MaGYAUR

MaGYAUR

Megsértődtek:

a nemzeti ünnepek színhelye és a külföldi államelnökök fogadása a továbbiakban Debrecenben lesz!

2019. november 07. - Magyaur

Szerencsére!:)

 

A mai napon, Erdogan látogatásakor, inkább mint más napokon az aláírásom: MaGYAUR

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8715294960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.11.08. 16:12:21

megindult a debrecen fikázás. csak rajta.

2019.11.08. 16:21:46

a következő világverseny januárban rövid pályás gyorskorcsolya.
euroshorttrack2020.com/
errefelé nem kérdés, hogy ilyesmi legyen vagy ne legyen. budapest 10x akkora város. ott győzött a no olimpia. errefelé az a cél, hogy óvodás kortól kezdve minden gyerek sportoljon. és ehhez szükségesek világversenyek is. nem áll szemben az egészségüggyel. budapesten az ellenzéki pártok hívei azt mondják: de. nem lehet érteni.

Magyaur 2019.11.09. 08:03:11

@cívisvárosi: A Fideszesek gondolták revolverezni Budapestet a Fidesz-bástya Debrecennel!:)

Magyaur 2019.11.09. 08:08:01

@cívisvárosi: Az államilag támogatott nagy sportesemények egyfelől az aktuális hatalom propagandájának szolgálatában, másfelől óriási lehetőség a hatalom holdudvarában lévő vállalkozóknak a zsákmányszerzésre, harmadrészt nem szolgálja igazából a közegészségügyet: nem az átlagembernek teremt sportolási lehetőséget, hanem csak kényelmes (és egészségtelen) nézői szerepre kárhoztatja.

2019.11.09. 09:00:01

@Magyaur:
errefelé többek között azért épült jégcsarnok, mert kósa lilike műkorcsolyázott. ez nem egy nagy leleplezés. ezt kábé mindenki tudja. és a "lali királyt" megválasztották a korcsolyázószövetség elnökének. mert a korcsolyázók azt mondták, hogy nekik is kell egy kormányhoz közel álló kijáróember. mert ilyen a világ. mindig is ilyen volt, és mindig is ilyen lesz. és ugye erre a világképre van alapozva a fidesz.

na most lehet mondani, hogy ez így nem jó. nekem valami matematikus féle iskolám van. ebből következően én a matematikát preferálom. egy probléma van. hogy orbán viktor hóbortja nem a matek, hanem a foci. és sokkal több ember van, akinek nem a matek a hóbortja, hanem a foci. de én liberális vagyok. és ezt megengedem. és szociábilis vagyok ezért megértem azt is, hogy ha kósa lajos kislánya műkorizik, akkor azt preferálja. na most lehet mondani, hogy igen ám, de ezek a fideszben lopnak, csalnak, hazudnak. velük szemben olyanokat kellene állítani, akik nem ezt teszik. nagy összegű adományokra van szükség ahhoz, hogy a "ner" oligarchák nagypolgárrá váljanak. de ezen túl miért ne lehetne konstruktívan együttműködni.

a politika a sportot is felhasználja propaganda célra. igen, a politikához ez is hozzátartozik. ez a természete. és nem igaz, hogy nem segíti elő az egészséges életmódot. ez a fidesz önkormányzati választások előtti kampányrendezvénye. minden nagyobb óvodás vagy kisiskolás válasszon sportágat, amit űzni szeretne.
www.dehir.hu/upload/images/wp_cikkek/2019/total_2.jpg
www.dehir.hu/upload/images/wp_cikkek/2019/diakosar.jpg
és akkor az a kövérkés kisgyerek is be akar találni a korláslabdával. és a háttérből az anyukája figyeli szemüvegben. és ezt kihasználja egy politikus farmer nadrágban. ő a szociális alpolgármester, aki kósa korábbi kampányfőnöke volt. és ez abban csarnokban van, ahol többek között ifjúsági műkorcsolya vébét rendeztek. és ahol januárban gyorskorcsolya európa bajnokság lesz. tehát ez mégis csak segíti a tömegsportot is, magyar, európai. ezekhez a létesítményekhez kapcsolódik egy városi sportiskola.

Magyaur 2019.11.09. 09:08:44

@cívisvárosi: Bocsánat, lehet, hogy nem derült ki, de engem ebben a témában nem Debrecen , hanem a Fidesz vezérkar érdekel; az a Fidesz, amely egyszerre utálja a "kozmopolita nagyvárost" és ugyanakkor imádja a Várba költözést (amúgy teljesen feleslegesen, százmilliárdokért) hogy onnan átérezhesse, hogy a lábai alatt hever Budapest...
Teljesen szánalmas.

Hungryhorse 2019.11.10. 11:41:08

Nem vagy te se magyar, se gyaur.
Te csak egy szerencsétlen libtard komcsi elmebeteg vagy.

2019.11.11. 05:20:08

@Magyaur: A sportnak minden időkben és főleg minden kormány részéről jó okból mindig a legnagyobb jelentőséget tulajdonították, szórakoztatja és kábítja és butítja a tömegeket, és főleg a diktatúrák tudják, miért támogatják mindig és minden esetben a sportot. Aki a sportot támogatja, az a maga oldalára állítja a tömegeket, aki a kultúrát támogatja, az maga ellen fordítja őket, mondta nagyapám, ezért áll ki mindig minden kormány a sport érdekében és a kultúra ellen.

Magyaur 2019.11.11. 07:12:33

@Hungryhorse:@lényeglátó: A sport nem annyira fontos (legfeljebb a tömegsport): ami fontos az az ÉLET illetve a megélhetés. Ez utóbbival van komoly baj Magyarországon!

Hungryhorse 2019.11.11. 17:08:59

@Magyaur: ápoltként, azon a szellemi szinten, amit a posztjaid tükröznek megértem, ha megélhetési gondjaid vannak.
De ne add fel soha!
A folyamatos tanulás és a becsületes munka még rajtad is segíthet.
süti beállítások módosítása