MaGYAUR

MaGYAUR

Világméretű összeesküvés a modern civilizáció ellen

Az illiberális politikai vezérek titkos haditerve

2020. június 20. - Magyaur
Cél: Megakadályozni a konzervatív-populista nemzetállami rendszer megváltoztatását, méghozzá globális méretekben!
Stratégia: Meg kell keresni azokat a gyűlöletet, vagy viszolygást keltő témákat, amelyeket a „normális többség” elutasít és amelyekre támaszkodva támadást lehet indítani a jogra és igazságosságra hivatkozó ellenzék ellen, a hatalom megtartása érdekében. A szabadon választható bűnbakok jegyzéke: a liberálisok, a Soros-bérencek, a Gülen-bérencek, az ateisták, a jogállamiság-hívei, a kozmopoliták, a környezetvédők, a „cigánybűnözők”, az evolúció-hívők, a homoszexuálisak, a pacifisták stb.
Alapelvek: Mindenki hazaáruló, aki meg akarja őrizni az elfogulatlan nézőpontját, vagy aki nem ünnepli eléggé a nemzetállamot-védő hatalmi elitnek csakis a saját (és ezzel természetesen) nemzetének tekintélyét növelő meggazdagodását.
A Férfi = az vagy egyenruhát hord, vagy sportoló - de legalább szurkoló.
A Nő = vagy a vallás által felmagasztosult és a népszaporulatot elősegítő anya, vagy a Férfinél alacsonyabb rendű kurva (avagy szingli).
Taktika:
A jelszavak legyenek „szent” szavak: Isten, Család, a (homogén) Nemzet védelme, Államérdek, Munkaalapú társadalom, a Nép, a Rend.
Teljesítmény:
Az illiberális nemzetállamok véd és dacszövetséget alkotnak a modern, istentelen és az állami bürokratikus elit tekintélyét romboló, úgymond „nemzetközi együttműködést” szolgáló erőkkel szemben (ENSZ, Világkereskedelmi Központ, IMF, WHO, Európai Unió, NATO stb.).
Éljenek a katasztrófák és a háborúk, amelyek szükségessé teszik az államnemzeti kádereket és virágozzék az illiberális hatalmi elitek internacionáléja!
https://hvg.hu/itthon/20200620_Az_Amnesty_vezetoje_a_Fulkeben_A_kormany_is_fogad_el_penzt_kulfoldrol_Kinatol_es_Oroszorszagtol

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr5215904282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2020.06.20. 15:17:01

A nyugati civilizáció az elmúlt 30 évben eljutott a dekadenciának olyan fokára, ami a pár évtizeden belüli bukását vonja majd maga után. Az "illiberális" konzervatív erők ezt a bukást próbálják kicsit távolabbra tolni, amúgy szerintem eléggé reménytelenül. És ennek az egész folyamatnak a vége nem a szeressük egymást gyerekek lesz, ahol békésen legelészik egymás mellett a bárány és az oroszlán, hanem egy elég csúnya világ, ahol az fog nyerni, aki jobban forgatja a kalasnyikovot.

enrikokaruszo 2020.06.20. 16:14:30

mit tegyünk, még mindig léteznek alapértékek
férfi, nő, gyermek-család
építés a rombolás ellenében
születés a halál ellenében
aki önmagát helyezi a vonalon túlra, ne követelje, hogy rajzoljunk új határokat, legyen boldog ott, ahová pozicionálta magát

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.06.20. 20:10:08

A célunk a modernitás, a liberalizmus, a felvilágosodás agyagba döngölése, s visszatérés az ember- és Istenközpontú világhoz.

Sándor Láda 2020.06.21. 01:45:26

Kik vagytok gyaurgecik? Mindennap alakul egy ilyen fasisztoid, igazságot kerülő, szarhalmaz szennylap? A pofátokat kellene kővel vagy valami más szenttárgyal betörni, vagy legalább anyátoknak mocskos faszok!

midnight coder 2020.06.21. 09:26:42

@MAXVAL bircaman közíró: Te vagy a másik szélsőség ami kerülendő, de szerencsére te kb. annyira egyedi jelenség vagy mint a wmiki meg a matyi.

midnight coder 2020.06.21. 09:31:04

@Sándor Láda: Gratulálok. Sikerült úgy megírnod egy három soros gyűlölködő kommentet úgy összehozni, hogy nemigen derül ki belőle hogy jobb vagy baloldali agyhalott vagy. Bár a fasisztoid alapján inkább a baloldalira tippelnék, akkor viszont dupla agyhalott mert akkor odáig nem jutottál el a szövegértelmezésben, hogy ez esetben a komenyista lövi a másik komenyistát. Ennyire nem olcsó a lőszer elvtársak!

Bandibacsi34 2020.06.21. 10:07:52

A blogger kis liberalis vilaga folyik most Seattle-ben(CHAZ). Valakit mar kilöttek nemtuggyukkik.
Emlekeztet ez egy regi nemet varos történetere(en.m.wikipedia.org/wiki/M%C3%BCnster_rebellion).
Nyugi. Ha nyernek a demokratak az USA ban majd szet lesznek kergetve par bap alatt.
A hagyományos tarsadalom rothadasa mar megallithatatlan(demografia, mentalis deficit meg sokszor a jobb oldalon is bizonyos kerdesekben) , csak, ahogy fentebb irtak nem a liberalis alomvilag jon majd el, hanem egyfajta kora középkori allapot.

sync 2020.06.21. 10:13:30

@MAXVAL bircaman közíró: Kicsit részletesebben az új világról.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.06.21. 10:18:08

@sync:

Szakralitás és humanizmus. Kapitalizmus és liberalizmus helyett.

MEDVE1978 2020.06.21. 11:01:22

A valóságban zajlik egy csomó folyamat egyszerre, nyilvánvalóan a politikusok és az egyes pártok is ezt próbálják interpretálni és befolyásolni. Kiragadni egy "rossz" reakciót nem jelent túl sok mindent. És a minősítés, hogy valami rossz is egy skálán mozog. Sajnos Orbán, Kaczinsky féle egyik oldal mellett sokszor átesik a ló másik oldalára is egy-egy kormány, amikor teret ad a "haladár" csőcseléknek (az egyik blog nevezte így a szobordöntögető csürhét). Egyik sem vezet megoldásra, ráadásul mindkettő megjelenésében vannak rendkívül visszataszító dolgok, míg egyik oldalon az ördögi Soros, gonosz menekült, démonizált cigány ellenségképet imamalmozó képmutató politikus, a másikon a gender WC-k és teljes nemi egyenlőség hevületében hisztériázó szélsőséges feminista, a nincsenek határokat, idegen szépet és illegális bevándorlókat szajkózó idealista barom található. Ha az inga kilengését a másik irányba is akarja valaki most látni, elég csak kinézni Amerikára, Nagy-Britanniára vagy Nyugat-Európára, ahol a közösség eddigi emlékezetét, értékeit néhány lüke forradalmár akarja felülírni, kisajátítva a valóság értelmezését. És azt, hogy például az amerikai demokrata párt hogyan próbál felülni erre a hullámra és megnyerni vele a választást (ahogy egyébként nem kevésbé gáz, ahogy Trump és Bojo is ugyanezt tervezi). Európában ez méginkább irritáló, mivel míg az USA-ban az amerikaiak a XVII. század óta importálták a négereket, illetve Dél-Amerikában honosak voltak az indiánok, akiket utána rabszolgásítottak, Európában nem volt rabszolgaság - csak a gyarmatokon - itt a négerek gyakorlatilag úgy jöttek be a gyarmatbirodalmak felbomlása után, dolgozni vagy simán csak menekültként. Most pedig döntően ők balhéznak, a többség egykori ikonjainak szobrait döntögetve. Nekem ez gyomorforgató.

György Csaba Nagy 2020.06.21. 11:04:10

Baj az van, de nem akkora, és nem oly heveny, hogy világunkat most felborítja. Orbán nyomasztólag hat a magyar agyakra: egyik felünk gondolkodásképtelenné vált, a másik leblokkolt, nincs programja. A nemzetállami lózung a helyi kiskirályok üzletének takarója csak, nemzetállam és ilyen lét rég nincs, a gazdaság túlnőtt rajta, a jog és politika lassan, de felismerhetően követi. A kapitalizmus egyeduralkodó, de amilyen erős a termelésben, olyan gyenge az elosztásban. Sztem az a kérdés, hogy a tőketulajdonosok felismerik-e a reform szükségességét, vagy a mohóság vakságában nagyobb felfordulást kell-e megérnünk.

enrikokaruszo 2020.06.21. 11:44:25

@György Csaba Nagy: én nem az elosztás irányába tett lépésként értékelném, ha a pénz gazdái olyan szervezeteket támogatnak, melyek a lokális döntések nemzetközi szervezetek általi felülbírálásában jeleskednek

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.06.21. 11:51:13

Ez a bégető orosz ügynök már saját maga karikatúrája. A google motort eteti az okádásaival, ezért nem is kattintok soha a linkjére. Ezért nem is válaszolok rá. A Kremlből meg gurulnak neki a kopejkák.

György Csaba Nagy 2020.06.21. 12:14:54

@enrikokaruszo: Az elosztást én tágabban céloztam, a megtermelt javak, és persze a pénz elosztását értve alatta. Hogy a szerzett pénzt ki mire költi, eszméi terjesztésére, nyomor enyhítésére, hadicélokra, vagy nem is a saját pénzét, hanem kezelésére bízott közpénzt agymosó propagandára, az egy külön vaskos történet. A demokrácia első sorban arról szólna, hogy átláthatóan és közérdekcélokra történjék ez. Nálunk szted teljes a rend a közpénz-felhasználásban? Ha esetleg nem, ártana a nagyobb figyelem? Pl. az Európai Ügyészség beengedése? Vagy lehetne nemzeti konzultáció témája?

György Csaba Nagy 2020.06.21. 13:03:39

@MAXVAL bircaman közíró: A szakralitás, és pláne annak intézménye, az Egyház, ezerszer lejáratta magát. A liberalizmus pedig azzal nyitott, hogy "minden ember szabadnak, és természettől fogva egyenlőnek született", ami maga a humanizmus. A középkor jó 500 éve véget ért. Ez a legtöbb embernél elég volt egy gondolatra, nálad nem. Sebaj, ez magánügyed, csak elégedj meg Isten ajándék füvével, és ne hívd magad közírónak.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.06.21. 13:36:13

@György Csaba Nagy:

Mára látható, a szakralitás elvetése és a pénz központba állítása minden szempontból katasztrófába vezetett. A felvilágosodás humanizmusa álhumanizmus, hiszen a kizsákmányolás szabadságára alapoz.

György Csaba Nagy 2020.06.21. 14:01:40

@MAXVAL bircaman közíró: Azt a szakralitást, ami mindig és mindenhol lepaktált a fennálló renddel, támogatta és kiszolgálta a gyarmatosítást, népirtást, a 2 világháborút, csak elvetni lehet. A kizsákmányolás szabadsága pedig az emberi természet része: magunk és utódaink növekvő jólétére törekszünk, ami nem megy másképp, mint a tőketulajdonosok javára, a szegényebbek rovására. Majd egy távoli galaxisban, az osztálynélküli társadalomban, de egyelőre a kapitalizmus él és virul. A történelem a kizsákmányolás szelídebb formái és csökkenő mértéke felé haladt. Katasztrófát csak a te fejedbe látni.

midnight coder 2020.06.21. 14:21:03

@MAXVAL bircaman közíró: Ok, legyen szakralitás, de akkor buddhizmus vagy taoizmus, és kerüljük a közel-keleti dolgokat. Olyan rendszer pedig hogy humanizmus nemigen van, a kapitalizmussal szemben mostanság leginkább feudalizmus vagy szocializmus létezett, ezek közül az első kicsit antihumánus, a második pedig nagyon.

György Csaba Nagy 2020.06.21. 14:54:33

@MAXVAL bircaman közíró: Fegyvereink megáldása tényleg elég rossz viccnek bizonyult.

György Csaba Nagy 2020.06.21. 16:02:03

@MAXVAL bircaman közíró: Legyen ez a házi feladatod: hogyan egyezteted össze fegyvereink megáldását az V. Parancsolattal?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.06.21. 17:22:31

@György Csaba Nagy:

Hogy jön ide a "tiszteltd szüleidet" parancsolat?

Szerintem te a "ne ölj" parancsolatra gondolsz.

Nos, a fegyverek megáldása nem az ölést segíti, hanem a humánus háborúzást.

György Csaba Nagy 2020.06.21. 18:32:42

@MAXVAL bircaman közíró: Kopizom neked "a Magyar Katolikus Egyház Tízparancsolata" c. fájl idevágó részletét:

V. Ne ölj!

Minden ember élete szent. Az egészség is Isten ajándéka. így kell őriznünk magunk és mások életét.

Egy idevágót kell idéznem, amit Szerb Antal mondott sógorának: mély és széles körű a műveletlenséged.
Az udvari bolondok legalább szórakoztatók voltak. A további lehangoló viták helyett pá!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.06.21. 18:46:23

@György Csaba Nagy:

Oké, én a görög számolási módszert használom, nem a latint, ott a "ne ölj" a hatodik. De mindegy.

Igen, őrizni kell az életet, de ha beüt egy háború, akkor legalább humánusan kell háborúzni.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.06.21. 20:39:11

@György Csaba Nagy: Ugye tudod, hogy csak azért válaszol neked ilyen baromságokat a bégető hogy szóval tartson és a google motor minél többször találjon az idióta linkjére?

György Csaba Nagy 2020.06.21. 21:33:45

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Elég szívósan próbáltam kitapogatni a hülyeség határait, de nincs olyan. Nem adok több alkalmat.

midnight coder 2020.06.22. 09:35:48

@MAXVAL bircaman közíró: Már ha azt érted ez alatt, hogy a keresztények igázták és gyilkolták le a legtöbb embert a legtöbb kontinensen, akkor igazad van, de most azért eléggé feljövőben van az iszlám.

György Csaba Nagy 2020.06.22. 15:55:54

@ez debrecen: A kapital nem fővárost jelent, hanem tőkét. A kapitalizmus nem a fővárosról szól, hanem egy gazdasági rendszer, amely kiépítette a neki leginkább megfelelő politikai formát és ideológiát. Mára a világban egyeduralkodóvá vált. Mi abban is dacolni próbálunk a fő folyamattal, hogy a gazdaság ugyan nagyjából kapitalista alapú, de magyar tulajdonban maradt része nem verseny-, hanem udvari kliensgazdaság-alapon áll, értéktermelés helyett közpénzfosztogató piramisjátékként. Csak abban bízhatunk, hogy csődje egyre nyilvánvalóbb lesz, bukása elkerülhetetlen. Ez persze sokba kerül nekünk.
A főváros sanyargatása sztem 2 tényező hatása. Orbán, aki kizárólagos hatalmat birtokol, Tarlós alatt sem szerette Bpestet, forrásokat vont el, de nem kiugró mértékben, mint általában az önkormányzatok gyengítése, az állam pénz- és hivatalosztó szerepének erősítése érdekében. Most, hogy Bpest "bűnös város" lett, büntet, nyílt és sunyi módon is. A másik tényező, hogy hatalmától elszemtelenedve kiéli értelmetlen gyerekkori kedvteléseit és teljesületlen vágyálmait: ő vidéki gyerek, oda húz a szíve, ezt érezze az egész ország. Hogy van, lehetne egy egészséges tevékenység-megosztás főváros és vidék közt, az neki nem szempont.
A kérdés sztem, hogyan lehet túlélni Orbánt. Meggyőződésem, csak ellenzéki összefogással elérhető választási győzelemmel. Fene sem akar forradalmat, nincs is esély rá ezzel a megosztott és tűrő néppel, ez az egyetlen lehetőség.
süti beállítások módosítása