasznalasu elektronikus kommunikacios eszkozoket!

Elektronikus kommunikacios eszkozoket, pont, amit a Hezbollah is kapott. Tehat maig letezik egy a regi szovjet COCOM-listat kikerulo csempesz halozat rendszer, amelyen keresztul az oroszok kepesek ellatni magukat es a terrorista szovetsegeseiket ilyen nyugati eszkozokkel....erdekes egybeeses...mint Iran es a regi orosz gazda, meg Izrael, aki ellen hasznalni akarjak, nekem ez a regi old storynak tunik ujra es a bili megint kiborult, de ez most igen sulyos, hiszen csak egy terrorszervezetet tamogattak be Orbanek...

Kizart dolognak tartom, hogy a Hezbollah a felszereleseit csak ugy a neten vegye, ezeket maig csak az altaluk jol ismert szallitoktol vehetik, akikben megbizhatnak a Hideghaboru ota.

Ez egy orosz-irani-bolgar-magyar szal lehetett, amelyet az izraeliek most az eszkozokkel egyutt felfedtek.

Ez kettos izraeli gyozelem volt: nem csak a leszallitott kritikus ellenseges kommunikacios halozat pusztult el, HANEM MAGA A BESZALLITO HALOZAT IS...ok dobtak fel a zugloi, a bolgar es a tavolkeleti lancot is...

Szoval itt tartunk: Orban a nemzetkozi terrorizmus fegyver-beszallitasat fedezi es szervezi.

Ez szerintem vizvalaszto lesz es rajuk fog egni figyeld meg.

A valosag tehat eppen a forditottja, mint amit az emberek gondolnak: ezek a lebukott cegek nem izraeliek voltak, hanem ok buktattak le ezeket es hekkeltek meg a szallitmanyokat es a beszallito rendszert!

A magyar kussolas es hallgatas megfejtese ez szerintem.

És ami a LEGINKÁBB elgondolkodtatja az embert, hogy AZONNAL MEGINDULTAK A NEMZETKÖZI VIZSGÁLATOK MAGYARORSZÁG ELLEN NEMZETKÖZI TERRORIZMUS TÁMOGATÁSA TERÉN!!

https://hvg.hu/.../20240918_Az-EU-vizsgalja-Magyarorszag...

A bolgár és az osztrák vonal a magyar-szovjet katonai felderítés klasszikus kapcsolatrendszere és területe, ahol rengeteg régi szovjet katonai titkosszolgálati kapcsolat van...

Ennyi a lényeg....ez egy magyar titkosszolgálati akció volt, amit a Nyugat bebuktatott és MOST TERRORIZMUS TÁMOGATÁSA A VÁD!"

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7618496132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.09.21. 09:30:52

Semita belügy.
A hazai zsidóság (a legmagasabb politikai szinten beépülve) kiszolgálja a moszad és társainak megrendelését, a semita testvéreik öldökléséhez, mert így maradnak a világ legdemokratikusabb állama és annak a legerkölcsősebb hadserege.

Ennyi.

2024 2024.09.21. 16:58:06

Szép mese volt valóban. Átnézve megvolt benne minden, ami csak kell: magyar katonai titkosszolgálat, Orbán, Kína, Irán, Oroszország - Rogán kimaradt. Aminek a bolond végkicsengése, hogy az antiszemita Orbán Izraelre támadt - hiába, hogy Hezbollah- terroristák kezeiben robbantak direkten a csipogók.

Az viszont már nem szép, hogy a most éppen a fiatalkorú lányokhoz dörgölődző, nyakon fogott trógerben bízó, hazugságtengerbe fojtott nullagyú ellenzéki szavazókat ilyen "igaz" mesékkel szórakoztatjátok.

És akkor a mese után a valóság: idehaza egy budapesti bejegyzésű magáncég az érintett. Annak vezetője lehet a magyar szál, akit a hírszerző szolgálatok már többször kihallgattak. Tehát nincs magyar kussolás. Az érintett vállalkozás csak egy kereskedő-közvetítő cég, nincs magyarországi gyártó- és telephelye, alkalmazottai sincsenek, az eszközök pedig sohasem jártak Magyarországon. A robbanó csipogókat pedig Izrael gyártotta vagy gyártatta le, mint ahogyan arról a nyugati média is írt. Az ukrángyilkos, európa-ellenes brüsszeli had pedig vizsgálhatja a semmit.

Rólad pedig ma is bebizonyosodott, hogy egy utolsó hazug szardarab vagy, blogger.

gigabursch 2024.09.21. 17:23:48

@2024:
Amúgy a hülye blogger, ha kiírja, hogy Káncz, két dolog biztos
1) hazudik
2) égeti magát.

MEDVE1978 2024.09.22. 15:43:17

Papíron importáló- és exportáló közvetítő cég, valószínűleg csak a profitért benne. Az egyik láncszem magyar volt, kb. ennyi. Nem kell ebbe belevizionálni mindenféle gyönyörű összeesküvés elméleteket. Bár egyébként Orbán erősebben Netanjahu szövetségese, mint Iráné, tehát a fenti történetben éppen az lenne inkább az értelmes, ha a magyar titkosszolgálatok segítették volna a Moszadot.
De valószínűleg semmi ilyen nem történt. A Moszad nem hülye, ezt egyedül csinálták, nem vontak be mindenféle hülye kelet-európai kapcsolatot.
Ha tippelnem kellene úgy történhetett, hogy:
1. A Moszad kémei tudomást szereztek arról, hogy a Hezbollah vezetése figyelmeztette a tagokat, ne használjanak mobilt.
2. Innen már csak egy rövid lépés volt, hogy a mobil mivel helyettesíthető valamennyire és ez mind a csipogó, mind pedig a walkie-talkie.
3. Ezt követően már csak azt kellett feltérképezni, hogy hol lehet nagyobb mennyiségű csipogó elfekvő készleten. Ez nem nagyon lehet sok helyen, mert kurvára senki sem használ ilyesmit. Aztán kiszúrták a készletet és a beszerzési lánc valamelyik részén kicserélték. Sőt lehet, hogy még a kezdeti raktárban (ez lehetett egy forgalmazónál is, nem csak a japán cégnél). Ugyanez kicsit nehezebb a walkie-talkie-val, de ott is lehetséges. 5-10 ezer csipogó egyébként szerintem legfeljebb 5 raklapra ráfér, ennyit kellett kicserélni. A walkie-talkie több, az ebből a szempontból is nehezebb ügy.

De hatalmi logikai szempontból sem érte volna meg túlságosan Irán felé menni Izrael helyett. (Az izraeli befolyás, gazdasági súly stb. sokkal nagyobb a magyar gazdaságban).
süti beállítások módosítása