MaGYAUR

MaGYAUR

Szembeszegülés az EU szabályoknak: napi egymillió euróba kerül az orbáni-Magyarországnak

2024. szeptember 25. - Magyaur

„Nemakarásnak jüan a vége. Nemhogy nem jön a pénz, hanem megy. Ne felejtsük el, hogy 2024. június 13. óta Magyarországnak napi egy millió eurós büntetést számolnak fel, mivel nem teljesítette az Európai Bíróság ítéletét, hogy konform módon szabályozza a menedékkérők jogorvoslati lehetőségét. Az azóta mennyi pénz?

Meghaladta a százmillió eurót! 

 

Vagyis a magyar adófizetőknek eddig kb. 40 milliárd forintjába (!!) került az, hogy a kormány migrációs kommunikációs narratívájába szorulva nem merte meglépni a szükséges, egyébként a szakértők szerint nem túlságosan jelentős jogszabály-módosítást. Emellett jön a 200 millió eurós egyszeri büntetés az egész kupacra. Ezt elkezdik levonni azokból a kifizetésekből (beszámítás), amelyekhez nagy nehezen már hozzájutott (volna) Magyarország, hiszen ezeknek egy része még mindig be van fagyasztva, ahogy a 10 milliárd eurós újjáépítési támogatásnak és hitelnek (tehát az RRF-ből járó pénzeknek) is.”

Partizán – HETI FELEDY, 2024. szeptember 25.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4218499310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F1őr 2024.09.25. 11:16:51

Az a pénz amit nem kapunk meg mondva csinált indokkal, az mind Ukrajnába megy. Az EU a saját szabályait tapossa. Ennek 1szer az lesz a vége, hogy többed megunkal fogunk kilépni és lassan szét is esik az egész szarkupac.

gigabursch 2024.09.25. 11:25:09

Ide figyelj te hazátlan tróger!
Ezt a költséget verd le a két bitmixeres pic$@n, meg a mögöttük lévő trógereken.

Igen, sokminden rosszat el lehet mondani vektorékról. Nem is alaptalanul.
De itt a felelőssk azok a szarháziak, akik érdekből vagy ostobaságból ilyen nemzet és országellenes ringyókat küldtek. Mert ezek pont olyan kêpet viselnek, amilyenek a szarházi szavazóik. Mint te!
Köpönyegforható!

F1őr 2024.09.25. 12:08:02

@gigabursch: Jegyzem meg a 2 ringyó még mindig jelent.

2024 2024.09.25. 14:52:18

Az illegális határátlépés bűncselekmény, az illegális migráció veszély Európára. Védjük az országot és betartjuk Schengent, mint uniós követelményt. Mi járunk el helyesen és törvénytisztelően, és nem azok, akik az Unió sorosista vezetésével karöltve immáron 9 éve öntik korlátozások nélkül népeikre a kizárólag tehertételt jelentő illegális migránsokat.
süti beállítások módosítása