MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán megátalkodott módon továbbra is Putyin cinkosa

2023. január 18. - Magyaur

"Magyarország ismét azzal fenyegetőzik, hogy fellazítja az Európai Unió Oroszország elleni szankciórendszerét, és ragaszkodik ahhoz, hogy kilenc embert töröljenek a korlátozó intézkedések több mint 1300 személyt és 170 szervezetet tartalmazó listájáról.
A kormány ismét szeretné elérni Aliser Uszmanov, Pjotr Aven és Viktor Rasnyikov eltávolítását a vízumtilalmi és vagyonbefagyasztási listáról. Magyarország Uszmanov húgát, Gulbahor Iszmailovát is le akarja vetetni a listáról; úgymint Aven üzleti partnerét, Mikhail Fridmant; Dmitrij Mazepin belarusz-orosz oligarchát és fiát, Nikita Mazepint; valamint Grigorij Berezkin és Vjacseszlav Mose Kantor orosz oligarchákat. Az EU hivatalos lapja Uszmanovot „Kreml-barát oligarchának" nevezi, aki különösen szoros kapcsolatban áll Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Putyin egyik kedvenc oligarchájaként emlegették, és úgy tekintenek rá, mint az orosz elnök üzleti ügyeinek intézőjére. " (Szabad Európa, 2023. január 18.)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7418029396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2023.01.19. 11:18:33

Bla bla bla. Eva Kaili és 60 bűntársáról mikor fogsz írni egy hosszabb elemzést?

HaD 2023.01.19. 18:06:13

ruszki bibsik...ezért rinyálnak értük a "magyar" bibsik...együtt turkálnak mások zsebében
süti beállítások módosítása