MaGYAUR

MaGYAUR

Bödőcs hibátlan párhuzama

2022. október 05. - Magyaur

Az orbánisták szemében azért szálka Bödőcs Tibor, mert bár vidéki, nem zsidó és mégsem beszűkült, magyarkodó, pénzéhes "gazda-mentalitású" ember, tehát szerintük fajtájának elárulója... Pedig ő az, aki Adyhoz és Bartókhoz hasonlóan az igazán igaz magyar-európai! 

https://telex.hu/belfold/2022/10/04/bodocs-tibor-holt-koltok-tarsasaga-mr-keating-kolcsey-gimnazium

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7317947290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.10.05. 19:44:53

Pénzéhes
Igénytelen
Humortalan

Valaha mind nem ez volt. Persze, aki a Dementorokkal csókolódzik, az mind így jár...

Selejtes humorkurva...

zord íjász · zordidok.blog.hu 2022.10.05. 20:00:32

Amit leírtál, az mind igaz, de nem azért gyűlölik, hanem azért mert megnevetteti az embereket. A nevetés pedig halálos fenyegetést jelent számukra.

" Tudod mi az egyetlen dolog, amitől minden terrorista halálosan retteg?
Tudod mi az egyetlen dolog, amitől minden hatalomra törő politikus halálosan retteg?
Tudod mi az egyetlen dolog, amitől minden autokrata országvezetés halálosan retteg?
Tudod mi az egyetlen dolog, amitől minden diktátor halálosan retteg?
Tudod mi az egyetlen dolog, amitől minden bűnöző politikus halálosan retteg?

A nevetés.

A nevetés az egyetlen dolog, ami félelemmel és engesztelhetetlen gyűlölettel tölti el őket. Ahol az emberek nevetnek, nevetésre képesek, abban az országban nem félnek. Ott ahol a nép nem fél, ott gondolkozni kezd. Összejön másokkal, akik szintén gondolkoznak, és éjszakába nyúlóan beszélgetnek a világ és a hazájuk dolgairól. Eszmét cserélnek, filozofálnak, elmélkednek. Információkat osztanak meg, ötletelnek, szervezkednek. Ha gondolkodik, és elégedetlen vagy visszáságokra bukkan, akkor Angliától Spanyolországig, Németországtól Oroszországig, Afrikától Amerikáig változásokat követel, megkérdőjelezi az eszméket és ideológiákat, tüntet, tiltakozik, megbuktatja a kormányt a választásokon, fellázad, forradalmat és ribilliót csinál, lebontja a fizikai és szellemi falakat, amelyeket köréje építettek, molotov koktélokat dobál, lincsel és gyilkol, elüldözi, lefejezi, felakasztja, sztitává lövi, fejjel lefelé lelógatja és meggyújtja a kizsákmányolóit, a királyokat, a tábornokokat, a pártvezéreket, mint Mussolinit vagy az ÁVH, a karhatalom tagjait, nyuszi barátait és üzletfeleit.

A nevetés: a pusztító erők szikrája és gyúanyaga. A humor minden formája, a kocsmai viccektől a szatírikus színdarabokig, a falakra mázolt gúnyrajzoktól az élclapokban terjedő politikai karikatúrákig, a vitriolos filmektől a gifekig, a kabaréktól az áthallásos dalszövegekig: üldözendő, irtandó, ellenőrizendő, cenzúrázandó, tűrt, tiltott vagy támogatandó kategóriákba sorolandó...."

Ez egy idézet a blogomról, de nem linkelem a posztot. Amit linkelek, az ez. (index/blog.hu címlapon van, nem olvasókat gyűjtök) És azért linkelem, mert Bödőcs és Pottyondy ugyanazt tette, más ezközökkel.
Mindketten zseniálisan, csodás humorral, szókimondóan. És Bödőcsöt is idéztem, gyakorlatilag pont azon okból, amiért te is emlegetted.

zordidok.blog.hu/2022/10/05/elmented-e

Az ilyen emberek jelentik a támaszt sokak számára, és bármelyikük távozása a politikai közéletből: veszteség. Noha 100%-ig érthető, hogy a hölgy miért tette. Nehéz harc ez.

cortes 2022.10.06. 07:07:24

Sosem értettem honnan lehet tudni valakiről (pláne ismeretlenekről), hogy származásra zsidó vagy sem. Magamtól nem jutna eszembe e szerint besorolni az embereket.

puszt 2022.10.06. 07:38:09

@cortes: "neveltetés" szükséges ahhoz, h valaki tévedhetetlenül zsidózzon... Nem is kell zsidónak lenni ahhoz h valakit lezsidózzanak itt Magyarországon.... magyar kreativitás, gógyi, ahogy O mondaná!!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.10.06. 18:17:10

@gigabursch: 70 éve rühelli a mocskos komcsi fajtád, amikor a pofájába tolják a saját szarát!!
süti beállítások módosítása